Tfx veya tebfx hakkinda bilgisi olan var mı varsa yorum yapmalarini rica ederim. Veya bu programlarin hic birini kullanmadan sadece belirli bir banka uzerinden alim satim islemleri yaparak kâr elde edebilirmiyim.

Teb fx si duymadım. Tfx makas aralığı düşük (bankalara göre) ama uygulama çok fazla donuyor ve bazen giriş dahi yapamıyorsun. 50 binin üzerinde paran varsa forex'e gir ama önce bir eğitimden geç.
Al sat aralığında ki fark, bankalara göre azdır. İnternet bankacılığında, bankaya gçre 40 kuruştan, 150 kuruşa kadar spread vardır. Günü birlik al sat için bu aralık çoktur. Tfx target'in avantajı 5/24 işlem yapılmasıdır. İstersen google playdan indir ve demo hesabını deneyebilirsin. Yorumlarıda okuyabilirsin, herkes şikayetçi. Ben kullandım, bazı günler de saatlerce uygulamaya giremedim.
Al sat arasında ki fark önemli, ben tebfx kullanmadığım için bilmiyorum. Çalışma saati muhtemelen 09:00 18:00 arası olmalı, bu eksi yönü. Makas aralığını biliyor musun? Düşük ise günü birlik al sat yapabilirsin. Zaten piyasa çok oynak.
Cevap
1Cevap
BTC TURKU DENE
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar