Duru denen bu hanımın kapalıydım dediği döneme ait fotoğrafları ortaya çıktı
Duru ismindeki bu hesabın İslam'la alakası olmadığı deşifre oluyorYine algı Yine aynı odaklar işbaşında Işte özgürleştiğini iddia edenlerden biri daha Amerika'lı bir p*rn* yıldızı :)) ⬇️⬇️⬇️ Kuran'da bahsi geçen Iblisliklere güzel bir örnek
Ve geldik en bomba özgürleşen hanımımızın asıl kimliğine. Memnuniyetsiz Melek rumuzuyla sözde Müslüman hanımımızın profili... BBC bu kişiyi neden kanalına çıkartır sizce?Evet. BBC'ye röportaj veren özgürleşmiş Müslüman (?) hanımın asıl kimliğiHiç önceden kapanıp sonra özgürleşmiş birine benziyor mu?Memnuniyetsiz Melek rumuzuyla yazan, "önceden kapalıydım şimdi açıldım, özgürleştim" diye BBC'ye röportaj veren bu hesabın foyası ortaya çıkınca hesabı kapatmak zorunda kalıyor. Bu nasıl bir algıdır Hiçmi prensipleri, ahlâki değerleri, onurları kalmadı bir tip insanların? Bir insan İslam dinine iman ederek kapandıysa ve daha sonra nefsine yenilerek açsa bile şu konuşmayı yapmaz-yapamaz zaten. Allah'tan korkar çünkü. Bunların tek amacı İslam'a ve başörtüsüne saldırmak.
Sosyal medyada "Başımı açtım. Özgürleştim" diye bir akım başlattılar. Kimlermiş bunlar bir bakalım mı? Niyetleri belli değil mi?
Dünyada İslama karşı yapilan ön yargilar ve karalamalar hic bitmiyor.. İslami terör kelimesini insanlarin kafasina kaziyanlar. Simdide kadınların inandiriciligini kullanarak insanlari İslamdan sogutup. İslâmin kadinlarin özgürlügünü kisitlayan onları birer kuklaya dönüstüren bir etkenmis gibi sunmaya basladilar.. Üstelik bunlari yaparkende konuyu sahtekarligin en alâsını kullanarak yapiyorlar.. Ornekleri sorundada var zaten.. Birde Nihal senin küresel bir sorunu örneklerle göstermene ragmen. Bunu anlamayan ya da anlamamazliktan gelenler. Konuyu bizim ülkemize indirgemisler.. Soru kim neden acildi veya açılırmı açılamazmı degil arkadaslar. Bu acildim özgürlestim diyen insanlarin. Aslinda bu konuyla alakalari olmadigi' bir planın parcasi gibi davranmalari.. Ayrica Nihal sorun cok güzelmis. Bakalim süper soru secilicekmi?
Müsluman uyanik olacak onu bunu bilmem, devir teknoloji çağı,
Bakara Suresi, 7. ayet: Allah, onların kalplerini ve kulaklarını mühürlemiştir; gözlerinin üzerinde perdeler vardır. Ve büyük azap onlaradır. Kim yaparsa yapsın her gördüğüne inanmayacaksin...
İstemeyen kapanmaz. Bu nasıl bir mantık. Bende kapaliydim açıldım. Ama bunları demiyorum. Bu beni alakadar eder millete ne. Bir zamanlar müslümanlar tecavüz etti hamile kaldı diye iddia ettikleri kız çocuğunun karnı hastalıktan şiştiği öğrenilmişti. Sjssjj İslam'a olan boş nefret, iftiralar asla ve asla bitmez.
Özgürleştim kelimesini söyleyenlerin Allah belasını versin. Sen kimsin ki, Allah'ın emrine karşı geçmeye cesaret edebiliyorsun. Sorsan evlerinde başörtüsü yoktur. Yazık. Acıyorum şunların haline. Acıyorum ve üzülüyorum nasıl yanacaklarını düşününce.
@Sollertis Biliyorum, kapanmadım. Kapananlara saygım sonsuz. Namazlıyım abdestliyim şükür😊 Bu tip insanlara sinir olurum. @Nihâl_Deniz şu an çatlıyorlardır yeterince.
E belli etmişler zaten 😉 Ben de kapalı değilim Ama İslam düşmanlarına hizmet edecek kadar da ahmak değilim Ben Müslümanım diyen biri bunlara alet olmaz
Sence Tanrı'ya saygısızlık etmiyor musun? Bir takım insan sözlerinin Tanrı'nın emirleri olduğunu nasıl düşünebilirsiniz. Bu Tanrı'ya karşı yapılmış bir saygısızlık değilde ne?
Sen Tanrı sana emir verdiğinde ona itiatsizlik edecek güce sahip olduğunu mu zannediyorsun? Henüz farkına varmadıysan söyleyeyim sana Tanrı'nın emirlerinin ne olduğunu.
