Atam sen gittin gideli düzelemiyoruz bir yanımı eksik. 1938 den beri bir yanımız yaralı atam. Bu yaramızı kullanıp 1950 de dış güçler büyül bir darbe vurdu o günden beri toparlanamıyoruz atam. Ne olursun dön gel baba. 1950 den bu yana yavaş yavaş kuyumuzu kazıyorlardı atam. Son 16 yılda Tayyip diye bir gürcü siyonist uşağı çıktı senin izlerini silmeye çalışıyor atam senin eserin Cumhuriyeti yıkmaya çalışıyor. Satmadık kamu malı bırakmadı. Atam sen sirozdan ölmedin, seni yahudi lobilerini kapattın diye siyonist uşakları zehirledi. Atam keşke zamanında hepsinin kökünü kazısaydın bugün Recep Tayyip Erdoğan başımıza bela olmayacaktı. Merak etme herşeyin üstesinden geleceğiz. Ümidin olan gençlik biziz atam. Cumhuriyet ilelebet payidar kalacaktır. Seni çok seviyorum atam. Huzur içinde yat.
Böyle Atatürk düşmanı ve arap sevici bir sitede böyle bir soru sorulmaz. Ne kadar leş soysuz arap sevici varsa toplanmış buraya. Kanser sebebi hepsi, kişiliksiz karatersiz ahlak yoksunu bir sürü dinci ve arapçı var.
Elini öperim, helallik isterim. Diyeceğimiz her şeyin karşılığını cevabını zaten demiş bize zamanında.
10
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kendi adıma konuşmam gerekirse ben söz verdiğim gibi izinden gidiyorum Atam. Elbette hatalarım olmuştur ama elimden geleni yapıyorum. Güçlü bir kadınım. Keşke senin zamanında yaşasaydım. Yüzlerce yıllık tarihimizde rte zamanına denk gelmek benim kara talihim sanırım. Ama o gün gelecek kartlar değişecek. O kara büyünün etkisinden çıkacaklar, çok pişman olacaklar ama geç olacak. Benim vicdanım rahat ben üzerime düşeni yapıyorum Atam. Sen rahat uyu. Ben ve benim gibiler mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz.
Allah senden razı olsun paşam ne olur bu ülkeye diktatörler gelmemesi için ne gerekiyorsa yapınız yoksa sizden sonra ülkeyi diktatörler yönetecek ekonomi yerle bir olacak, çiftçi ağlayacak herşey ithal olacak bunun önlemini alalım paşam derdim
Seni çok seviyorum sana minnettarım seni unutmalarına asla izin vermiyecez TÜRKİYE CUMHURİYETİ HEP LAİK KALIP ATATÜRK İLKELERİNDEN ASLA AYRILMIYACAZ!!! SEN RAHAT UYU HEP KALBİMIZDESIN CANIM ATAM😍😘😊
"Uyardığın her şey tekrar oluyor ve durduramıyoruz atam, umarım muhtaç düşeceğimiz kudret konusunda da haklısındır" der, elini öperdim. Halini hatrını sorardım, bunca yıl sonra adamı tekrar üzmeyeyim aynı sıkıntılarla.
5 dakika konuşmak yetmez ki keşke o zamanlarda yaşamış olsaydım. şu an bütün kolaylıklardan vazgeçebilirdim. Sadece bilim konusunda birşeyler kazanabilsem bana yeterdi. Ama öyle bir imkanım yok işte...
Onun olmadığı 80 seneyi ona anlatmaya 5 dakika yetmez ama gidişatın iyi olmadığını, geleceğimizi etkilemesin diye mucadele verip devlet yonetiminden uzak tuttuğu cemaatçi dincilerin memleketi ele geçirip, ülkeyi cemaatlerin yönettiğini söylerdim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Neden tüm yaptığın inkilaplar İslama karşı? Neden Müslümanları başsız bıraktın hilafeti kaldırdın? Neden şapka yüzünden şehir bombalatıp şapka takmayı zorunlu bıraktın takmayanı astın? Neden bıraktığın gençlik ateist ve dine öcü gibi bakıyor? Ayasofya neden müze? FATİH SULTAN MEHMET ATAMIZın vasiyeti ve bedduası olduğu halde? Neden Kuran'a ve Peygambere hakaret ettin, küçümsedin? Aslında sorulacak çok soru varda yanlış anlaşılmak ve 5816 kurbanı olmak istemem.
