-İnsanların birbirine karşı tahammülsüzlüğü - Adalat sisteminin işlevini tam olarak yerinememesi -Kadınlara hakettiği değerin gösterilmemesi ve yaşam haklarının savunulamaması -Asayiş ve emniyete güvensizlik -Ekonomik açıda baş gösteren zorluklar -Eğitim sisteminin eski ve yetersiz olması, ezberciliğe dayanması, araştırmaya sorgulamaya kapalı olması -İnsanların karşıt görüşe ve eleştiriye kapalı olmaları ( özellikle din ve siyaset) -Gelir gücündeki adaletsiz ve haksız dağılım -İnsanlara hak etttiği maaşın ve sağlık sigortalarının sağlanmaması
Daha yazacak o kadar çok şey varki. Şimdilik aklıma gelenler bunlar
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Erkek hakları eksik, "kadın beyanı esastır" gibi erkek düşmanı, feminist kanunlar var. Nafaka diye bir şey var. Erkeklere hadım işkencesi uygulanırken, aynı suçu işleyen kadınlara hadım uygulanmadığı gibi, ceza bile almıyorlar çoğu vakada. Zorunlu askerlik sadece erkeklere yönelik var, kadınlar askerlik yapmıyor. Bu konuda da eşitlik yok. Kadınlar erkeklerden 5 sene önce emekli oluyor. Yİne bir eşitsizlik. Bu ülkede erkek hakları çok kötü durumda. Yabancı ülkelerde de benzer sorunlar var. Erkek düşmanlığı dünyanın her yerinde var olan bir şey ve bununla mücadele edilmeli. Eşitlik ve erkek hakları savunulmalı.
Disiplin eksik. İnsanlar çöplerini başkalarının evinin önüne koyuyor, gecenin 12'sinde sokaktan müzik çalarak geçen arabalar var, trafik kurallarına araçlar da yayalar da uymuyor, halı silkelemek gibi iğrenç bir alışkanlığımız var, mangal yapmak da aynı şekilde, kaldırımların engelli iniş çıkış kısımlarına park ediyoruz, yerlere tükürük, mendil, şişe, aburcubur ambalajı, ne bulursak atıyoruz. Bu ülkenin insanları beni boğuyor artık. Avrupalı gibi bir karaktere sahip olup ortadoğu ülkesine hapsolmak korkunç bir şey.
İnsana saygı, hayvana saygı, çevreye saygı. Belgesel izliyorum izlediğimde de şu eksiği gördüm bizde. Ya biz hayvanlardan ne kadar hayvanmışız ki dünyayı b. k etmişiz. Hayvanların dünyasında bile bir nizam var. Kezâ bitkilerin dünyasıda öyle. Ama insan, hep doyumsuz hep ben merkezli hep ister hep hep hep... Ama asla şükretmez, değer bilmez.
guclu sekılde bırlık beraberlıgımız eksık sankı bana gore yanı kutuplasma var nedense ayrıca hosgorude kalmadı yolda metroda otobuste ıste goruyoz ınsanların bırbırıne tahammulu kalmamıs
Saçma sapan dinle alakalı şeyler yazmışlar. Mal mısınız abi ya dini içinizde yaşayın bu bir ikincisi insan hayvan sevgisi üçüncü vicdan dört saygı beş demokrasi vs vs vs gidiyor
İnsanlardakı guler yuz, selam, merhaba gibi seyşeren cok uzagız. Hep bir asık surat bı yere yetısme derdi. İnsanların yuzundekı gulumsemeyi, anlayısı, aldılar. Herkes on yargılı olmus.
Valla birader bazı insanlar kendi atasindan, dedesinden, irkindan çok avrupaya ozeniyor bence en büyük eksik bu hekesin tarihine ve ırkına sahip çıkması gerekiyor
En İyi Cevaplar