Bilim adamlarının artık kanıtladığı bir durum hiç bir kar tanesi aynı şekilde kum taneleri de birbiri ile aynı değil
Tıpkı parmak izleri koku gibi, bilimin açıklaması demek yaratması demek değildir.
Burada bir sanat var bu sanatı nasıl açıklarsınız?

Bilim adamlarının artık kanıtladığı bir durum hiç bir kar tanesi aynı şekilde kum taneleri de birbiri ile aynı değil
Tıpkı parmak izleri koku gibi, bilimin açıklaması demek yaratması demek değildir.
Burada bir sanat var bu sanatı nasıl açıklarsınız?
Uyduruk üfürme İslam adlı kolpa inancı mı ispatladığını düşünüyorsun sen şimdi? 4200 dinin 100 bin küsür tanrısı değilde senin tanrın hee? Sen şimdi başka tanrı veya din de bilmiyorsundur, 3 tane orta doğu dini 2 de uzakdoğu dini duymuşsundur tamaaam senin hayal gücün dünyan o kadar. Agnostiğim yani bir tanrı olabileceğine ihtimal veriyorum ama o ihtimal senin katliam inancının masalsı tanrısı değil. Ateistlere dümdüz giden bir yoruma "ahahahahahaaaa" diyerek terbiyesizlik ettiğini okumasam daha kibar yazacaktım ama önce sen başkasının inancına saygı göstermeyi öğreneceksin, ondan sonra saygı bekleyeceksin. Allah'a inanmayanı Allah yarattı demek sana mı düştü? Seni Zeus yarattı belki, ne kadar inkar edersen et Zeusun kulusun işte dese biri hoşuna gider mi? O hakde terbiyesizlik etme, azıcık empati kurmasını öğren.
Ahahah cidden biriniz de farklı olun bu kadar negatif olmayın be
Orada çocuğa sakin ol küfür etme dedim ama insan görmek istedipini görür cidden
Evet herkesi Allah yarattı bu inkar edilemez bir gerçek sen adına ister tanrı de ister Rab de ister Rahman de bu değişmez
Bunu sende biliyorsun:) ben eminim buna çünkü kâfir anlamı örten demek
Ruh daima doğruyu bilir nefis örter ve kuranda onlar nefsine zulmeder dediki yerde tam da burasıdır. Her hücren Allah dıyerek bağırıyor ama sen hayır o değil diyorsun peki ısrar etmicem
Nasılsa toplanacagı yer aynı
O gün her şeye şahit olucaz
Öldü de geri geldi çok biliyor ablamız o derece emin. Sen kendi inandığın uyduruk tanrının 2-3 benzer ismini sayıp tüm tanrülar aslında Allah'dır falan mı demeye çalıştın gerçekten? Mekkeli müşrik dediklerinizin El-ilah putu olan zamanla Ellah ve Allah olarak değişen puta tapan mı bana akıl vereceğini zannediyor? Başka tanrı bilmiyormuşsun yanılmamışım, yahudilerde senin tanrına tapıyor sanıyorsun nasıl olsa, azıcık araştırın saIak kalmayın kendinizi geliştirin, inandığınız kitabı okumaktan aciz birer embesil olmayın. Hadi diyelim öyle bir embesil oldunuz, ne hakla hem sizin, hem yahudilerin, hem hristiyanların hatta zerdüştlerin ve hinduların kitaplarını bile okumuş senden 10 gömlek üstün birine hadsizlik yapma teşebbüsünde bulunabilirsin ki? Buna halk arasında cahil cesareti deniyor işte, ben senin bildiğin 3 satırlık bilginin 10 katı kadarını her gün araştırıyorum hala dünkü b0k, bana bilmeden alim olmaya kalkma..
Uydurma masal kahramanları ile konuşuyor garibim. 😅 Selam Tom, selam Jerry, selam sana Tony Montana, selam Stark ailesi, selam Bihter ve Behlül. 🤣
Ateistlerin mk lan onlar kim oluyormuşta biz tanrıya inanmıyoruz diyorlar. Ulan köpekler bi mahalle abisinden hafif tokat yeseler karısı olurlar alemi yaratan Allaha kafa tutuyorlar mk çocukları hepsini kesicem
Biz Berk ve Şenay, kar tanelerine baya bayılırız bu arada ☃️✨
Bilim bu “sanatın” nasıl oluştuğunu anlatıyor: sıcaklık, nem, molekül açıları, kaos, olasılık… Yani desenlerin fırçası fizik, tuvali hava koşulları gibi 🎨❄️
Biri bunu ilahi sanat görür, biri doğanın yaratıcılığı der; ikisi de şiirsel aslında. Bilim açıklayınca büyü bozulmuyor, sadece sahnenin arkasını da görmüş oluyorsun 🌌
Zeyzey, “imkansız üzeri imkansız” deyişin bile şiir gibi 😄❄️ Bilim arka planı anlatıyor, mucize olduğunu hissetmekse bence tamamen senin kalbine kalmış 🌌
Cevap
3Cevap
Kesinlikle öye bu bi mucize ama en büyük mucize bumu
Allahın mucizesi
Dkkdkd anladım benn
Tatlış bi hareket oldu güldürdün
Senin tatlılığın bile bi atesiti imana döndürebilir ldld
Çocukta anında sana yürümüş kdkddk
Yalan ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?