Dünya futbolunun yıldız ismi Cristiano Ronaldo yüz kızartıcı bir suç ithamıyla karşı karşıya kaldı. Kathryn Mayorga ismindeki ABDli bir kadın, futbolcunun 2009'da Las Vegas'ta kendisine tecavüz ettiğini ve ardından sus payı olarak 375 bin dolar ödediğini ileri sürerek dava açtı. Sizce ortaya atılan bu iddia ne kadar doğru?
Cristiano Ronaldo'ya yönelik tecavüz suçlaması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Düşün ki dünya yıldızısın c ronaldo kadar ünlüsün para ile ilgili bir sıkıntın yok her şeye sahipsin çocuklar aile zenginlik para iş herşey var ve sen gidip bir kadına tecavüz edeceksin sence bu mantıklı mı? Zaten dünyadaki herşeye sahipsin tüm kadınları ayağına getirecek maddiyata sahipsin gidip bir kadına tecavüz eder misin aşırı ama aşırı saçma bir iftira bu yalan yani aklı olan herkes bunu bilir
Ya bu adam İsrail katil diye formasını değiştirmemiş kazandığı altın ayakkabıyi gazzedeki çocuklara yardım amaçlı gönderen bir adam neden böyle birşey yapsın ne yani etrafında peşinde koşan zaten bir dünya kız varken neden tecavüz gibi iğrenç bir olaya karişsinki
O zamanlar aklı başka bir yerine mi kaçmış acaba hanım efendinin? Para karşılığı susmak kendini pazarlamak değildir de nedir? Eğer adam böyle birşey yapmışsa da kadının şu anda bir haklılık payı yok.
görüntüleri çıktı gece kulübünde sarmaş dolaş içki içiyorlar geceyi beraber geçirmişler, tecavüz yok. Kadın bu iftirayı atmaması için para da aldı yüklü miktarda çünkü Ronaldonun sözleşmelerini etkiliyor bu asılsız iddialar on milyonlarca dolar kaybedebilir.
Cristiano Ronaldo , Michael Jackson Küresel güçler tarafından Fake News (Sahte Haber ) Olayı ile karşı karşıya.. Sebebi de Filistine Yardımı , Amerika da Yahudilerin Ona Antisemitist bakış açısı ile sebep olabilir. Allah Yardımcısı Olsun
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben Ronaldo' nun bir kadına tecavüz edeceğine inanmıyorum. Tecavüzcüler genelde kadınların yüz vermediği erkeklerden çıkar. Bu adamı ise neredeyse her kadın ister. Bence bu kadın ünlü olmanın peşinde . Madem tecavüze uğradı neden 9 yıl sonra başına gelir bir insanın? ve bir insan neden Tecavüzcüsünün verdiği parayı kabul eder? Bunların hepsi mantık dışı şeyler .
yalandır muhtemelen. adamın işi gücü yok o kadar kazanıyor , milyonlarca kız göz kırpsa orgazma ulaşır. Adamda gidip tecavüz edecek. Üstelik karakterli bir topçu kendisi. Ben ihtimal vermiyorum. Ününün peşinde fırsatçı ucuz kızların hamlesidir bu.
Kötü çocuklar her b. ku yer yanlarına da kâr kalır. Ama ben sokakta bayana selam versem linç edilirim çünkü efendi adamın selamı bile batar. Bu dünya böyle...
Sapkın bir karakter olmadığı sürece bu olayın olması imkansız. Bence yalan haber. Şimdiye kadar kendini belli ederdi yoksa. Adam işinde gücünde, ben iftira olduğunu sanıyorum.
Daha fazlasını koparmaya çalışan bir canım kardeşim bence ötesi değil 375 bin dolara kendisini satmıştır ve ya yine tehdit ile almıştır şu an nüks ediyor işte bu tip kadınların mk.
Ya abi bu adamın tecavüz etmesi kadar saçma birşey olabilir mi? Adam karizmatik, bakımlı, popüler, parası bol, çevresi geniş, kültürlü... Bir kadına daha ne olsun? Bu adam, kadın içinde yüzerken tecavüze ne gerek var mk))
Sacmalik Ronaldonu peşinde okdar kadin varken adam buna gerek duyarmi? AyricA ronaldo dunyada en cok iyilik yapan adamlardan biri o kasar gundeme gelmek istemisdir
Bu olayı hatırlıyordum sanırım lokantanın tuvalet bölümündeydi öyle bir şey.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Paran çoğaldı mı dört taraftan sana saldıranlar da çoğalır
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kanıt varmıymş kanıt kadının para vermesi lazım ronaldoyla olabilmesi için.. zamanında beraber oldu demekki parayıda almş ronaldo daha vermedi demekki konuşuyor şimdi
Özel den yazayım dedim de eski hesabı silmistim geri döndüm 1 Lvl olduğumu unutmuşum göndermedi mesajı 😂 site bile ezik muamelesi yapıyor 😂😂 Ya bu devir de fedakâr olmayacaksin kötü kız erkek olacaksın ki değer goresin yoksa sana 3. Şahıs muamelesi yapıyorlar. Ben şahsen çabaladim öyle olmaya ama yok kanım bozuk değil abi yapamıyorum fıtratım da yok aman üzülmesin kırılmasın diyip 10 adım sonrasını düşünüyorum sonuç? Sadece kendimi yıpratmak 😁
Bence de girmeyek o konulara 😂 Zaten kafayı başka şeylere yoruyorsn gibi bide onla meşgul etme 😂😂
Ahaha mesaj kutum kapali zaten dert etme😂 Aman kırılmasım o, şu, bu diye diye biz olduk paramparça 😕 Ahh Ronaldo konu nerelere geldi bak gör 😂😂tabi senin hiç haberin yok 😒 😂😂
Ahh Ronaldo'cum senden beklemezdim bak rezil ettin beni😂😂
Demekki dünyanın kanunu bu yaşamak böyle birşey. Belki de herşeyin karşılığını istediğimiz gibi alsaydık bazi şeylerin kıymetini bilmezdik. Belki de herşey olması gerektiği gibidir biz farkında değiliz...
En İyi Cevaplar