AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
200Cevap
Bu harika keşke Türkiyede de böyle birşey olsa 3. kimliğimiz olurdu.
Müslümanlıkla yoğurulan yurdu sen müslümansız bırakma Allah'ım.
Desteklemem almanya'da yaşıyorum
Neysen dünyaya geldiğinde o dündür
Bu uygulama Türkiye de olsa bile desteklemem
Desteklerim. Kişisel özgürlüklere giren bir konu bu da insan kendini nasıl hissediyorsa öyle ifade edebilmeli.
Eşcinselliğe saygı duyuyorum translara da saygım var ama 3. Cinsiyet diye birşeyi asla desteklemem. İnsanların ürettiği bişey böyle bir cinsiyet yok.
Kur'anda Böyle Bir Şeye İzin Var Mı Da Böyle Birşeye Saygı Duymayı Bekliyosunuz
Gavurlar ne yapsa medeniyet olur zaten
Aslı ayrımcılık yapmam hepimiz insanız bazılarımız farklı doğmuş olabiliriz bunlar bizim sınavımızdır işte böyle bir şeyi damga gibi bildirmenin anlamsız olduğunu düşünüyorum
Bunu yaparken lgbt çeşitliliklerinide eklesinler ozmn
Desteklemem. Bu tarz yeniliklere açık birisi değilim.
Zaten normal değil ki öyle olması ilaçlar ile haplarla ve dna ile oynayarak o hale getiriyorlar insanları normal değil insan soyu turemesin diye yapıyorlar
Yeter be bildirim gönderip durma
Ben de Ftm'yim. Ancak sonuçta cinsel kimlik iki çeşit, türümüz böyle ve diğerleri yalnızca eğilim.
Bunu aksine ayrılığa, dışlamaya yönelik bir uygulama olarak değerlendiriyorum.
gerisi zihinsel hastalıktır
Lgbt uyesi olmasamda desteklerim onlarin bizden bir farklari yok INSANIZ hepimiz
Ben senin gibi pek keyifli bulamadım malesef. Saçma sapan şeyleri normalleştirmekten vazgeçin artık ya karşı gelmeyin kaderinize!!!
Saçmalık kişi ya erkek doğar ya kadın.
Cinsel yönelimi bunu değiştirmez.
ben desteklerim insan doğuştan eşcinsel olduğu için hor görülemez ve bizle aynı değeri taşımalı diye düşünüyorum. din yönünden bakmazsak eğer
Toplumun ahlak yapısını çökertelim yani kusura bakmayın bu özgürlük değil. Kesinlikle desteklemem karşı çıkarım.
lgbt destekçisiyimdir lakin üçüncü cinsiyeti mantıklı bulmuyorum, kadına döndü ise artık kadın yazsın mesela.
Erkek ya da kadın cinsiyetini kabul etmiyosa kimlikte yazmasinin ne anlami olacak ki? Kendisi seçmeli ben bu fikirdeyim
Allah Belasını Versin Düşünenlerin Hiç Desteklemem Umurumda Bile Değil Allah İnsanı Nasıl Yarattıysa Öyle Yaşarsın ya da Ölürsün
Özgürlük insan hakkı derken hepimiz ibnelesiyoruz farkında değiliz!!! Allah sonumuzu hayır eylesin...
Ya desteklerimde nasil olucak bu cocuk dogdugunda kadin veya erkek yerine bagimsiz olarak mi sececek ebeveynler cocuklarinin cinsiyetini? Yoksa insanlarin sonradan degistirecegi bisey mi?
bence bazı şeyler fazla saygı duymak toplumların bozulması işlerin daha kötü yerlere gelmesini sağlar mantıklı değil saygı duıymayı ögret insanlara bunlara gerek kalmaz
Saçmalık gerçekten
Hayır allah bizi 2 cinsiyet yaratmış erkek ve kadın ya erkek ol ya kadın ol
Böyle bir gerçek var neticede dışlamak yerine kabullenmemek yerine oldukları gibi kabul etmek doğru bir şey olmalı
Neyini desteklicem iğrenç ülkemde istemiyorum eşcinsellere özel ülke açılsın
Ülkem derken? Rahatsız oluyorsan sen gidersin. Burası benim de ülkem çünkü. Biz de senden iğreniyoruz ama seni rezervuara atmak istiyor muyuz?