Tanrı'nın emri yer çekimidir, Fizik yasalarıdır, doğa kanunlarıdır. bunların hangilerine itaatsizlik edebiliyorsun? Hiçbirine sen ise tutmuş bir takım insan sözlerine Tanrı'nın emri diyorsun. Sence bu Tanrı'ya karşı yapılmış bir saygısızlık değil mi?
Tanrı sence sana sadece iki seçenek verecek kadar basit bir varlık mı? örtün ya da örtünme. Etrafına bir bak sınırsız sayıda seçme hakkına sahipsin ve bu seçimlerin sınırsız sayıda sonuçları olacaktır.
Bu seçme hakkını değerlendirebilmen için sana akıl ve hareket kabiliyeti vermiş. Bak ağaçlara onların akılları veya hareket kabiliyetleri var mı? kaç tanesi özgür, kaçtanesi seçim yapabiliyor. Ama bu kabiliyetlerin ikiside sana verilmiş. Hareket kabiliyetini kullanıyorsun peki aklını kullanmayı neden reddediyorsun? Sence Tanrı bu aklı sana sadece iki seçenek arasında seçim yapman için mi bahşetti? Tanrı'nın varlığı sence bu kadar basit olabilir mi?
Beni gerçekten öfkelendiriyorsunuz Tanrı'nın size bahşettiği özgürlüğe dil uzatmayı bırakın artık doğru olan seçimleri yapmak için aklınız ve seçimlerinizi gerçekleştirebilmek içinde hareket kabiliyetiniz var bunları kullanın.
benim kardeşim açıldı, öyle kalkıp "özgürleştik kurtulduk oh ne ferahmış" felan gibi şeyler paylaşmıyor gayet normal bir durum takarsın ya da takmazsın "takmayın özgürleşin" gibi propagandalar yapanların niyetleri açık ancak hangi kurum hangi grup böyle bir şeyden rant elde eder? Çok saçma
BBC bile röportaj yaptığına göre kim ne fayda görüyor anlamak zor olmasa gerek değil mi? Amaç Müslümanları damgalamak. 11 Eylül'de olanlardan sonra Amerika'nın yaptıkları ortada ➡️ Elbette ki 11 Eylül'de kendi planladıkları bir olaydı
BBC yi anlarım sırf i*nelik olsun diye haberini yapar ama bu twitterdaki tiki kızlar bir yerden başörtü bulup değişim özgürleşme falan gibi tweetleri neden atıyorlar, hangi psikoloji böyle alanen bir yalan söyletir insanlar sıyırdı
Bunlar zaten bir anda ortaya çıkıyorsa buna tiki demek biraz hafife almak olur. Bunların bir merkezden yönlendirildikleri bariz değil mi? Bunu gündeme BBC getiriyorsa oturup bir düşünmek gerek.
emin ol bazıları sadece atılan bir tag ile bile yönlendirilebiliyor yani altından çok organize bir şey çıkmasa da başörtülüleri manipüle etmek adına bunu yapacak insanlar var bu paylaştığın insanlar "özgürleşme" adı altıda güya aklını çeliyor özgür iradesine karışıyor. Bunlar ellerinde güç varken ikna odaları kurdular öyle bir hevesleri hep var
İslamofobik insanlar bende sadece acıma isteği uyandırıyor. Tarih boyunca hiçbir din veya ırkla İslam’la uğraşıldığı kadar uğraşılmadı. Meyve veren ağacı taşlarlar demişler. Bir şeyleri doğru yapanlar var ki, o doğru olanlar eksik ve hatlıları düzeltemesin diye bu tür basit propogandalarla engellemeye çalılıyorlar ama kendilerini küçük düşürmekten öteye gidemiyorlar.
Ulan koskoca BBC bile işi gücü bırakıp bunlarla uğraşıyo ya pes. 😄
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir kişi paylaşsa neyse ama onlarca kişi paylaştı ve bunu siyasi bir dille paylaşmaları hiç masum değil. Velev ki hepsi doğru bile olsa eğer konuya siyaset ve din katıyorlarsa amaç faklıdır. Geçen hafta kürtleri denediler olmadı şimdi başörtüsünü deniyorlar. Seçime kadar oyunlar artarak devam edicek alışmak lazım...
