Cübbeli Ahmet Hoca yorumuyla yine gündem oldu. Ünlü yayınlanan videoda cemaatin daha çok salavat getirmesi için ''Kadınlar duymasın ama sizin işinize yarar. En çok salavat getiren cennette en çok huriye sahip olur. Beleş iş yok. Yatana saman yok. Salavata devam huriler bol. Şimdi kadınlar bunu duymasın tabi. Ahirette onların o damarları alınacak, kıskançlık damarları. Yoksa cennete de başımıza bela olurlar.'' şeklinde tavsiyelerde bulundu.
Cevabın nedir?
Gündem konusunda 2,4b cevap paylaştı. Şimdi sen böyle dedin diye dinsiz derler.
Yahu nasıl bir memleket olduk? Bunlar sözde din adamları. Haşa bunlar Allah, peygamber değil ki eleştirmeyelim, her dedikleri doğru olsun. Bunlar eleştirdin diye dinsiz oluyorsun, dini karalıyorsun. Din bunlar mıdır?
Peygamber bile Uhud'da hatayı düştü biz düşmeyiz diyenler gerçek müslüman ama bunları eleştriğimiz için biz dinsiziz biz dini karalıyoruz.
Ne diyelim bazen diyorlar : Din en büyük afyondur katılıyorm.
Zamanında Hasan Sabbah ın dediklerine inananlar varsa ve onları eleştirmek nasıl yanlış ve dinsizlikse şimdi de öyle olmuş. Ama Asırlar sonra akıllarına dank etti gerçeği anladılar tarih sayesinde ama iş işten geçmişti. Adam yapacağını yaptı zaten. Mühim olan tarihinde anlamak ileriki zamanda değil.
Allah sonumuzu hayr etsin ne diyeyim.21 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Gündem konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılOrada bile kadın, kız fikri öne sürülüyor. Böyle bir mantık var mı yahu?
De ki; orada ödülünüz sevdiklerinizle ömür geçirmek olacak...
De ki; orada sonsuz mutluluk ile ödüllendirileceksiniz.
Ben Huri istemem, ben ölünce sevdiklerimi, canlarım kızlarımı görmeyeceksem günü geldiğinde, yemişim hurisini.32 Yorumla- +1 yıl
Hic adil degilsiniz. Sanki hocanin sozu bu. Kuran da geciyor bunlar. Erkek erkege olan sohbette anlatmis. Her musluman bilir zaten cennette uzuntu duymuyacagini. Sevdiklerimize kavusma olayi cennete giderlerse ins. Hz. Nuh' un oglu imansiz öldü. Cehennemlik oldu. Iman etmedi cunku. Imansizlik ve sirk affi olmayan tek gunah. Allah imanli ölüm nasip etsin.
+1 yılKendince bazi kitleleri bu sekilde tesvik etmek istiyor olabilir veya girgir amacli da soylemis olabilir.
Cennette tabi ki kadinlara da erkeklere de nimetler var ama asil yapmamiz gereken Allah'in rizasini kazanmak icin dinimizi yasamaya calismak. Cennet ise bunun pesinden gelecek birsey.
Allah'in razi olmasi icin yasamak baska, cennette sadece huri almak icin ibadet edip diger ahlaksizliklara goz yummak baska.
Ameller niyetlere goredir. Dikkat edelim.24 Yorumla- +1 yıl
Kadınlara ne var aydınlatır mısınız?
- +1 yıl
@greenprofessor
Bakin beyefendi
Kadinin ve erkegin fitrati farklidir ve bu yuzden zaaflari da farklidir.
Erkegin zaafi kadindir. Kadinin zaafi da guzel kiyafetler, altin, taki mucevher ve kendi guzelligidir daha cok.
Kadinin fitrati birden fazla erkek istemez zaten (eger fitrati bozuk degilse).70 tane erkek vermek bisey ifade etmez kadin icin ama erkege fitrati geregi 70 huri fazlasiyla tesvik edici olur.
- +1 yıl
@greenprofessor
Kadina ne verilecek?
Kadina bir kadinin dunyada iken istedigi bilezikler altinlar mucevherler verilecek. En guzel kiyafetlere sahip olacaklar ve hurilerden cok daha guzel olacaklar. Bir kadin icin guzel olmak zaten normalde kadinlar arasinda da yaris sebebidir. Disarida gordugunuz kadinlar guzel gorunmeyi kendi hemcinslerine karsi yapiyorlar aslinda erkekler icin degil.
