Velev mi ajan... Dünya liderine (!) ajanın karşısına geçmekten çekinmesi yakıştı mı hiç?
Can dündarı da hayatta sevmem. Bunlarla arasının iyi olduğu dönemde "mustafa" denen filmi çekmiş, her gün 1 büyük içerdi diyip ayyaş demeye getiren (her gün 1 büyük bitirip o kafayla mı kurtarmış ülkeyi?), Çanakkalede kan banyosu yaptığı halde istiklal savaşı zamanında bir hayvan sürüsünün kaldırdığı tozu yunan ordusu zannedip korktu gibi akıl almaz iftiralar düzen birisidir benim nazarımda kendisi.
Ha bunun yanında "sarı zeybek" gibi filmleri de vardı çok eskiden keyifle izlediğimiz...
Yani güç kimin elinde ise ona göre dönen bir gazeteci yazar olarak düşünüyorum kendisini.
Ajanlık ve devlet sırrını ifşa konusunda ise; devlet kendi yasalarına göre , maksat ne olursa olsun, alenen suç işliyor ve terör örgütlerine silah veriyor ise bu devlet sırrı değil devletin işlediği suçudur ve zaten bu suçu ifşa etmek suçtur benim hukuk bilgime göre (2 yıl adalet ön lisans okudum). Yani bu durumda kendisine vatan haini veya ajan diyemem. Bu kendisinin bazı ülkelerin ajanı olmadığı anlamına da gelmez. Belki bizim bilmediğimiz başka bilgiler vardır hakkında. Tabi var ise paylaşılması gerekir bu bilgilerin de.
Şu an cezaevinde olmak yerine, içeri girmeden dışarıdan aldığı talimatla ülkeden kaçtığını hesaba katıp, Alman vatandaşı olduğunu da göz önünde bulundurursak, gazeteci sayılmaz..
Ulan arasi bozulan onu desteklemeyen herkes ya fetocu ya terörist e noldu Meral Akşener ide fetöcü yaptı kadın sırf başka parti kurdu diye sırf kendine rakip diye saadet tek fetöcü CHP ise teröristlerle kankaymis zaten Muharrem İnce gibi eğitim önceliğimiz olacak diyen biri değil de kahvehane de bedavaya Caty içeceksiniz diye vaatte bulunan dengesizin biri ni seçerse bu halk yeri gelir Türkiye yıl de satar bunlarin hepsi halkın suçu adam daha ne kadar belli etsin ne mal olduğunu ama yok bizim halkımız kör sağır
1. Devlet sırrını korumak, devletin görevidir. 2. Devletin koruyamadığı sır, devlet sırrı değildir. Mesela yabancı istihbarata karşı saklayamadığın sır, artık sır değildir. 3. Devletin koruyamadığı sırrı öğrenenler sırrı korumakla mükellef değildir. O iş geçti, artık sır yok.
Özetle; mafya sırrı ile devlet sırrı birbirine karıştırılmamalıdır. Biraz olsun evrensel hukuk bilen herkes meclise sahip çıkar. Aksi halde kendine "devletin eli" diyen biri, beğendiği kızınızı alır götürür, "kızım nerde" diye sorduğunuzda da "söyleyemeyiz, devlet sırrı" derler. Bilimum terör sempatizanı düşünceye karşı başarılı olunacak tek yol; milletin el ele demokrasiye, dolayısıyla demokratik hukuka sarılmasıdır.
Erdoğan ve Merkel ile bir toplantı düzenlendirildi. Can Dündar Fetö nün Terör örgütü olmadığını söylüyor veya Fetönün 15 Temmuz ile bir alakası yok diyor. Yani adam sadece provokasyon için uğraşıyor. Bunları söyleyen ya Haindir zaten öyledir ya da Ajan olabilir
Ne ajan ya işine gelmeyeni ajan vatan haini işbirlikçi dış güçlerde doları yükseklmesi ABD de nasıl olsa 100/50 koyun gibi destekliyor ama git ekonomiyi Hani ABD 15 Temmuz darbesini tezgahlamıştı?
Hani ABD büyük Türkiye hayallerini suya düşürmeye çalışıyordu?
Hani ABD, Suriye'de PKK'ya silah verip Türkiye'yi bölmeye çalışıyordu?
Berat Albayrak açıkladı: Türkiye Cumhuriyeti ekonomisinin yönetimi ABD'li şirket McKinsey'e verildi
Bu ülkede insanlara doğruları söyleyen gerçekleri gösteren kim varsa ya ajan, ya fetöcü, ya da vatan haini zaten. Kısaca iktidarın oyununu bozmaya yönelik ne varsa yanlış.
Ajan degil. Ama yabancilar icin iyi bir maşa oldugu aşikar.. Yabancilarin devletlerin kucaginda Türkiyeyi karalayarak ayakta kalmaya calisan artik boş beleş bir sahis.. Rahmetli Mehmet Ali Brand yasasaydi. Yuzune tükürurdü heralde bunun.
@adrenalin64 Buda senin görüsün. Ben tv den gördugum kadariyla severdim programlarini. Gazeteciligini. Insanligini. Galatasarayliligini.. Yalaka olmak Kendi ulkesine celme takmakla bir olmasa gerek degilmi.
Yani demek istediğim şu tükürürdü ama içinden gelmesinden ziyade yalakalıktan tükürürdü ve o köşeye sıkışsa o da Avrupa'dan bir ülkeye sığınabilirdi belki o da kötülerdi, bu işler görüntüye bakmıyor bir zamanlarda Can Dündar ağır abi, güvenilir görünümlerdeydi. Haklılık açısından pek bir şey demiyorum ama adalete güven pek yok haklılardan da laçan çok, haksızlardanda.
Diyelim ki ajan bilmiyor muydu senelerdir ne zaman damarına basıldı ajan, vatan haini diye sıraladı. Zaten onun işine gelmeyen şeyleri yapanlar hep ajan, vatan haini, terörist vs.
Galiba mit tırlarının bir örgüte silah gönderdiğini mi yazmıştı ne yazmıştı hatırlamıyorum da bunu devlet sırrı olarak nitelendiriyorsa o zaman bu olay doğru mu olmuş oluyor?
Bunun ne b. k olduğu değil. Ne vatanı var ne dini var. Allah belasınj vermiş bunun
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben anlamıyorum cidden ajan deniyor devlet sırrını verdi dendi açıklamaları okudum devletteki para trafiği ve yolsuzluk yapanları dendi gözüküyor bu nasıl devlet sırrı yanı yapıldığımı kabul ediliyor yoksa baska birşeymi dedi
yazdıklarım nere gitmiş :) Akp'nın resmi sayfasına girip, kurucu üyelerin özgeçmişlerine bakarsanız, çoğu Amerikada okumuş, bir kısmı ise İngiltere ve Almanya. Kim ajan?
En İyi Cevaplar