2009 yılında Las Vegas'ta Kathryn Mayorga adlı kadının kendisine tecavüz ettiği iddiasıyla dava açtığı Juventus'un yıldızı Cristiano Ronaldo ile ilgili iddialar bitmek bilmiyor. Bir iddia da 23 yaşındaki Karima El Magroug'dan geldi. Cristiano Ronaldo'nun kendisine 6 sene önce tecavüz ettiğini iddia etti. Tecavüz iddialarını kesin bir dille reddeden Ronaldo, "Vicdanım rahat, sonuçları bekliyorum" dedi. Sizce Cristiano Ronaldo gerçekten suçlu mu yoksa kendisine karşı karalama kampanyası mı başlattıldı?
Bir tecavüz suçlaması daha. Cristiano Ronaldo gerçekten suçlu mu yoksa iftiraya mı uğruyor?
Bence iftiraya uğruyor adamla yatmak isteyen o kadar çok kadın vardır ki adam iki taraf isteyerek yatmayacakta gidip birine tecavüz edecek ne bilim komik yani
Kadının teki adamın ağzına düşüp, geceyi beraber geçirip, yatağa kadar gidip son dakikada hayır mayir edip, olay bittikten sonra 'tecavüze uğradım yeaaa' diye adamı zan altında bırakıp para almış, sonra yaş geçip para da azalınca, şu Metoo zimbirtisinda aynı Louis C. K. 'e yapıldığı gibi sanki birine planlı olarak ci sel saldırıda bulunmuş gibi linç edilmeye çalışılıyor.
Amerikada ve genel olarak Batı Avrupa' da ciddi bir gerilim var bu feminizm dalgası yüzünden.
Yani ben parali adamların etrafında dolanan ne bileyim erotik modellik yapan kadınlari pek hor görmem, kendilerine göre hayatları var.
Ama ortada adamı çalıştığı kulüpte kafalayip, süitine gidip sonra üstüne suç atıp para almaya çalışan bir tip var.
'kadın dur demiş de Ronaldo bunu kabul etmis', Kusra bakmasın bazı feminikler, ortada tecavüz durumu yok bence.
Ronaldo'nun Mayorga'dan 'hızlı ve kaba saba anal seks' için özür dilediğini yazan Der Spiegel'e göre Ronaldo o geceyle ilgili eylül ayında avukatlarına şu itiraflarda bulunmuş:
''Onunla cinsel ilişkiye girdim. İzin verdi. Yüz üstü yatağa yattı. Ben de arkasındaydım. Kabaydı. Pozisyonu değiştirmedik. 5-7 dakika sürdü. İstemediğini söyledi ama yapmama da izin verdi. Tüm zaman boyunca kaba ve hızlıydı. Onu avuçladığım için çizikleri olabilir… Beni ereksiyona geçirdi… Ama 'hayır', 'yapma', 'ben diğerleri gibi değilim' diye bağırıp duruyordu. Bitince özür diledim.''
''Hiç sesini yükseltti mi, bağırdı mı, feryat etti mi'' sorusunu da Ronaldo ''Birçok kez 'hayır', 'dur' dedi'' diye yanıtlamış.
Şahsi görüşüm şudur ki, Dünya, finans kapitalin egemenleri, kendi görüşleri dışında fikir beyan eden, davranan "ünlü ve başarılı" kim olursa olsun silmeye, itibarsızlaştırmaya karar verdikleri anda önce bel altından vurur. Bunu anlamak için Ronaldo 'nun yapıp ettiklerine bakmak gerek. Tıpkı Michael Jackson gibi, tıpkı Eminem gibi. Komplo gibi gelebilir ama olaylar hem net hem girift.
Bu adam sağlığına maksimum seviyede özen gösteriyor her yere tohum dökse sakatlıklardan başını kaldıramazdı. Real'den ayrılınca tüm bunların seneler seneler sonra ortaya çıkması manidar.
Birine tecavüz etmek tercih değil bir hastalık ve haz alma güdüsüdür. Çok parası olan bir adamda zorla bir kadınla ilişkiye girmek isteyebilir ki Amerikan psikodaki örneği verebilirim. Burda olay yatmak değil ters ilişki mevzusu Kadın istememiş ve ronaldo çok kısa da olsa kadını zorlamış ve kadından kan gelmiş sonrasında Ronaldo özür dilemiş. Ama bu mevzuyu gelip 6yıl sonra anlatması bence komik olmuş. Haklıysa bile haksız duruma ve para koparma çabasına girdiğini gösterir.
Fethullah gülen ve adnan oktar sözde hocaefendi , mehdi , evliya , islam alimi kılığında dolanıp terörist , vatan haini ve sapık çıkıyorsa , herşey olabilir. Ronaldo Müslüman değil ki. Üstelik adam dünyaca ünlü çok popüler bir futbolcu , dünyanın parasını kazanıyor , yakışıklı ve genç , ona bakmayacak kız ya da kadın olabilir mi , niye böyle bir şey yapsın diye düşünen çok insan var.
Yapabilir de yapmaya bilirde sonuçta insanoğlu alnında yazmıyor kimin ne olduğu koskoca futbolcu ihtiyacı mı var diyenler bizde de koskoca sanatçı küçük Emrah yapmış ve bir oğlu var reddettiği onun ki tam tecavüz degil sarhoşlukla olan ama bir nevi ilişki sonucunda.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu sinsi seytan karılar ne çakaldır.. Kesin bunların aralarında birşey geçti belkide kadını terketti kadın ayrılmak ister mi para peşinde zengin adamı buldu.. kadın kaşar zaten sinirlenince de sen görürsün gibisinden para koparmak için dava iftira falan.. ronaldo elini sallasa ellisi kimseye tecavüz etmesine gerek yok.. dediğim gibi bu kadınlar şeytan.
İsrail karşıtlığıyla bilinen en gözde futbolcu. İstenmeyen şeyler yapıyor, uğraşılması normal. Zamanında Michael Jackson a yaptıkları gibi ve daha kimlere
Dünyanın en pahalı futbolcusu kategorisinde bir adam. Istediği kadını fiziğiyle olmasa bile parasıyla elde edebilecek bir adam. Filistine yardım eden bir adam. Neden kadına tecavüz etsin ki. Bence para koparmak için atılan bir iftira bu
Israile karsi durursan, muslumanlara yardim edersen yahudi pislikler bis durur mu? Allah imanla odullendirsin yaptiklarini. Adamdaa hersey var kizlar onla olmak icin olurken tecavuzmus.
Onca sene sonra nasil ispatlayacaklarmis ayrica adamda para cok iftira ile oara koparmanin pesinde olabilirler alti senedir akillari nerdeymis niye beklemisler sacmalik
İhtiyacı yok böyle şeylere, kaldı ki yaptığı yardımlarla iyi bir insan olduğunu da biliyoruz. Tecavüz fantezisi varsa bunu duyup koşa koşa gidecek tonla kadın vardır.
Bir şöyle düşünelim sizce ronaldonun bir kadına tecavüz etmeye ihtiyacı var mı bu bir, ikincisi ise adı bu kadar yardım kampanyasıyla anılan hep muhtaçlara yardım eden bütün dünya tarafından tanınan biri bu davranışı kendine yakıştırır mı?
Biliyorsunuz ki Ronaldayü dünya tanıyor. Zengin yakışıklı başarılı bir erkek. Kadının da açlıktan nefesi kokuyor ve Ronaldonun üzerinden prim kasıyor ve başarıyor da.
Para koparmak için iftira atma olasiligi yüksek bence Ki iftira olmasa bile (ki bence öyle) Kadın dediki *bu olaydan sonra bana 300 bin dolar sus parası verdi , durumum kötüydü kabul ettim*
o an kabul ettiyse sonradan pişmanlık birşeyi değiştirmez.
Bir kadını namusuyla bu kadar kolay yargılama bence ve körü körüne de tv de gazete de gordugun bir adama da inanma. Ben yapmistir demiyorum. Bilemeyiz🤷🏼♀️ Adam ne kadar zengin olursa olsun bu onun boyle bir pislik yapmayacagi anlamina gelmez
İftiradır büyük bir ihtimal böyle karekteri düzgün bir adam öyle birşey yapmaz. Ve bu kadın neden 6 sene sonra bunu dile getiriyor şimdiye kadar aklı nerdeydi
Ronaldo dediğin adam iria shaykla sevgili olmuş istemediği kadar kadınla birlikte olabilecek paraya ve dış görünüşe sahip bir adam pek inandırıcı gelmedi tazminat koparmak için gibi geliyor bana
Bu kadar sene niye sustun canım kardeşim diyesim geldi :D Yav bu para neymiş anasını satayım ya.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Onunda işi gücü yok tecavüz etmekle uğraşacak., Birliktelik yaşadıysa bile bilerek isteyerek olmuşlardır. Zaten adamda para var karizma var. İftara gibi geliyor
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Hem 6 yıl öncesine kadar nerdeymiş. Hiç inandırıcı gelmedi
Tecavüz itirafinda bulunmadı, yataktaydik, soyunmustuk, gak guk etmeye başladı, hayır falan dedi ama gayet olaya girmiştik ben de seks yaptım fazla aldırış etmeden, sonrasında brutal bir olay olmadığını ama benim onu zorladogimi söyledi, ben de özür diledim gibisinden bir beyanı olmuş bu olay ilk başını agrittiginda.
Tecavüzu kabul etti iddiası olayı carpitmadan ibaret.
En İyi Cevaplar