Atam senin degerlerini senin kurdugun cumhuriyete ve sana layik olamadik nankörlere hainlere bos konusma firsati verdik ve seni lekelemeye iftira atmalarina izin verdik keske yunan kazansaydi diyenleri hain diye ipe asmaliydik... affet bizi...
Atam gelecekte bunlar olacak öyle bir sistem öyle bir düzen kur ki bu millet kendini emin ve dürüst bir yolda bulsun. Sen bunu başarırsın. değerlerimize sahip çıkacak yolları daha da aşıla bizlere.
Bu yasayı "Milli Şef" İsmet İnönü yaptı. Atatürk'ü Koruma Yasasını Demokrat Parti çıkardı! Yani Adnan Menderes yasayı hazırlattı, Celal Bayar onayladı. Atatürk kendisine özel bir kanun çıkarmadı.
Onu bilemem. Kimse araştırmadan inanıyor. Böyle bir şeyi yapmak istese zaten yapardı ve kimse de engel olamazdı. Şu an arkasından konuşulduğu halde kanun uygulanıyor mu? Hikaye. Yakalananı bile serbest bırakıyorlar.
Lan danguk daha dün cübbeli ahmet hocanız adiyaman menzilde savasta kolu kopmus sozde ermis bir adamin minyatur kolunu operken poz veriyordu. Biz miyiz putcu siz misiniz iyi karar ver.
@Undetectable cehalet kokuyorsun 27 yıllık bir hezeyan, senin gibi dar kafalı, gelişimi reddeden mezardaki adama biat etmeyi şeref sayan kimseler yüzünden bu memleket bu hallere geldi zaten
@Çaykovskiii gelelim sana, Hz. Muhammed dediğin kişi dünya tarihinin en büyük devrimini yapmıştır birazcık kitap kokusu çek içine akıllı telefonuna power bank aramaya azıcık ara ver
Seni engelliyorum ama kaçtığım için değil, elinde kaynak olmadan iftira atıp, saldırganlaştığın için. Ben senin gibi insanlarla genelde muhatap olmak yerine, ağızlarını burunlarını ellerine vermeyi tercih ediyorum. Ama sen de haklısın, klavye ardından Atatürk düşmanlığı yapmak kolay. 10 Kasım'da gel Anıtkabir'de yap aynı düşmanlığı, bak bakalım hangi parçanı nereden topluyorlar?
Ağlanacak haline gülücük koyuyorsan yazık. Benim komiklik yapmıyorum. Sadece tepkimi belirtiyorum. Ben tavrımı aşağıdaki gibi belirttim. ''Ver elini öpeyim.. Bu millet seni hak etmemiş atam. Üzgünüz atam.'' Vesselam...
Sonra da falcı kılığına girip bazı isimler verirdim. Bunları asmalısınız derdim. Mesela teröristlerin dedelerini. Dediğimi uygularsa sorun otomatik olarak ortadan kalkardı. Teröre bu kadar şehit vermezdik. Apo falan hiç doğmamış olurdu
Atatürkle başka türlü nasıl konuşabilirim. Adam 38 de öldü. Ninemin dogduğu yıl. Ninemin bile görüşme imkanı yokken o zamanlar portakalda vitamin olan ben atayla nasıl görüşebilirim. 😁 Ancak zaman makinası icad edilicek de ben de o zaman makinasıyla geçmişe gidicem de bunları yapıcam. Dur be. Hayali bile güzel. İçine etme. 😊😁
Ya yürü git yazma. Boş kafalı. Sen soyun resim çek et yığını. Atatürk senin gibi malları öngörmüş olsaydı hiç kurtarmazdi bu ülkeyi. Sirozdan değil kahrından ölürdü. Boş yapma uza.
Nie hakaret ediyosun kötü bişey demedigim halde acıyorum sana doğrusu atam bu halini görse söyle derdi : şıllık sen kendini ne sanıyorsun cik git surdan 🤣ahaha
Hala yazıyor Allahın hasta ruhlu boş kafalı malı. Seni doğuran kancığın mesleğini sormadan söyledin sağol. Ş. llıkmış. öğrenmiş olduk. Gerçi belli oluyordu. Senin gibi bir malı düzgün bir kadın doğurmaz. Anan o ki sen bu olmuşun. Haydi şimdi s. ktir git ve haline ağla
Ozur dilerim... ve izinden gittigim halde nerede yanlia yaptigimi sorarim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kral adammissiniz atam namınızı dünya duymuş cesaretinizle tüm dünyayı ayağa kaldırmışsınız der kadehimizi tokuştururduk buz gibi rakıyla.. afiyet olsun atam...