Erkeklerin nasil kadinlara zaafi varsa kadinlarin da cogunlukla yukarida saydigim seylere zaafi var. Bu yuzden erkekler nasil evlenirken guzellige onem veriyorsa kadinlar da evlenirken kendilerine bunlari verebilecek erkekleri tercih ediyorlar.
Kisacasi erkekler kadinlara ulasmak icin bunlari, kadinlar da bunlara ulasmak icin erkekleri kullaniyor.
Tabi bu soylediklerimi cogu insan nefsine gore hareket ettigi icin genel insanlar adina konusuyorum kendi adima konusmuyorum.
Dunya nimetleri benim icin pek birsey ifade etmiyor. Selametle..
+1 yılBir kere huri nin cinsiyeti yoktur. Yani kadınlarada huri var erkeklerede.
21 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
41Cevap
Gündem konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ömer Hayyam zaten bunlara gereken cevabı vermiş.
'Irmaklarından şaraplar akacak' diyorsun
Cennet-i alâ meyhane midir?
'Her mümin'e iki huri' diyorsun
Cennet-i alâ kerhane midir?
* * *
Tanrı bize cennette vaat ettiği şarabı
Niçin haram etsin bu dünyada, akla sığar mı?
Bir sarhoş arap, devesini vurmuş Hamza'nın
Peygamber de yasak etmiş arap'a şarabı
* * *
Beni özene bezene yaratan kim? Sen
Ne yapacağımı da yazmışsın önceden
Demek günah işleten de sensin bana
O zaman nedir o cennet cehennem?112 Yorumla- +1 yıl
Omer hayyam mi demis bunlari. Sarap icecek anlamindadir. Ayrica kaderi yanlis anlamış , Allah yazdigi icin hata yapmiyoruz. Allah bizim yapacagimizi bildigi icin oyle yaziyor. Allah zaman ve mekandan uzak. Zaman mekanda yaratilmis. Kuantm fizigi bunun en iyi ispati. Ayrica Bugun herkes cocugunun parasi ce itibari en iyi olan meslek sahibi olmasini istiyor. Neden lux icinde yasamasi icin. Istedigini yer giyer kosklerde saray gibi evlerde oturur. Zengin adamlara bakin hepside surekli es veya sevgili degismiyor mu? yasli adamlara bakin torunu yasindakilerle ask yasiyor. Istisnalar haric cunku paraya ve kadına erkekler duskun Bu kuranda bile var. Ve siz erkklwr namuslu olun size huri denen cennet kadinlariyla evleneceksiniz diyor. Oyle sadece salavat cekmeklede olmaz haramdan uzak kalmaniz lazım. Hayyam cani alkol istemis gunahina klif aramis. Keske harama haram deseydi de oyle haram isleseydi. Alkol vs kuranda yasak oldugu yaziyor.
- +1 yıl
@Dolunay060 SEn Hayyamın ne demek istediğini anlamamışsın iyi oku baştan.. İşte Sakallı şeytanlar bunun için para kazanıyor ve bunun için İslam ülkelerinde halk bilhassa kadınlar cahil bırakılıyor.. Rahman, rahim ve merhametli bir yaratıcı nasıl olurda erkeklere siz her boku yapın cennette size kevser şarabı ile 100 tane Huri derde kadınlara siz cefa ve eza içinde geberin der.. Biz insanlar kaderimiz kendimiz yaşıyoruz koyun gibi olup ahmakalrın kıçını öperek bu hale geldik ilimden ve bilimden uzaklaşarak..
- +1 yıl
Oyle birsey demiyor. Ben bu hocanin kadinlara olan vd dinledim
- +1 yıl
Peygamber kendinden birsey yasak etmez.
- +1 yıl
Bu adam insanlara ne diyor. Zina mi yapin hirsizlik mi yapin rusvet mi alin daga cikin terorist mi olun. Vatan hainimi olun adammi oldurun. Karilarinizi aldatin dogun mu diyor. kumar mi oynayin organ ticareti mi yapin genel ev mi acin kadin mi pazarlayin metres mi tutun cocuga hayvana vs.. tecavuz mu edin. Karilariniza siddet mi uygulayin ya da bosanirsa oldurun mu diyor soylwr misin. Boyle bir vd. Bul paylas iftira atmayin. Akla karayi dogru ile yanlisi ayirt edecek durumdayim şükür.