Uza top
Karşıma gel de yüzüme söyle ayoll.
İğrenç nonoş
İstanbuldaysan yüzyüze gelir ağlatırım seni 😎
Size abimi diyolar ablamı? Nonoşmu yoksa..
Hadi l. n yavvvv. sak s. kerm evveliyatini p. c kurusu
Aptal herif hadi lezbiyenler doğalda siz toplar çok safsınız erkek erkege nedir ya kesin çirkindibn kızlar srnle dalga geçti yıllar geçtikçe erkekçi oldun oğlan oldun
Bunu diyen bir oglan çocuğu. Git ananin memesine yapış ya da gel benimkini emcükle, harbi senden iyi pasif olur, gel benle dene önce, söz hoşuna gidecek ;)
Babanamı verdin ilk? Pasif nonoş
Baban uyurken bian gece yarısı kalkıp babanımı emükledin oğlan
tum bunlar avrupanin oyunu kendi halklarina bulasti bu hastalik ugrasa dursunlar
Haklısınız
Eksi atan utansın
kusra bakmayin gec cevap verdim begeni icin tesekkur iyi aksamlar
Ne kusuru hanımefendi
Hayırlı geceler..
Gavur ne diyorsa haklıdır.. Gavurun kölesiyiz. Onun her sözünü kabul ederiz.. Biz köpekler gibi gavurun medeniyetine aşığız.
çok Müslümansın ama profil fotoğrafının içinde gizlenmiş anarşi ve pentagram sembollerinin farkında bile değilsin. Yazık :)
@OGBoss ne müslümanı biz gavur gtü yalayıcısıyız. Gavur sıçsa baklava niyetine löp löp yutarız. yeterki gavur önümüze kemik atsın. Gavur 3. Cinsiyet dediyse başımızın üstünde yeri var.
Mna goduğumun sapıklarına 3. Cinsiyet diyorlar ve biz olduğu gibi kabuleniyoruz. Ama çok eşlilik sapıklıktır diyoruz. Neden çünkü bizşm kültürümüzde var. Gavur kazığa oturmak sevaptır dese hep beraber kazığa oturacağız.
Bak dayı doğruluğu ya da yasnlışlığı tartışılır buna hiçbir zaman kesin doğru kesin yanlış denemez. Fakat böyle bir hak verilirse kötüde olmaz. şu an yüzlercesi senin benim yanımda geziyor fakat biz bilmiyoruz. Hiç olmazsa o zaman kimin ne olduğunu bilmiş oluruz ;)
@OGBoss Sen hangi dünyada yaşıyorsun... dayının yavrusu..
Alkisliyorum iste turkiyedeki kendini aydin kulturlu gostermek isteyenlerin gercegini cok guzel anlatmissin. Her pislige evet diyen moronlar toplulugu batiya karsi eziklik icindeler. Islama olan kin ve dusmanliklarida bundan.
Desteklerim tabiki de yillardir bekledim sey hatta tamamen bu cinsiyet olgusu kalkmali bence
Desteklerdim kesinlikle. İnsanlar ne istiyorsa onu düşünmeden yapmalı.
Çocuğunun gay olmasını ister misin?
@ilkaycicekli Kendi tercihi.
Benim anlamadigim bu 3. Cinsiyet ne. bir hemcinsin vardir bide karsi cins. Bu kiminle evlenicek kiminle sevgili olucak. Biri olayi net aciklayabilirmi?
