3 aydır Enflasyon'la Topyekün Mücadele deyip %10 indirim kampanyası düzenleyen hükümet, her ne hikmetse her telden faturadan geçirirken oralardan indirim yapmayı unutmuş. Millet de asgari ücreti az bulunca durur mu bizim ki? Hazır seçim de yaklaşmışken son 3 ayda yerleştirdiği %30 zamlardan sadece %10'unu almıyorum diyerek yaptığı şeyi lütufmuş gibi övünüyor ve adeta dalga geçiyor milletle..
ödtü yahudilerin ya. islam düşmanı %99u. bunu biliyor muydun. yok bilmezsin şimdi sen onu. ayrıca bu ülkenin ekonomi sorunu dış güçlerin bizimle uğraşmasından kaynaklı. şimdi diceksin ki o zaman dış güçlerin suyuna gidelim millet rahat etsin. öyle bir dünya yok. rahatım zaten ben dış güçlere bağlı olmaktansa evde kuru ekmek yerim daha iyi. bunun farkına varamıyorsunuz. hala devletin içinde bir sürü hain var ama siz bunu göremiyorsunuz.
Faturalara, vekillere ve Cumhurbaşkanı maaşına da fış güçler zam yapıyor zaten. Her booku onlar yazıyor. Biz de mal gibi seyrediyoruz di mi? Armut topluyoruz yani, senin anlayacağın dilde.. Vekillerin, Cumhurbaşkanının maaşına kaynak var vatandaşa gelince Asgari Ücret Tespit Komisyonu. Ba ba ba!
Demek ki akıllı insan işin kolayına kaçıyormuş. Kafayı kullanıyor, içindekini değil.. İçindekini zekiler kullanır. Hani şu Allah'ın Oku diye emredip kullan dediği şey... Beyin...
Akıl beyni yönetir. Beyin kendiliğinden çalışır onu sen yönetirken sadece kaslara izin verme hakkın var. Sen beynini yönetsen uyurken kalbin iç organların hiçbiri çalışmaz. Akıl hareket yani dışsal hareket emrini verir ve beyin duruma göre uygular. Karıştırma birbirine.
Aklını kullanabilirsen zaten cinnet geçirmezsin. İntihar eden kişi ve cinnet geçiren kişi aklı olmadan hareket eden kişilerdir. Onlara bu sebeple çok fazla acırım.
Abim aklı olan ağlar. Neden dersen akıl vücutta biriken kini nefreti acıyı gözyaşı ile atar. Ağlamadıkça gerilir öfkeyle hareket ederiz. Ağlamak gücün göstergesidir. Bakın ağlıyor ve kinimi yeniyorum. Yoksa size zarar veririm demek
Millet yapılan zamlar yüzünden bilincini kaybetti sadece bilincini değil cesaretini de kaybetmiş başka ülkelere bakıyorsun halk sokağa dökülüyor hükümet istifa ediyor bu ülke böyle bir yerlere gelemez ezilmeye mahkumdur.
siyasete atılıp gerekli oyu alıp bunu kendi istediğin gibi düzeltebilirsin sonucta halkın oyu ile secilen bir yonetim var illa bbir tepki göstermek gerekiyorsa yasal zeminde tepki gösterilir önümüz secim sandıkta cevabını veririz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Devletin polisi akıllı ol dediyse akıllı olacaksınız develer sanki dokunulmazlığınız var mk ancak pankart açmaya yararsınız
kardeşim bence bu soruyu sormamalıydın bak ben yorumları okumadan çıkıyorum neden bil bakarım okursam ya söverim ya da telefonu parçalarım gerek yok ben seni anlıyorum sinirlerinin bozulduğuyla kalırsın :D
Kardeşim komünizm çok tehlikeli. Bu kişiler devleti yıkar. Hatta bunlar komünizme anarşizmde katmış. Yakıp yıkarlar ortalığı. Birinin 500 puan alması onu zeki veya akıllı yapmaz.
Sakallı cübbeli gezenlerde zeka akıl olsa sorgulamayı bilirler. Bu kişiler çalışkandır ama hepsi medrese de eğitim alırlar. Odtülü öğrencilerde öyle komünistmer ama çalışkanlar. Adamlar çalışıyor. Ama akıllı olsalar polise taş atmazlar. Savundukları görüşü siyasi arena da savunurlar sokakta değil. Ki komünizm o kadar tehlikeli ki bugünün komünistleri pkk çatısı altında hdp'de buluşuyorlar
Siyasi mecra mı? Senden olmayana bir defa fırsat vermiyorlar ki? Sen şunu yorumla.. Geç onu; Hükümet tarafından sıkılmadan kurulan Asgari Ücret Tespit Komisyonu bile ortada bir haksızlık olduğunu düşünerek Cumhurbaşkanı'na yapıldığı gibi asgari ücrete de %26 zam öngörüyor. Hükümet de sırf seçim için ses etmiyor. Yoksa vicdan ne arar bunlarda diyebiliyor musun?
En İyi Cevaplar