Kadın acaba ona tecavüz eden kocasına aşıkmı oldu. Anlayamadım gitti ya. Sürekli her lafı tuncelim yapmaz bu ona bir iftira komplo.. neymiş kızkardeşim kocama ilaç verip tecavüz etti diyor😀 ya senin kızkardeşin istese başka adammı bulamaz, senin tazmanya canavarı gibi kocanamı kaldı😀 kocanın dişlerinemi aşık oldu😀 ya biri şu emineyi tokatlayıp uyandırsın ya.. delirtir insanı...
Palu ailesindeki Emine neden sürekli “Tuncelim yapmaz” diyor, neden kocasına bukadar bağlı, bu bir stockholm sendromu mu acaba?
Bence bu Tuncer hepsine uyuşturucu veriyor, belli bir yerden sonra için şiştiği için takibi bıraktım ama bakarım sonra, dişlere falan bakarsanız Emine ve Tuncer'de, zaten metamfetamin veya o tip birşey içenler gibi, aşırı sağlıksız olduklarını görürsünüzz.
Emine'nin kafası zaten gidik, etrafında olan olayları bile anlama kabiliyetini yitirmiş, muhtemelen zaten doğuştan hafif gerizekalı'.
Kadın galiba İsolde'nin demesi gibi, 'Ben bir şeyhle, alimle evliyim' diye düşünüyor ve sonuna kadar savunuyor.
Havva ile Tuncer'in de bir münasebeti var gibi, bu Tuncer o Havva'yı da gondikliyor belli ki.
Zaten bu ailenin bu hale gelmesinin iki sebebi var. Biri para, öbürü cinsellik.
Aralarında çok tuhaf ilişkiler var, hepsi de saklamak istediklerinden ağızlarını açmıyorlar.
Tuncer birinin torununu, öbürünün yeğenini mi istismar etmiş, umurlarında değil.
Ölmeden önce muhtemelen Meryem de bu işin içindeydi, ölme sebebi de gene muhtemelen yavaş yavaş 'Noluyor bize' demeye başlaması.
Ailenin bazı konularda direkt yalan söylediği de açık, arabada 3 ay yaşamak gibi.
4
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kaynanasıyla ilişkisimi var diyorsun yani. Bu olabilir. Çünkü havva teyze çok tedirgin, korkuyor ortaya birşeyler çıkacak diye. Ama yani bunlar önüne gelenede ilaç verip bayıltmaya çalışmış, organ mafyasına sattıklarınıda düşündüm para için. Ne tuhaf aileleler ya.. beynim yandı. Müge anlı ihi dayanıyor
Havva deli meli değil mesela, biraz paranoyaları vardı muhtemelen, Tuncer bunların salaklığından yararlandı, kayınbirader ve kayınpederi aradan profesyonelce çıkardı, sonra geri kalanları cin, büyü ile önce kandırdı, sonra uyuşturucu ile falan kendine bağladı.
Ailenin ikinci büyük pisliği İsa, üçüncüsü de deli meli olmayan, bazı psikozları olsa da sadece korkaklıktan ve Tuncer'e yaranmak için susan Havva.
Tuncer bir ara kendisine suç atmaya başlayınca konuşacak gibi oldu, ama sonra gene sustu.
Tuncer ikidebir niye 'Çıkacak çıkacak' diye ısrarla tekrar ediyor sanıyorsun? Ben ilkin laf olsun diye söylediğini sanmıştım.
Ama sonra İsa'nın annesini fahişelik ve bilimum iğrençlikle suçladığı mektubunu ortaya çıkardı Müge Anlı, İsa önce kem küm etti, sonra mektubu Tuncer'in yazıp, sonra kendisinin imzaladığını ifade etti.
Müge de haklı olarak 'Annene böyle ithamlarda bulunmasını nasıl kabul ettin, nasıl yapabilirsin böyle bir şeyi' dediğinde 'Ama bana çıkacak, göreceksin dedi' dedi.
Adam orada çıkacak çıkacak diye, stüdyodaki suç ortaklarına 'Kontrol bende, göreceksiniz' diye mesaj verip duruyordu bence. Yani hepsi konuşur da, Tuncer'in halen daha o işten hepsini sıyırabileceklerine inanacak kadar salak oldukları için konuşmuyorlar.
Havva'da zaten vicdan, insanlık kalmamış. O konuşmaz, Emine'nin gerçeğin ne olduğunu anladığını sanmıyorum, İsa da Emine kadar salak ve bir o kadar da aşağılık, konuşursa bir tek Fatih konuşur.
Bugün bir ara baktım, artık ceset falan bulunacağını düşünmüyor herhalde, Tuncer'i falan Sokratik Metot ile tufaya düşürmeye, yıldırmaya uğraşıyordu.
Artık öyle bir raddeye gelmişler ki, Tuncer'in anlattıklarını kabul ederek olayı özetliyor, Tuncer ona bile karşı çıkıyor.
Tuncer hakikaten çakal, ilkin orada bu işi üzerlerinden atmaya uğraştı, dolduruşa getirip oyalayarak yırtacaktı. Çünkü o programda ifşa olmaktan kurtulduklarında devletin hiçbir aksiyon alamayacağından, alsa bile çok bir ceza almadan 2-3 senede yırtacağından adı gibi emin kendisi.
Ama iş uzadı, Müge Anlı zaten rating de aşırı artınca, rahat rahat istediği kadar zamana yayarak didik didik etme fırsatını buldu bunları, didikledikçe de iş Tuncer'in çapını aştı.
Son iki gündür köşeye sıkıştığını anladığından olayı iyice sulandırıp bas bas bağırmak dışında birşey yapmıyor.
Tuncer itinin haklı olduğu bir yer var yalnız.
'Madem ben bunları yaptım, niye polise gitmediler' diyor bağlanıp şahitlik edenlere, orada haklı.
Hadi savcı davanın yapısından ötürü işin üzerine gidememiş olsun ki bu da yetersiz bahane, o etraftaki şimdi bülbül gibi şakıyan alçak komşular niye zamanında hiç tepki vermediler?
'Aman aile işine karışmayalım' diyip, hiç umursamadan bunlarla komşuluk etmedilerse ne olayım.
Adam baldıza tecavüz etmiş bunu kabullenmeyen dile getiren herkesi öldürmüş gibi anladım Ama gülmeyin Emin olun gece damadinin eniştesinin baldizinin eşinin annesinin koynuna giren Öz kızına kız kardeşine tecavüz eden sapıklar var Abisinin sevgilisiyle konusmasinda tahrik olup abisi uyuduktan sonra abisine sakso çekenler var Biz filimleri izleye izleye bu hale geldik malesef Kaynin yengesinin yatağına girenler var Teyzesine iki kardeş birden tecavuz edenler dayisiyla zina yapıp kacanlar var 🤔🤔🤔🤔😭😭😭😭😭😢😢😢😢😲😲😲😲
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Palu ailesindeki Emine neden sürekli “Tuncelim yapmaz” diyor, neden kocasına bukadar bağlı, bu bir stockholm sendromu mu acaba?
En İyi Cevaplar