Desteklerim. Bu dunyada kabul etsekte etmesekte eşcinsellik bir gerçek. Ve o arkadaşların tercihlerine saygı duymayı ogrenmemiz gerekiyor
Cinsiyet diyorsan bülent ersoya bayan derim. Fakat bu lgbt yi çoğu kullanıyor. Kullanıyor dediğim provokatif çok
Prizde bile erkek dişi var.
Bir şeyi acarsın ya da kapatırsın.
Kainat birbirini böyle dengeler.
Üçüncü cins nerden çıktı yaw
Doğduğunda olanla sonradan olduğu arasında çok fark olduğundan ben; "Desteklerim. Cinsiyetini insanlar seçebilmeli" şıkkını seçtim.
İşte bu yüzden ayak fetişi ve daha birçok şey Avrupa ülkelerinde rahatça yaşanabiliyo. Biz de burda malesef kendimizi saklayarak gizli yaşamak zorunda kalıyoruz. Keşke bizde de biraz anlayış olsaydı.
@blackwhite11 teşekkür ederim +1 için🙏🏻
Allah iki cinsiyet yaratmış soru çok saçma neyse o olsun
Allah sana demiş: "Erkek olacaksın"
Sen diyorsun ki "Hayır ben kız olacağım"
Allah'ın kararı mı daha önemli? Yoksa bir insanın kararı mı?
Eşcinsel arkdaşım var ordan biliyorum ellerinde olan bir durum değil hormonsal bir durum olduğunu bana söyledi
Ya Allah ruhu beyni kadin yatarip, bedeni erkek yaratip bu sekilde siniryorsa. Ben trans kadinim. Rabbime sonsuz inancim da var. Biraz empati kur mesela. Senin goguslerini aldirsak, erkeklik hormonu versek, killarin sakallarin ciksa, erkek kiyafetleri giydirmeye zorlasak seni mecbur biraksak! Sen nasil hissedersin kendini? Cok kotu bir durum dimi? Sen kadinsin cunku, erkeksi ozelliklerin icinde rahat olamazsin. İşte bizde tam oyleyiz. Ben neden boyle hapis hayati yaşiyimki? Rabbim beni anliyor, biliyor. Lut kavmi Allah`a kitaba inanmayan, karşi gelen, hadlerini aşip arsizca kufreden bir kabileydi ve yok oldu gitti. Ben karsi geliyormuyum rabbime. Lut kavmindeki erkekler nasil biliyormusun? Escinsel degillerdi aslinda. İçlerindeki aşiri sapkin duygulardan dolayi erkeklere yaklaştilar. Meraktan yani.
Kuran'ı okudum ve Kuran'da Lut kavimi için "şu sebepten dolayı yaklaştılar" demez, eşcinsel olup olmadıklarını da söylemez. Sadece Lut kavminin karşı cinsi bırakıp, hemcinsine bakarak taşkınlık ettiğini söyler.
Kuran'ın bize söylemediği bir şeyi biz bilemeyiz. Bu konularda net konuşup "bu sebepten dolayı şöyle oldu" demek için ciddi ilim sahibi olmak lazım
Sonuna kadar desteklerdim. İnsan nasıl hissediyorsa o şekilde yaşamalı.
Desteklerim. Ben kendim heteroyum ama herkes nasıl mutlu oluyorsa öyle olmalı.
Kendinizi kandırmayı bırakın kendi doğrularınızı değil gerçekleri kabul edin
Yok öyle bir cins fakat insan olarak saygı duyuyoruz.
Öyle bir şey olmamalı, bu konuda esnek olmaya karşıyım.
Destekliyorum herkesin kendi özgür iradesi var ve kimseyi noktasına dahil ilgilendirmez :)
Sacma
Seni ilgilendiren bir durum var mı? Ben burda istediğim gibi görüşümü yapıyorum. Kendi işine bak.
Sen neyin ne oldugu bilmeyecek kadar kucuksun abi sözü dinle oyle sey olmaz olamaz!! Muslumanlar boyle olmaz...
Umarım tez zamanda bu cahil düşünceden kurtulursunuz.
