Evkur çok berbat bir firma. Daha önce oradan birşeyler aldım. Asla geciktirmedim taksitleri. Son ay şehir dışına çıktığım için taksit 6 gün gecikti, inanın beni günde 5 kez aradılar.. ve sonra taksitin hepsini ödeyip oradaki hesabımı kapatıp kurtuldum. Ayrıca gecikmiş o süreye faizde koymuşlar.. midem bulandı bu firmadan.. siz siz olun asla oradan birşey almayın!
Bu Evkur’dan birşey aldığımızda taksitleri düzenli ödesekte 1 gün gecikse bile neden bizi sürekli arıyor, nasıl bir firma bu?
Evkur firmasıyla İstanbul'da yaşadığım dönemlerde bazı ürünleri almaya niyetlendiğimde tanışmıştım.
Ürün fiyatları o dönem diğer yerlere göre çok pahalıydı hiç ordan alışveriş yapmak nasip olmadı bu yüzden. Bir de, yıllardır senetle alışverişten vazgeçmeyen tek firmaydı sanırım halen öyle.
Sözün özü; alışveriş yapmam ordan çok mecbur kalmazisem.
Hayatımda gördüğüm en dandik firma. Teslimatı kapının önüne bırakıp kadar gibi gidiyorlar. Ama.1 gün geçsin 50 defa arıyorlar.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen. Zaten oradan makine aldım. Evime yol yoktu. Yola bırakıp gittiler evime taşımadılar yani. Ama ben evkuru arayıp gelip evime taşıyın dedim. Makineyi yerinden kaldırmadım. Tekrar geldiler ve evime taşıdılar. Ben biraz o konularda sinirli biriyim.. susmam
Evkurun sahipleri mafya bilmem biliyormusun. Birsey almak icin basvurdugunda mahallene gelip seni saga sola soruyorlar kimdir necidir diye. Bir sure geciktir affetmeden direk islem baslatiyor serefsizler. Ben bikackez alisveris yaptimda gunu hic gecmedi ama gunu gecenlere icra vs yolladilar
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Arkadaşımı verdiler. Kız çeyiz eşyası almıştı, o ay ödeyemedi. Diğer ay iki taksiti bir ödeyecekti. Kızı anında avukata verdiler avukat aradı onu. Ve birde avukat parasını ödemek zorunda kalmıştı. Artık bende akıllandım.
Yani mahellende sanki sucluymussun gibi ele gune sormalari falan gercekten cok komik. Cep telefonu vs elektronikde garanti skintisi oluyor apple garantili urun die satiyo ama yalan cihazlar yurtdisindan gelme 😂😂
Onu zaten hiç sormaaa.. benim evim müstakil 2 katlı. Gidip beni diğer komşulara sora sora buldular. Komşularım diyor ne oldu başına birşeymi geldi.. rezil ettiler beni.. birdaha oradan birşey almakmıııı.. asla
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
8
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Borcunuz var ise ödeyip gitmeniz gerekmektedir Sadece ev kur için değil, herhangi bir firma içinde geçerli.. 6 gün için faiz koyulmaz tabiki fakat tatile falan çıkacaksanız borcunuzu ödeyip gitmeniz gerekir 50 tane ödeme gelecekse, 10 tanesi şehir dışında olsa 10 tanesi telefona bakmasa 5 tanesinin durumu olmasa 8 tanesinin cenazesi olsa Bu adam verdiği malın parasını alamayacak, aldığı malin da ödemesini veya eleman parasını veremeyecek. Herşeyi kendini bakış açınızdan düsünmeyin lütfen. Not: Ev kur için değil, tüm esnaflar için bunlar geçerli.
Alakası yok bence saçmalıyorsun. Bankaya borcun olsa 1 gün geciktirsen %2.75 zaten faizi var. 6 gün gecikme de 16.5 lira yapar. Kaldı ki banka senden o taksidi söke söke alır. Evkur elden taksit mağazası. Kim kime bu zamanda veresiye mal veriyor. Kendi kafaniza göre yorumlamayın olayı.
Faiz normal ama gunde 5 kez aramalri normal degil tabi sen ilk aramada telefonu acip konusmusan
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Açtım ya. İnan açtım. Farklı İstanbul şube bu numaralarından aradılar. Dedim yeter ya... gerçekten iki kuruş için psikolojimi bozdular.. iğrenç bir firma
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Bu Evkur’dan birşey aldığımızda taksitleri düzenli ödesekte 1 gün gecikse bile neden bizi sürekli arıyor, nasıl bir firma bu?
En İyi Cevaplar