Dini siyasete alet etmek diye kurnazca bir girişle din ile siyaset ayrı şeylerdir algısı oluşturup toplumun zihninden İslam'ı tamamen söküp atmaya çalışmak din düşmanlığı degil midir peki? Burası devlet kurumu buradan içeriye başörtüsü giremez Burası laik bir kurum buradan içeriye başörtüsü giremez gibi saçmalıklarla bu ülkenin kadınının egitim hakkını elinden alanlar cahilin dik alâsı degil miydi peki? Gazozcu Nuri, Tecavüzcü Coşkun gibi karakterleri bu ülkenin aydın denilen kesimi yaratmadi mı? Yıllardır sinema, medya, iletişim, basın yayın dedigimiz organların başında bu ülkenin aydin kesimi olmadı mı? Peki bu organlar bu toplumu ne hale getirdi? Ben söyleyeyim ne Müslüman ne gavur arada kalmış nesiller türedi Yeşilçam filmlerinde tecavüze uğrayan kızlarin intihar etme eylemini Kadınlara Kadir Inanir tokatlarını Komedi görüntüsü verilerek alavere dalavere ile kısa yoldan zengin olma yollarıni bu topluma empoze eden o filmler degil miydi? Mesela Ensar sapığı kaç yaşındaydı 54 Genel olarak bugün ped9fili, şiddet, tecavüz vakalarında 30-40-50 yaşlarındaki adamların faturasını sisteme değil de 17 yıllık bir iktidara kesmek nekadar adil? Onlar Ak Parti gelene kadar sapık degiller miydi yani? Darbe sonrasi çıkan gazeteleri tarayın Xper puanimdan dolayi foto atamıyorum buraya. O gazeteler baştan sona seks, cinsellik, aldatma haberleriyle ve görselleriyle dolu Neden ozaman kimse "Sapık var" dememiş? Çünkü algı böyle birşey Bizler Allah'a şirk koşulan (sana taparım, ilahımsın, sensiz cennet sürgün) gibi şarkılarla büyüyen nesildik Sorgulamayi bile bilmiyorduk Şimdi ise Bakara, makara dedin mi herkes ayağa kalkıyor Dinin siyasetin içinde olmasına karşı olanlar neden siyasetin dine müdahalesine ses çıkarmamış hiç Velhasıl şarlatan hocası da bir, dini kullanan siyasetçisi de, dine müdahale edeni de Kimse kendini aklamasın şimdi Mazeret üretmeyin Neyseniz osunuzdur Bahanelere sığınmayın Din adamları da ortalıği karıştırıyor Siyasetçisi de Samimi olanları tenzih ederim
Peki neden iki medyatik reklam uğruna yoldan sapitanlarin verdiği saçma sapan fetvalar yüzünden tüm dindar kesime böyle bakılıyor? Saglikciyim hayatımda bundan daha rezil başka bir şey daha duymadım. Allah'ın kadına özel olarak koyduğu ve erkege savaşta kolu kopsa bile namaz kılmak farzken kadına dinlenme süresi veren bu sisteme tedavi edilmeli gözüyle bakmak?
Ben ateistim bu düşünceler sadece günümüzde yok ki ya da din sadece bu dönem kullanılmıyor sömürmek için. İslam Hristiyanlık Musevilik hepsi aynı şey...
Laiklik din değil vicdan özgürlüğüdür. Dinde zorlama yok diye biliyorum. Kızlar 15 yaşında evleniyor zaten. LGBT ye şu sokakta yürüyen öpüşen erkekler ve kadınlar kısmına karşıyım. Yoksa evlerinde ne yaparlarsa yapsınlar.
En İyi Cevaplar