Umarim sen bu kafir dusuncelerinden kurtulursun tez zamanda ins abicim :)
Ben bu cinsiyetini reddetme olayını hiç anlamıyorum.
Kadın kadındır erkek erkektir kadın ve erkek birbirinindir aksini onaylamıyorum.
Lgbt destekçisi ve üyesiyim ama üçüncü cinsiyet nedir? Ben erkeklerden hoşlanıyor olsam da hala erkeğim.
@İllegal57 böyle engelleyerek kaçmak nedir yavrum? Daha senin karpuzu görecektik oysa yazik oldu.
Ya kardeşim tamam özgürlük diyorsanız gidin istediğiniz kişiyle yatın ama cinsiyete gelince bir erkek çocuğu vardır, bir kız çocuğu geri kalanlar bacım çocuğu.
Hadi inş skksks ama bize bu 3. Cinsiyetin gelmesi, bana milli piyangonun çıkması gibi bişey. Ki buda imkansız 😂
Pek desteklemezler, öyle zannediyorum.. benim için fark etmez. Güzel buldum, herkesin kendi düşüncesi. Biraz farklı gelebilir ama olsun.
Gercekten bokunu cikardilar a q bide destekliyorlar ya. Bu ileri görüşlük değil iğrençlik!
Aile kavramına ters bir durum. İnsanlar istedikleri gibi yaşayabilmeli ben yargılamam. Ancak devlet literatüründe iki cinsten biri yazmalı.
Insanlık varken cinsiyet ne bak o cinsiyet ayrımı yapmayan ya da eşcinsellere bir çok kişiden iyidir
Boyle bir sey burada olmayacak. o yuzden sorun yok. Burasi Turkiye yahu ne lgtb si . Cildirmissiniz siz..
nereye cinsiyet seciyorsunuz? boyle sacmaliklarla toplumu yozlastrmaya calismayin. nasilsa herkes yok olucak o cok guvendiginiz maliniz mulkunuz baskalarina kalicak.
Olabilir, insan olsun yeterli. Ayrıca tanıdığım bütün Lgbt bireyleri topluma, ailesine ve kendine faydalı bireyler. Kesinlikle onlarin da hakları olması gerektiğine inanıyorum. (Gay değilim)
desteklemem, lgbt bir cinsiyet mi amk? Ne kadar sacma!
Doğada 3. Cinsiyet diye birşey yok. Doğarken Allah ne verdiyse o.
katılıyorum
Saygı duymak lazım insanların tercihi. Gerçi bu ülkede filmlerde dizilerde eşcinselleri salak salak gösterdikleri sen insanlar olumsuz bakıyor. Ama ne eşcinseller var benim diyen delikanlı dan daha adamlar
Bir insan kendi cinsiyetini nasil seçer bunun anlamış değilim?
Anlatiyim. Her insanın içinde erkek ve kadin hormonlari olur. Ve görünüşte kadin ise ama icindeki erkek hormonlari daha avir basiyorsa. Bu tedavi edilmesi gerekir. Bunu aile fatketmezse. O kisi kendini git gide erkek gibi hissetmeye baslar ve vücudundan memnun olmaz kisiliginden memnun olmaz. Daha agir sorunlara yol acar hem maddi hem manevi. Soyal olarakda büyük yıkıma ugrar. Heleki türkiye gibi müslüman ülkelerde yasiyorsa hepsi ona karsi olur. Bu bana göre hastaliktir ve tedavi edilmesi gerekir. Tedavi olamadiysa buzamana kadar ozaman mecburen kabul edilmelidirler. Dislanmamalidirlar. Onlarin kendilerini öyle hissetmeleri. Ailenin toplumun sucu. Hem fark etmiyorlar tedavi ettirmiyorlar hemde disliyorlar!
