Arkadaşlar sıfır kiralık dairemiz var. Biz dairede temizlik yaparken emlakçı seslendi yoldan isterseniz afisimi asayip kiracı bulmanıza yardımcı olurum felan bizimde borcumuz acelemiz var. Daire de bize biraz uzak işten güçten gidip ilgilenemiyoruz dedik verelim emlakçı hem tanıtır açar gösterir anahtarı verdik felan. Aradan 1 ay geçti ses soluk yok kış geliyor ev boş. Sahibinden e ilan verdik sahibinden diye sonunda da kiracı bulduk. Tabi emlakçıyla aramızda bir sözleşmede yok sadece eve girdi balkona afişini asti gitti. Şimdi biz de diyoruz ki emlakçıya ayıp olmasın safdisi etmeyelim en azından basit bir A4 kağıdı olan sözleşmeyi onun ofisinde dolduralım ona da 100TL atalım diyoruz adam anlasiyla karşılar mı yoksa komisyonda komisyon tutturur mu işi uzatır mı pek alışık değilim bu konulara ne yapsam sizce?
Kiracıyı bulma konusu olsun telefonlara bakmak daireyi göstermek olsun bütün hepsiyle ben ilgilendim emlakçı armut pis ağzıma dus 2000-3000 lira komisyon gelecekte onun keyfini bekliycegime kendim kiracı buldum daire sahibi olarak ne yapsam yarın kiracıya kontrat imzaliycaz?
Kiracıyı bulma konusu olsun telefonlara bakmak daireyi göstermek olsun bütün hepsiyle ben ilgilendim emlakçı armut pis ağzıma dus 2000-3000 lira komisyon gelecekte onun keyfini bekliycegime kendim kiracı buldum daire sahibi olarak ne yapsam yarın kiracıya kontrat imzaliycaz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer