Şarlatanlık desen onlarda, cinci hocalık onlarda, organize saldırı onlarda, çocuk istismarı onlarda, din kisvesi altında şerefsizlik onlarda, cinayet onlarda, şiddet onlarda... Ben izlememciler lütfen görüş de atmasınlar ben konuyu bilenlere soruyorum. Bu aileyi düşününce ne geliyor aklınıza? Tam bir çöküş, tam bir kör kuyu değil mi?
Müge Anlı Palu Ailesi'ni nasıl değerlendiriyorsunuz?
Sabır ve sinir sistemine sahip çıkıp izleyemiyor ki insan , izlerken kalbin daralıyor devam edemiyorsun olamaz bu kadarı diyorsun , çocukları hele düşündükçe yaşadığı acıları hissettikçe üzüntüden kahroluyoruz ailecek ama oradaki akrabalarda bir damla yaş Yok 😡
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Buradaki paylaşımlardan merak edip bir kaç dakika baktım. O bir kaç dakikalık süre bile anlayabilene yetiyor. Kanım dondu diye bir tabir var ya hani, işte
Böyle insan müsvettelerini kireç kuyularında boğmalı
Hacı hocalık hep bunlarda resmen, iğreniyorum şunlar konuşunca, Ben bunlar kadar böyle kanı bozuk insanlar görmedim, izlerken tüylerim ürperiyor, hepsinde bir dala vera, gencinden tut yaşlısına kadar, dikkat et dişarda kötü insanlar var diyen Annem bu ve bunlar gibi yaratıklardan bahsediyor işte
Allahimm haftalardır cildirticak bu kadın beni annesi kocası beyni alık erkek kardeşleri... Ailecek hastalar hepsi ruh hastalıklarına oradan da hapishaneye
Ya bunlar nursuz bir aile. Çocuk tecavüzünden tut cinayete, işkenceye neler neler... Hepsi her şeyi biliyor sadece toptan içeri düşmemek için birbirini koruyorlar.
Yahu bu cezmiye de düşmüş biraz okudum şok oldum 6 9 yaşındaki çocuklara tecavüz işkence cin büyü her haltları varmış çok korkunç bunların tımarhaneye yatırılması gerekiyor toplum ruh sağlığı için
İnstagramda biri şöyle yazmıştı, Muhafız filmine harcayacaginiz parayı palu ailesini film yapmaya harcasanız daha. çok. izlenirdi diye. Ben de ne bu palu ailesi diyordum öğrendim sayende teşekkürler
bir damat var aileyi etkisi altına almış bacanagina baldizinin kocasını öldürtüyor kayınbabası oğlu yerine hapse giriyor bu sefer de baldizini ve kızını tecavüz işkence ederek öldürüyor salak karısının kardeşi de buna yardım ediyor yani ablasını öldürüyor eniştesi olucak ruh hastasıyla birlikte ve karısı ailesi falan herkes herşeyi biliyor ama korkudan doğruları konuşmuyorlar çok iğrenç ve kötu bir durum gerçekten
En İyi Cevaplar