Bunların ötesinde hadi bunlar vatandaş melih gökçek açık bir kızın fotosunu atıp safiye inci için bu kız pravakatör dedi hesabın gerçek sahibi benim dedi özür dileyip paylaşmını sildi. Türkiye'de bu olay hep var. Vekil Trabzon yolları böyle deyip hindistandaki yolu koyuyor yollar nerden nereye geldi diyor. Arakan için Bakan foto paylaştı. Arakan da çocuklar infaz ediliyor diye bir film sahnesindeki olay çıktı. İnsanlarımız kazanın öldüğüne inanmaz ama doğurduğuna inanır. Bundan kaç yıl önce feto şöyle yapıyor böyle yapıyor onlara mensup askerler, yargı vb kişiler kumpas kuruyor halka zulm yapıyor dediler kimse inanmadı. Tükiye'de siyaset beni ilgilendirmiyor hangi parti de. Ama bu algı her zaman var. ( örnekler sadece bildiğimden herhangi bir kasıt yoktur. Başka örnek vardır illa ki ben sadece bildiğim üzerinden konuştum. Bilmediğim üzerinden konuşsam detayda paylaştığın gibi yalan söylemiş olurum )
Konuyu çarpıtmanıza gerek yok Paylaşılmış hata yapıldığı ortaya çıkınca özür dilenmiş. Bu sidik yarışına dönerse ben de muhalefet liderlerinin paylaştıkları sahte olduğu ortaya çıkınca geri kaldırdıklarını koyarım buraya. Bunun bir proje iş olduğu belli olmuyor mu? Hatun çıkmış BBC'de röpörtaj veriyor. Koydum görsellerde görmedin mi? Sen halâ kenardan köşeden iktidara nasıl saldırırım derdindesin. Sinsiliğin tavan yapmış. Melih Gökçek veya bakanlarla ilgili bir başlık degil bu. Çok istiyorsanız Gökçek'le veya bakanlarla ilgili bir başlık açarsınız onu orada tartışırız. Bu basit bir sosyal medya olayı degil. Dünyada sürekli Müslümanlara yönelik yapılan algılardan sadece biri.
Ben de kapalıydım açıldım. Bu paylaşımları yapan kızların çevreleri tarafından fazlaca baskıya uğradığını düşünmüştüm açıldıkları için. Ben böyle şeyler paylaşmaya ihtiyaç duymadım çünkü kimse bir haddini bilmezlik yapmadı bana karşı. Ama belki de dediğiniz gibidir.
Mal bunlar, her şeyi yalan haber yapıyorlar; bunlara hemen inananlar da paylaşıp çoğaltıyor. Birkaç gün önce Onedio'da okudum, fotoğrafları kullanıp üzerine yalan yazıyorlar salaklar
Ben bir kadın olarak islamı terk ettim. Zaten öncedende kapalı değildim, namaz bir kaç kez kıldım, oruç, kurban gibi ritüelleri olan bir dindi, bana hitap etmedi terk ettim.
Bunlara gerek yok islam kendini içten parçalıyor zaten. Şahsen tanıdığım onlarca kadın var ailesine karşı gelip türbanını çıkarmış, bu 3 5 örnekle onların ışığını söndüremezsiniz.
Önceden silah zoruyla mi kapandılar? Şimdiki kapalılar zorlami kapalı. Susluman açılsa nolur en azından daha az dikkat çeker. Hepsi islamifobik provakatorler
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bu insanlar ne istiyorlar başörtümüzden anlamıyorum.
kuranda böyle diyor diyorum bunu inkar ediyorsan zaten müslüman da olamazsın tabi ki savunacağım başı açmak özgürleştirir başını kapatacak olan yallah arabistana irana afganistana
Ana, baba ve akrabaların (miras olarak) bıraktıklarından erkeklere bir pay vardır. Ana, baba ve akrabaların bıraktıklarından kadınlara da bir pay vardır. Allah, bırakılanın azından da çoğundan da bunları farz kılınmış birer hisse olarak belirlemiştir. Nisa 7
Bak ben seninle burada başörtüsünü tartışmıyorum şuanda. Kuranı da mealini de okurum düzenli Mevzu o değil. Oyle görüyorsan o senin fikrin Ben sana başka birşey sordum Yukarıda bambaşka birşey paylaştım BBC'ye roportaj veren o kadın, duru denen o kız, bir prn*o yıldızını böyle bir konuda kullanmak çok mu erdemli. Bunlar çok mu erdemli işler yani? Sana onu soruyorum.
Bu ayet işine gelmiyor değilmi diğer 2 ye 1 olan ayette erkek çocuğu o malın edinilmesinde emeği alın teri var ise erkeğe 2 ye kadına 1 verilir bilmediğin konularda yorum yapma Cahil olmak kötü birşey
@Çiykinşey Tartışma şununla boşver Kötülüğü kalemine vurmuş yazıyor habire İblis'e hizmetkâr olmuş birine ne dersen de Hep patlasa çatlasa 100 sene yaşar
Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle. 1- Ebu Leheb'in iki eline yuh oldu, kendine de yuh 2- Ona ne malı fayda verdi, ne de kazandığı. 3- O, bir alevli ateşe yaslanacak. 4- Karısı da odun hamalı olacak! 5- Gerdanında fitillisinden bir ip olduğu halde.
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Sosyal medyada "Başımı açtım. Özgürleştim" diye bir akım başlattılar. Kimlermiş bunlar bir bakalım mı? Niyetleri belli değil mi?
En İyi Cevaplar