- +1 yıl
Konuyu saptirmayin. Islam tarihi dersinde degiliz. Gerekirse onuda konusuruz.
- +1 yıl
Sunni demek kuran ve sunnete uymak demektir. Hadislere ce kurana uymak.
- +1 yıl
Vehhabiligin kurucusu ingilizler ve o sakalli seytan dediklerinde arapcayi kurani sunneti bilumm islam tarihini bir muslumandan iyi ogrenn ajanlardir. Amac islam butunlugunu parcalamak ve dusman etmek. ummetcilik var biliyorsun irkcilik yok. Turk arap dusmanliginin kaynagida ajanlar. Islam alemi uyurken onlar plan proje calisiyordu. Allah adil. Herkese calistiginin karsiligini veriyor. Biz insanin kaderini cal8smasina baglariz der kuranda imtihan dunyasi oysa islam topraklari altinda hazine ler var. Allahin dedigini yapsalardi bugun zelil durumda olmazlardi. Israil mesela bakiyorum arap ulkeleri hala cola içiyor. Bizde sahil bumlarin urunlerini kullaniyoruz. Yahudiler paraya duskundur. Onlari maglup etmenin tek yolu ekonomilerine vurulacak darbe. Peygamber yahudileri boyle dize getirmis zeytinliklerini kesmeye kalkinca... arastir.. hayberin fethi olmasi gerek.. hocalari kotu tanitanda yahudiler ermeniler islam dusmanlari.. filmlere bakarsan anlarsin.
- Gündem konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılbunlara inanıyor insanlar !!!
bu kadar rezalet bu kadar dengesizlik densizlik pes dogrusu.
yani insan bir düsuneyim nasıl bir zeka nasıl bir inanç bu diye fakat tek bir sonuc geliyor aklıma düzenbazlık sahtekarlık hayir adnan hocayi alan bir zihniyet bunlari neden serbest bırakır anlayamıyorum10 Yorumla Belki ben huri falan istemiyorum !
Nasıl yapacağız 🤣
İnsanlarla resmen dalga geçiyorlar insanlarda bunları adam sanıp dinliyor yazık doğrusu bunun gibi y. a. v. ş. a. k. l. a. r yüzünden dinden soğuyor insanlar.
Deli saçması başka bir şey değil!!10 YorumlaSeverek izlerim dinlerim baya ilimli anlamadığım kadınlara garazı mı var. Cennet dediği de anlattığı kadar basit elde edilmez. En önemlisi niyettir. Salavatın sevabını Allah’tan bekleyerek çekmeli huri almak için değil. Şayet kişi onu yapıyorsa ibadet sayılmaz yaptığı Allah ile pazarlıktır.
10 YorumlaBu adamın eski görüntüsü şimdi saç sakal beyazlamış. Arada denk gelir sohbetleri. Vaazları sürekli kadınlarla ilgili kadına şu günah bu günah. Erkekler kutsal bazıları için 😂
10 Yorumla
+1 yılCübbeli Ahmet hoca ve mantıklı din adamlığa ha bu zamanında cahilliğine şükür eden bir insan değil miydi. İyi ki okumamışım cahil kalmışım diyordu. Yani bu tip cemaat liderlerine güvenmek hiç bir zaman akıllıca değil. Mümkün ise zararlı veya yararlı diye ayırt etmeksizin tüm cemaatlerden uzak durup sade bir hayat yaşayın.
00 Yorumlazerre komik değil.
din gibi ciddi bir olguyla bu şekilde dalga geçilmesi hoş değil. insanlar bu gibi şeyleri ciddiye alabiliyorlar zaman zaman.
böyle geniş kitleye sahip din adamlar doğruları güzel bir dille anlatabilseydi şu an her gün iğrenç haberlerle yaşıyor olmazdık, insanlar ahlak, edep, terbiye nedir biliyor olurlardı, başkalarına çamur atmadan önce kendilerini düzeltmeleri gerektiğini biliyor olurlardı.
yazık, şu geldiğimiz hale bakın!00 Yorumla20 sene önceki sohbeti şimdi gündeme getirmenin manası nedir? hoca erkeklere motivasyon yapmış, doğrumu yanlışmı bu dünyada bilemeyiz. biz önce cennete gidelimde işimiz huri'ye kalsın. şimdi böyle konuları gündeme getirip dinsiz soytarıları azdırmanın anlamı yok. cennete asla gidemeyecek kardeşim gelmiş ben huri muri istemem diyor. sana zaten zebani var, nerden göreceksin huri'yi... ama işte benim dinimin güzelliği yarın bu dangozlar bile tevbe edip en ön sıraya geçebiliyorlar.