Almanya gibi ülkeler bunu anormal olarak görmüyor. Genelde kader olaral görüyorlar. Yani allah hormonlarini böyle yaratmis böyle hisseduyirlar ozaman böyle yasasinlar. Kabul edelim diye. Benim düşüncemi soracak olursaniz. Gözle görünür bir cinsiyet var allah bedeni böyle yarattiysa bedeni degistirmek ameliyat etmek yerine. Allahin verdigi bedeni degustirmek yerine hormanlari normal hale getirmek daha mantikli. Benim inancim acisindan. Sonucta hormonlar herzaman degisem birsez. Zaman zaman normal bazi insanlarinda hormon bozukluklari görülebilir küçük küçük mesela. Kadinlarin bazilarinda sakal cikmaktadir. Sakal cikiyor diye hemen erkeklik hormonu ele gecirilmis anlaminda dgildir. Ama cok ileri gitmos ucu kacirilmis dengesizlikler oldugumda buda mümkündür. Madem o insanlar yasini basini almis. Tedavi edilmemis. simdiden sonrada kabul edemiyorlarlarsa. Nolur dislamayin. Onlarda istemezlerdi böyle olsun. Ameliyat olacaksada karsi gelmeyin. Garipsemeyin. Onlar acisindan hic ama hic kolay degil. Ve cinsiyetlerini kagit üzerinden de normal sosyal toplum olarakda hangi cinsiyete sahip olmak istiyorlarsa ben desteklerim.
Ben baska bir seyden bahsetmistim sorumda..
Size uzun ve cok uzun aciklama icin teşekkürler.
3. cinsiyet kelimesi , yorumları da okudunuz mu bilmiyorum. İnsanin kafasini karistiran.. yani erkek dogup sonra kadin gibi hissetmeye baslayip ameliyat olup kadın olmak veya tam tersi, kadın doğup, sonrasin da kendin de erkeksi maskulenligin baskin olduğunu hissedip erkek olmaya karar vermek değil.
Bunlari zaten hemen hemen her ulke kabul etmis durumda.
3. Cinsi doğum da belirlemek ve gormek munkun mu? Ki buna göre doğumu gerceklestiren doktor cocuk icin bu erkek degil kiz da degil diyip dogum belgesini vericek?
Ama burda lgbt den bahsedilmis. Lgbt de benim dediklerimde iceriyor. Bence 3. Cins derken tamamen olayi karistirmislar :/. 3. cinsten kasitlari sanirim iki cinsi ayni anda hissetmek. Yani sade kadin vardir, ya da sade erkek vardir. 3. Olarakta hem kadin hem erkek vardir. Ko bunuda cok dogal olarak kabul ediyorum kimlige ikiside yazilmasini destekliyorum. Hatta bence daha iyidir direk değiştirmektense hickimseye zarari olmaz. Vücudunu değiştirmiyor ama kendini vücudundaki cins gibide hissetmiyor ve bunu acik acik utanmadan cekinmeden dislanmadan kabul görünmesini istiyir. Kimliktede yazmasinda hic bir sakinca yoktur. Bence bu dogumda farkedilecek birsey degil. Kimligini kazanmaya basladiginda belki 3/4 yasindan sonra ortaya cikabulecek bisey.
Misal rahmetlu Zeki Müren. Ne yapsin yani ic güdüsel o sekilde davraniyir hareketleri o sekildeyse. Bir kadin gibi hissediyir ama erkek vücudunda kaliyor. Ameliuatlara vs gerek yok. Zararda yok. Ve herkes onu o sekilde kabul ediyor. Sanirim cok farkli seylerden konusmuyoruz :/
@hayatbahcesi bu durum da ayni seyi soyluyoruz. Ben de kadin- erkek disinda yazilabilecek bir 3. cins yok benim bulduğum kadariyla, sizin de sanirim.
En azindan bilim tarafından varligi onaylanmis baska bir cinsiyet yok henüz.
Onun dışındaki sozlerinize zaten katılıyorum.
Muasır medeniyetler seviyesine böyle çıkılmaz 500km ötede savaş var bu gibi şeylerle gelişmek? Yersen
Sapkınlara hak veriliyor edebiyle iffetiyle bakir erkekler eziliyor bu nasıl dünya?