bdp, hdpkk cemaat ile iş birliğini yıllardır erdoğan kk bahçeli yapmakta idi. Yeni yeni farkediyorsunuz... Açılım sürecine kim destek verdi? kimlerin oylarıyla destek buldu? akp +chp. Mhp ne yaptı? önce sövdü sonra da sövdüğünü yaladı. Cemaat , cemaate kim arka çıktı? akp chp mhp. Tee merve kavakçı meclise girdiğinden beri bu vardı. Cemaat o kadar aydın öldürdü , faili meçhullar oldu , kim isyan etti? hangi parti kalkıpta buna karşı çıktı? hiç biri. Hepsi gizlediler örttüler. yok chp ymiş yok akp miş bırakın bunları , alayında vatan menfaati yok alayında da vatan sevgisi yok.
@Atadevrim bilmeden konuşma, elhamdülillah biliyorum ilk ayetin oku olduğu ve hurafelere inananların olduğunu. Ayrıca ben baya sorgulayıcı biriyimdir. Koyun gibi akp li de değilim ama kimin ne yaptığı ortada. Erdoğan öyle kusursuz biri değil farkındayım. Feto ile işbirliğini de biliyorum ama artık akp feto birliği yerini chp-fetoya bıraktı. Hele kılıçdaroğlu tam terörist. Muharrem ince nispeten daha iyi. Deniz baykal da nispeten daha iyiydi ama bu Kılıçdaroğlunun peşinden insanlar nasıl gidebiliyorlar. Sadece akp yi sevmediklerinden chp ye veriyor insanlar ama aslında chp yi de sevmiyorlar. Akp gitsin diye pkk ile birlik olacak bir 10 milyon insan vardır, hdp liler dışında.
sorgulayan ya da bilinçli bir birey olsaydın eğer a haberi örnek göstermezdin. A haber dediğin kanal tayyibin köpeği durumundaki bir kanal Kısacası sen sorgulayıp işine gelene inanan zavallı birisin :D
işte tarafsız bir bakış açısına sahip olabilseydin foxun chp yanlısı olmadığını görmüş olurdun... Fox dediğin kanal yeri geldiğinde chpyi yerden yere vuran bir kanal. dediğim yere geliyoruz işine geleni anlıyorsun sadece.
sen hiç a haberin hükümeti tayyibi kötülediğini gördün mü? Foxa laf ediyorsun ama nedense senin izlediğin kanalda hükümetin köpeği :)
Kısacası en başında dediğim gibi
Araştırmayan işine gelene inanıp işine gelmeyene laf eden zavallının tekisin. Birilerine amerikan uşağı derken dikkat et bakalım asıl amerikan uşaklarına oy veriyor olmayasın :)
yahu al birini vur ötekine diyoruz anlamıyorsun. birine laf ederken diğerinin yanlışlarını görmemek gibi bir durum sergiliyorsun sen şu an. mhp'ye hiç laf etme şu an akp'nin evcil köpeği konumundalar :D
bu ülkede iyi yapılan herşeyi akp hükümeti yapıyor. kötü sonuçlanan herşey dış mihrakların oyunu oluyor sence mantıklı mı? Dolar düşünce akp düşürdü dolar yükselince niye abd yükseltti :D
Abd Rusyanın parasını da düşürdü, İranın da. Hatta İranda parayı durdurdular bir ara stabil kaldı. Turk Lirası , Rus parasına göre daha fazla düştü. Nedeni de evet çok güçlü değiliz ama abd nin oyunu bariz belli.
mal mısın evladım :) para birimleri globaldir. öyle kafasına göre seni düşürüyorum seni yükseltiyorum diyemezsin!!! para birimi dediğin şey. ülkenin ekonomik durumuna yapılan ithalat ihracata vs birçok şeye bağlı olarak düşer ya da artar. Tabi amerika gümrük vergilerini arttırdığında senin para çöküşe geçer sebebide ülke olarak hiçbirşey üretmeyip ülkendeki herşeyi dış ülkelerden aldığın içindir.