00 YorumlaGündem konusunda 806 cevap paylaştı. Irmaklarından şaraplar akacak diyorsun
Cennet-i ala meyhane midir?
Her mümine iki huri diyorsun
Cennet-i ala kerhane midir?21 Yorumla- +1 yıl
Super
+1 yılbu adam ne derse desin seviyorum vede bana çok yakın vermiş olduğu sohbetler salavat getirmenin en güzel yolunu göstermiş işde erkeklere ancak bu şekilde teşvik eder bir insan hoş adam valla akıllı adam da HELAL SANA CÜBBELİ
45 Yorumla- +1 yıl
Valla zerre umrumda değil. Ben 7 yaşından beri orucumu tutup,8 yaşından beri namazımı kılan, günah deyip nefsime hakim olmaya çalışan ve zinadan kaçınan birisiydim. Ama bunun karşılığı ise kime selam verdiysem, hangi kızı beğenip evlilik için niyet ettiysem kısmeti açıldı. Evlenip yuva kurdular. Bana da sen sabret, sabreden derviş, muradına ermiş diyerek alay ettiler. Bana diyorlar. Sen Allaha dua et. O kabul eder. Ama nerde. Allah harama bulaşan ve günah işleyenlerin ve zina yapanların yanında. Onların dualarını kabul ediyor. Benim gibi haram VR günah diye kaçınan insanları ise enayi ve salak yerine koyuyor. Benim ettiğim duaları kabul bile etmiyor.
Dine değil insanlara karşı bakış açımızı değiştirmeli bazı kendini bilmez cahiller dini istedikleri gibi kullanmamalı 😔
10 Yorumla
+1 yılBen sadece eşim olacak kişiyi isterim bu dünyada ki olur da evlenmezsem eğer kendi kendime sevdiğim birini isterim o kadar istemem huri muri..
10 YorumlaAdam müslümanları harekete geçirmek için en can alıcı yerden vuruyor :D itin teki olsa bile müritlerini iyi harekete geçiriyor
10 YorumlaBöyleleri yüzünden din oyuncak ve nefret edilen bir unsur haline geldi..
10 YorumlaBu zamanda herkesten şüphe duymak gerek. Din adamı diyip onun ardinda böyle şeyler konusuyosa yazık...
10 YorumlaGündem konusunda 1b cevap paylaştı. :) bu adamların bir söylediği doğru ve iyiyse onu saçma sapan. keşke sussalar.
10 YorumlaHuri için milyon salavat çekeceğine kalben bir Allah de daha makbuldür bence.
10 YorumlaBunun gibi Mısırlı oğul gibi insanları dinlerseniz dindende olursunuz imandanda olursunuz.
10 Yorumla
+1 yılDeğiştirmez insanlar kusurludur her insan hata yapabilir İslami en iyi kurandan öğrenilir
14 Yorumla- +1 yıl
Araf suresi meali kaçıncı meal olduğu başın da yazıyor iyi oku!
167. Hani Rabbin, elbette kıyamet gününe kadar onlara azabın en kötüsünü tattıracak kimseleri göndereceğini bildirmişti. Şüphesiz Rabbin, elbette cezayı çabuk verendir. Şüphesiz O çok bağışlayandır, çok merhamet edendir.
172. Hani Rabbin (ezelde) Ademoğullarının sulplerinden zürriyetlerini almış, onları kendilerine karşı şahit tutarak, "Ben sizin Rabbiniz değil miyim?" demişti. Onlar da, "Evet, şahit olduk (ki Rabbimizsin)" demişlerdi. Böyle yapmamız kıyamet günü, "Biz bundan habersizdik" dememeniz içindir.
173. Yahut, "Bizden önce babalarımız Allah'a ortak koşmuşlar. Biz onlardan sonra gelen bir nesiliz. Şimdi bâtılcıların işlediği yüzünden bizi helak mı edeceksin?" dememeniz içindir.
174. Hakka dönsünler diye işte âyetleri böylece ayrı ayrı açıklıyoruz. - +1 yıl
175. Kendisine âyetlerimizi verdiğimiz halde onlardan sıyrılıp da şeytanın kendisini peşine taktığı, bu yüzden de azgınlardan olan kimsenin haberini onlara anlat.
176. Dileseydik o âyetlerle onu elbette yüceltirdik. Fakat o dünyaya saplanıp kaldı da kendi heva ve hevesine uydu. Onun durumu köpeğin durumu gibidir: Üzerine varsan da dilini sarkıtıp solur; kendi haline bıraksan da dilini sarkıtıp solur. İşte bu, âyetlerimizi yalanlayan toplumun durumudur. Şimdi onlara bu olayları anlat ki düşünsünler.
177. Âyetlerimizi yalan sayan ve ancak kendilerine zulmeden bir kavmin durumu ne kötüdür!
178. Allah kimi doğru yola iletirse, odur doğru yolu bulan. Kimleri de saptırırsa, işte onlar, ziyana uğrayanların ta kendileridir. - +1 yıl
179. Andolsun biz, cinler ve insanlardan, kalpleri olup da bunlarla anlamayan, gözleri olup da bunlarla görmeyen, kulakları olup da bunlarla işitmeyen birçoklarını cehennem için var ettik. İşte bunlar hayvanlar gibi, hatta daha da aşağıdadırlar. İşte bunlar gafillerin ta kendileridir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakın yanlış anlamayın sadece olayı okuyun mantığa göre konuşuyorum : Huri dedikleri melek mi melekse bunlar meleği mi şey yapmak istiyor, meleği şey yapma düşünceleri varsa Lut kavminden farkları var mı hani onlarda bir peygambere Senin yanındaki melekleri çok beğendik demişti
00 Yorumlane sanki yalan mı söylüyor?
salavat getirdikce sevap artacak bunun üzerine cennet in üst katmanlarında oalcagız inşallah
hal böyle olunca hurilerde cogalcak tabii Cenab ı hak hurilerimizi bol eylesın inşallah00 YorumlaSiz hurilere takılın.
Adam insanlara bu şekilde salâvat getirmeyi aşılamak istiyor.
Her fırsatta salâvat getirmeyi alışkanlık haline getirmeyi amaçlıyor.
Hocalara ve din'e ön yargılı bakan insanlar genelde bundan olumsuz sonuç çıkarır.00 Yorumla
+1 yılDini gerçekten anlatan hiç bir hoca televizyona çıkmaz dini gerçekten öğrenmek isteyen o din adamlarını bulur televizyona çıkan ve ben din adamıyım diyen insanlar ticaret erbabıdır dini para ile satanlardır
00 YorumlaOf siz böyle her seyi ciddiye alacaksanız açıkçası espri seviyenizden şüphe duyarım. Klasik Giresunlu farklı bir mizahı var ve komik oluyor. Biz takmiyoruz bu durumu bu kadar da size ne oluyor?
016 Yorumla
+1 yılDünyanın en iyi anlatıcı hocalarından biri ender bulunan korkusuz ve şeffaf anlatma yönüyle ve her konuştuğu kelimenin kaynağını verebilen ilim sahibi seni çok seviyoruz Ahmet hocam ALLAH senden ve bizlerden razı olsun
00 Yorumla
+1 yılSarap hos iceceke anlaminda. Bunlar insanlari tesvik amacli soylenmistir. Kuran ayetlerinde var. Omer Hayyam Allah ' tan iyimi biliyor.
116 Yorumla- +1 yıl
Ne mal oldugu siirinden belli zaten.
- +1 yıl
Gozunle gordun mu? O tarikat lideri degil. Sadece sohbet veriyor. Adam agir seker hastasi zampara olamaz. 400 500 lerde unsulunle yasiyor.
- +1 yıl
O olayi biliyorum. Adam hasemali ailesi ortulu olarak davet edildigi kişinin araciyla denizde sakin ortamdaydi. Ben bu hocanin vd. Cok dinledim. Sozlerinde kurana ve sunnete aykiri menfaatine bir soz duymadim. peygamber degil sonucta kimse kusursuz degil. Sevmiyor olabilirsiniz. onlar iftira.
- +1 yıl
Bakın brn biliyorum sohbetlerinde vaizlerin % 20 si yanlış 10 doğruya 1 yanlış ekliyor millet bunu fark etmiyor ama ilmi olanlar bilir benim bu adamla her hangi bir kinim kastim yok sadece yanlışlarini söylüyorum tabi sende bana inanmakla haklısin çünkü beni tanimiyorsun oysa beni tanimiş olsaydın bana inanırdın
- +1 yıl
Samimiyetinize inaniyorum. Ben denk gelmedim. Sadece pozitif ilim egitimi yok. Orda buyuk eksiklik var.