ülkede üretilebilecek herşeyi dışarıdan alıyoruz farkında mısın? Şeker/Buğday/Hayvan/Mısır bunlar sadece çok küçük bir kısmı... Amerikanın türkiyeye gümrük vergisini arttırması şeker fiyatını arttırır. Şeker fiyatının artması türkiyede şeker ile yapılan bütün ürünlerin fiyatının artmasına sebep olur. vs vs vs. Buda hükümetin yanlışlarından sadece 1 tanesi bunun gibi binlerce örnek var sen uyumaya devam et :D
Türkiyeyi güvensiz yer gibi göstermesi de düşürür. Arkasında olan en güçlü devlet abd artık olayınca Türkiye çok güvenilir yer olmadı. Evet üretmemiz lazım. Abd ye metal ihraç edip araba olarak geri alıyoruz. Bu arada buğdayı yanlış yazmışsın. Diğerlerini bilmem ama buğday çok var ülkemizde.
çok olmasına rağmen hala dışarıdan takviye ediyoruz. Ayrıca hepsinin tohumları ithal. insanlar kendi tohumlarını üretemiyorlar. İthal tohumları kullanıp ekim yapman gerekiyor! Her sene tohum satın alman gerekiyor. Tohumlar israilden ithal ediliyor :)
Türkiye güvenilir bir yer değil zaten. Eğri oturup doğru konuşmak gerekiyor. İş desen yok. Eğitim desen beş para etmez. İşçiye değer yok. Hak hukuk adalet yok. daya sayayım mı sana İSter misin sayma mı?
1. Ülkendeki fabrikaları kapat. Fabrikaların ürettiği malı dışarıdan dolar ile satın al. 2. Yargıyı tamamiyle ele geçir. işine geleni hapse at suçlama bile yapmadan yıllarca hapiste tut. 3. Fabrika açman gerekirken fabrika kapat. 4. Girişimcilere yardım edeceğine vergilerle belini bük. 5. Çiftçiye mazotu 6 liraya verirken zenginin yatına mazot 1,5 liraya ver!!! 6. zenginin de fakirinde yediği gıda olan ekmekten bile vergi al! 7. ama zenginin satın aldığı ziynet eşyalarında vergiyi düşür! 8. çiftçinin tohum üretmesine izin verme israilden aldığın (genetiği oynanmış gdolu) tohumlarını kullanmasını sağla. 9 Çiftçi kendi tohumunu kullanırsa devlet olarak o ürünü satın alma! 10. tüm dünya gdo'yu yasaklarken sen ülkende gdo'yu serbest bırak.(tabi israil tohumları başka nereye satacaktı elinde mi patlasın tohumlar) 11. esad/rusya/balyoz/ergenekon/obama ve son olarak feto bizi kandırdı de.(önce övdü sonra kandırıldık dedi ) (kandırılan bir dünya lideri :))) dayayım mı daha dolu :D
bunu hangi araştırma merkezi söyledi bir söyler misin bana :D cidden işine gelene inanan zavallısın burda sana laf anlatmaya çalışıyorum hala kalkmış a haber yalanlarına inanıyorsun.
Ulan dangalak gelişen ülkede dolar düşer yükselmez!!!
tanzik değil tazyik :D Ayrıca malesef idelojik görüş olarak akp ile tamamiyle zıt fikirdeyim. Bunun yanında yaptığı iyi birşey görmediğim içinde eleştiri hakkına sahibim. İyi birşey yapmış olsa öveceğimden emin olabilirsin.
Savunmaya çalışıyorsun a haber mantığı ile savunuyorsun söylediğin sözün kanıtını istiyorum git araştır diyorsun. İddaa makamı iddaasını kanıtlamak ZORUNDADIR. bu böyledir tüm dünyada!!! Türkiyede at yalanı s. kyım inanı değil!
bak hala haber kanalı diyor mal herif ya :D yavrum evladım her haber doğru mu zannediyorsun sen? 1 araştırmayı hangi şirket yapmış? 2. Araştırma neye göre yapılmış? 3. Hangi ülkeler baz alınmış? 4. Araştırma sonuçları neye göre belirlen miş?
Bunları biliyor musun? Yoksa sadece sonucu mu biliyorsun? Devlet araştırma yapmaz biz araştırma yaptık en hızlı gelişen ülkeyiz der. haber kanallarıda bunu verir peki ya gerçek nedir?
kredi derecelerini niye düşürüyorlar onu düşündün mü? Sanada anlatayım bilal senden akıllı bu arada belirteyim :)
Adamlar bakıyor bu ülke hiçbirşey üretmiyor. Herşeyi dışarıdan satın alıyorlar. Dışarıya satış yapıyorlar mı? Oda yok. eee her konuda dışarı bağımlı isen ve ekonomin düşüşteyse.
Kredi notunu düşürürler elbette bu gayet doğal ve normal birşey.
ulan bir dediğin diğer dediğini tutsun yalan herif!!! önce a haber diyorsun sonra ntv diyorsun. ntv ile a haber ortak çalışıyor haberin yok galiba :D a spor için ntv sporu kapattı adamlar. cidden zavallısın sen gerçekten zavallısın :D
önce a haber dedin Sonra ben haber izlemem dedin haber kanalım yok dedin şimdi çıkmış ntv izlerim diyorsun ulan ayak üstü 3 yalan söylüyorsun utan be utan :D
Saçmalama. Star ile Ntv ortak. Hadi iddana kanıt göstersene Ntv ile a haber ortaklığına ilişkin. Kanıtla hadi bakalım. Söylenmesi kolay has yalancı herif.
ben yalancı dedim diye bana yalancı diyorsun :) adamlar kendileri açıkladılar ntv spor a sporu geçtiği için ntv sporun kapatıldığını :D Neyse bu kadar yeter senin gibi zavallı ile uğraştığım :) Sen git beyinsizliğinle gurur duy
neden ingilizlerin her dediğini yaptın diye sorardım... nasıl hiç bir savaşı kazanmadan ülke kurtaran kahraman olabildin diye sorardım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Derdim ki atam ben olabildiğince izindeyim. bir an bile ayrılmadım. ayrilmam. senin umudun bensem benim umudum çocuğum torunum. yolun yolumdur yolum umuttur. her Sabah bir umut vardır. minnetimle.
Bire ahmaklar ceddimin olan bir ülkeden neddn gideyim Malazgirtten giren Alparslan İstanbulu feth eden Fatih bunlar atam eeee sizin atanız olmasaydı anam babam yunan ismim yorgi vs olurdu safsataları duymakdan bıktık dediğim gibi atam olarak görmüyorum ama saygı duyuyorum bilmem anlatabildim mi kimse beni sevdiremez
bildiğin içinde ceddim diye osmanlıyı gösteriyorsun değil mi :) o kadar sığ beyinlisin ki. istanbula giren ceddini düşünüyorsun sadece. ülkeyi bırakıp kaçıp giden ceddini değil :)
Ülkeyi bırakıp kaçan ceddim kim miş acaba yoksa senşn atan ve adamları uyduruk bir tarih yazmaları olmasın 😜😜😜 lozan da sağır ismetin sattığı yerleride sen hatırla dua edin kanun var 😂 sizler ölen adamı kanunla koruyacak kadar acizsiniz
cidden soysuz köpeğin tekisin :) lozanda ismet sattı diye biyerlerini yırtanlar. şu an satılan bütün fabrikalara ses çıkartmıyor :) yahu biryere laf ederken günümüzde olanlarada bakın :) cahil olma :D
beyinsiz mahluk. lafı kalmamış diyor. sen ceddinin anlı şanlı tarihini hiçe sayıp osmanlıdan ibaret sayıyorsunda ben günümüze dönüncemi suç oldu :) Osmanlı Çocuğu seni :)
Ahaha 😂😂1000 yıl dedim Osmanlı bin yıl sürmedi moruk 🖕 artı günümüz hakkında soru sorkş cevab vereyim iki atan ülkeyi sattı nourmal şuankş hükümet in de senin atanın izinden gidip satması doğal değil mi siktiri boktan çoçuğu
belli belli :) harika tarih bilgin var osmanlıyı ecdad demenden belli tarih bilgin :D sen daha ecdadını bilmiyorsun tarih mezunuyum diyorsun :D Osmanlı Çocuğu seni :)
😂 ya onlar kimin umurunda. gidip kendi ahırlarında yaşasınlar. m. kemali sevmeyen adam türk değildir türkiyede yeri yoktur olsa olsa misafirdir zamanı gelince si. ktirolur gider
Atatürk Tanrı değil bir insan. İyi bir komutan iyi bir lider dahiii Tam bir Türk. Ama hataları var iyi bir örnek değil kusursuz örnek var S. A. V onu izleyin
tabi tabi o islama uygun değil bu islamı uygulamıyor şu gerçek islam değil bıdı bıdı bıdı dünyada gerçek islamı yaşayan yok demekki ona yanlış buna yanlış :D bıktırdınız artık
yazık cidden yazık senin gibi cahillere acıyorum :) beyinsizlik örneğisin resmen. Ulan cahil cühela osmanlının en iyi olduğu dönemi biliyonda padişahının kaçıp gittiği ülkenin bölündüğü parsel parsel işgal edildiğini günleri niye bilmiyorsun... yaş olmuş 30 zeka desen ilkokul
En İyi Cevaplar