- +1 yıl
Kimse dort dortluk degildir. Kimsenin namusuna goz dikmemistir. Normal bir erkk olarak kadinlari sever. Erkekleri sevecek hali yokya. Fakat helalinden baskasina bakmamis. gozlerini ve nefsini haramdan korumustur.
- +1 yıl
Ben islami bu hoca ile tanidim sevdim. Timur Tas hocayida biliyorum. Allah rahmet etsin.
- +1 yıl
Tskkur edrim. Okuycam ins.
+1 yılDine bakışımı değiştirmez. Sapık bu adam zaten. Huriler cinsel partner değildir, hizmetçidir/sohbet arkadaşıdır.
10 YorumlaHuri erkek ismi degil mi? ne yapacam ben Huri' yi? huriye varsa uyar, yoksa kalsın. bana Marina yeter... :D
00 Yorumla
+1 yılDine bakışım hiçbir zaman değişmez çünkü gerçek dine inanırım ve o da tek. Din adamlarına bakışım çok farklı ama :) En azından çoğuna... :)
00 YorumlaDine de din adamlarına da bakış açım çoktan değişti.
15 YorumlaDin adamı değil din tüccarı demek doğrusudur.
Bu gavattan din adamı olmaz sobalık odun olur.00 YorumlaSapık herif. Zebani resmen cehennemden çıkmış gelmiş bilerek dini kirletiyo.
00 YorumlaGündem konusunda 5,3b cevap paylaştı. Gelişmiş toplumlar deliye, biz ise akıllıya hasretiz... Milletin çoğunun kafa gidik.
00 Yorumla
+1 yılİslamı kimsenin anlatmasına ihtiyacım yok hepsi salak bunların
00 Yorumla
+1 yılCiddi bir şey de anlatsa komik geliyor bu adam bana.
00 Yorumla
+1 yılBu yüzden kimseye din ile ilgili bir şey sormam mezheplere bulaşmam.
00 Yorumla
+1 yılBu şeref yoksunları beni deist yaptı insanları dinden soğuttu
00 YorumlaBana gore cubbeli en az ciddiye alınması gereken din adamidir.
00 Yorumla- 00 Yorumla
+1 yılKadını hep 2. plana atan insanlar bunlar işte
Erkek her istediğini yapsın , kadın otursun evde cocuk baksın...
Buna kızmıyorum zaten şizofren bile olabiliyor bu tip insanlar. Bunların peşinden gidenlerde zerre akıl yok00 YorumlaBen Bu ineği iyi bilirim çok sapik fikirleri var bende islamı okumuşum halada okuyorum söylediklerinin çoğu yanlış
00 Yorumla
+1 yılresullah oyle buyurmus, cubbeli soyleneni soylutor.
00 Yorumla
+1 yılDolandırıcı, sapığın teki
10 YorumlaGündem konusunda 554 cevap paylaştı. Yav allasen huri alcam diye salavat mi çekilir?
10 YorumlaBitmedi gitti şu cahiller ya
10 Yorumla
+1 yılŞimdi bu müslüman mı yani
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHangi dine bakışımızı değiştirecek ki? Böyle böyle ateist olduk zaten.
00 Yorumla
+1 yılErkekler için güzel bir taktik
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunları gördükçe müslüman olmadığım için Allah'a şükrediyorum.
00 Yorumla
+1 yılDine bakışım değişmez gavur için oruç bozmak gibi birşey olur bu
00 Yorumla- Gündem konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBunlar yüzünden dine bakış açısı değişen insan zaten içinde yoktur
00 Yorumla İşleri güçleri karı kız olmuş adamların.
10 Yorumla
+1 yılHocam kendinize gelin
10 Yorumla
+1 yılErkeklere bakış açım değișir
10 Yorumla
+1 yılBiz de Nuri istiyoz hoca efendi o nolacak
01 Yorumla
+1 yılDeğiştirmez. Hala daha deistim
10 Yorumla
+1 yılBizde nuriye mi sahib olcağız hadi salavata 😄
10 YorumlaGündem konusunda 659 cevap paylaştı. Cennet dedikleri kerhane diye biliyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Düzgün konuşurmusınuz
- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıldeğiştirmez tabiki
10 Yorumla
+1 yılHayir degistirmez, hala Ateistim :D
00 Yorumla- Devamını Gör (14)
Devamını Gör(59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi