AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
203Cevap
neler dönüyor anlamıyorum bu planlanmış bir oyun da olabilir fakat eğer gerçeksebence bu darbenin 2007 den beri yapılması gerekirdi hiç bir darbe durup dururken olmaz tsk beceriksiz işinin ehli olmayan , adam kayırmayla göreve gelen askerlerden temizlenmeli
Başbakan Binali, Cumhurbaşkanı Erdoğan yazıyorsun ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu diye söze başlıyorsun. Neyin kafasındasın @ksBence?
Tarafını bu kadar belli etme!!!
Darbenin kimseye yararı olmaz, bunu o kalın kafalarınıza sokun!!!
Korkacak bir şey yok, sokaktayız, sokaklar da bizim bu vatanda bizim. İhanet edenler, bedelini en ağır şekilde ödeyecektir.
Askeri darbelere karşıyım ama, temizliğin zamanı gelmişti.
İyi olmuş.
Yine mağduru oynayıp, oylarını artırmazlarsa iyidir.
Allahım sen yardım et 😢 Allahım sen yardım et abim polis durum hiç iyi değil diyorlar ağlıycam
Allah yardimciniz olsun
Olaylar hükumetin işine geliyor!!! AKPLİLERİN açıklamalarına bakın ölsek de dönmeyiz biz demokrasiyi savunuyoruz diyor binali yıldırım ve akp grup başkanvekli!!! bu olaylar suriye meselesi yüzünden oyları düşen akpnin oylarını artıracak!"
aynen sinir krizi geçiriyorum şuanda
@gfhght göreceksiniz oyları aratacak olmaz böyle bir şey ya
Bugün eve gelirken böyle bir şey duydum da tınlamadım meğer gerçekmiş.
Ülkenin a. na kodular ne diyeyim.
Kim koydu bölücüler tabiki.
Biz sadece fotoğrafın görünen yüzüne bakıyoruz görünmeyen tarafında neler dönüyor gizli odalarda neler görüşülüyor bilmiyoruz umarım hayırlı olur herşey vatanımız ve milletimiz adına...
İnşallah
1960 Darbesi Gerçekti.
1982 Anayasa Darbesi Gerçekti.
2016 Darbesi !! Çakma Darbe Olduğuna İnanıyorum.
Çünkü DARBE böyle yapılmaz.!! Darbeyi yapan Büyük komutanlar yapar..
Bunun ileri ki safha da anlayacağız İnşallah MİLLETİMİZ bu kara oyuna gelmez.
Ulke azinligin bu kadar altinda kaliyorsa zaten gitmis demektir. Darbe olsa ne olur?
Ha şunu bileydiniz
@eksikpre bana mi diyorsun bunu... Ya benim ne demek istedigimi anlamadin, ya benim ne dusuncede oldugumu anlamadin ya da kavram karmaşası yaşıyorsun.
AK Parti böyle uçarsa yukardan yere böyle indirirler. Suriye'ye vatandaşlık ona para buna para.
Aynen indirirler adamı
Kimse askerden üstün değildir.
Meydanlara gelin! Toplanın!! çağrılarına asla aldanmayın arkadaşlar!! Çatışma çıktı canlı yayınca helikopterle bombalandığını gördük canınızı hiçe sayıpta millet aşkına gitmesi gereken öncelikli bu ülkenin başları! Hani neredeler? Hepsi çıksın meydanlara, ama tabi ki çıkmazlar onlar 100 korumasıyla birlikte paşa paşa evden halka meydanlara çıkın birlik olun derler. Kanmayın KANMAYIN!!!
sizde silahla bicakla cikin ozaman birlik olun azinlikla bile savasilamiyacakmi, kardesim Şu an birlik olunmazsa ülkeyi parcalarla, paralel ne fetonun kurdugu sistem amerikadan yönetiliyor, akpyi sevmiyebilirsin ama demokrasi elden gidersen kanunlar hersey biter
@Adsızon kardeşim durum akp sevmemek değil... Barış, birlik için tüm partiler birleşie fakat gözlerinizi açın. Hepimizden önce hükümetin kendini ortaua koyması gerekir biz insanları kullanıyorlar her zaman olduğu gibi. Bizlerin dışarı çıkması bieçok insanın ölümü demek çünkü bizleri koruyan ne bir silah var ne bir koruma...
hükümet düsebilir, beyazlar diyorlarya bazilari simdi cikilmali silahlanilmali böyle durumlarda silahlanilir saten silahsiz cikilmaz, ama bu büyük bir oyunda olabilir bu yüzden bilebilcegim ne olursa olsun demokrasi biziz ülkeyi siradan p. c kurularina birakamayiz ülke bizim, kimsenin gözü korkmasin istedikleri gözümü korkutmalari yayin kuruslarinda fetonun adamlari var, dua etmeliyiz allah yardim dilemeliyiz, burda bakiyorumda millet birbirine düsmeye calisiyorlar hala cok yanlis gün birlik olma zamani kuran okuyun bol bol dua edelim kardesim
@Adsızon duamız bol. Ankaradayım ve burası sacaş uçaklarıyla sallanıyor çok korkutucu, allah halkımızı, ülkemizi korusun.
türk milletini hicbir seytanlik korkutamaz hele müslümanlari hic korkutmazalar cünkü bizim allahimiz var kurankerim okuyun namaz kilin olurmu amin
o. çocuklar işte. tam memlekette ılıman bir hava başlıyordu, turistler yeniden gelmeye başlıyordu, millet ekmeğini kazanacaktı. Olacak iş mi bu yani..
Valllahi :D:DDD
idam serbest olacak, ibret olsun diye alayını taksimde kazığa oturtucan..
Bilader bu olay ne ben anlamadım tayyipe karşı mı? Onu mu içeri tıkacaklar hapse iyi bir şey mi bu darbe olay ne?
@BayClapton kardeşim, tayyiple ne alakası var? tayyip cumhurbaşkanı. adamlar hükümete elçektirmeye uğraşıyorlar..
Şu durumda gerçekten bunları mı düşünüyorsun?
Hükümet dediğin akp hükümeti işte ülkenin içine sıçtılar onlara karşı yapılmıyor mu bu eylem?
@Söğütdalındakimandaa bana mı sordun bu soruyu?
Bu zamana kadar bu ülkeyi Piyon binali ve Zihniyeti korumadı Türk silahlı kuvvetlerine sonuna kadar güveniyorum gereken yapılır umarım.
Cumhur başkani basta cıksaydi sokaga o karsi ciksaydi canini bu yolda verseydi bir gun sasirtsaydi nolurdu? Olan yine diger canlara olmadimi ne bicim bisi bu ya dune kadar o askerler caninizdi bir gecede terorist ilan ettiniz sokaga nasil cikin der onca can gitti be zaten yalan senaryodan baska birsey degildi olan giden canlara oldu
başkanlığı hedeflemek için yapılan bir tiyatro oyunu gibi geliyor. halk panikli gibi çünkü eski darbelerde nüfus azdı halk cahil olduğundan yapılanlara hemen tabii olunuyordu. şimdi öyle değil. 82 darbesinde nüfus 50 milyondu şimdi 80 milyon oldu. günümüz yeni nesli darbe ve panik ortamına alışkın olmadığına çok korktu. farklı fikirler olabilir ama nüfus çok fazla.
darbe demek suriyenin şu anki hali demektir. allah bize doğru olanı nasib etsin. insan canı kıymetlidir fakat bazıları gözünde koltuk sevdası binlerce insanın canından daha kıymetli görünüyor.
Adam herkesi kendinden nefret ettirdi olacagi buydu simdi siginsinlar bakalim suriyeye ahaha
TSK ❤
Askerlerimize helal olsun!
Bugün AKP'lisi şusu busu yok biz varız amaçları da bölmek bizi oraya buraya çekmek
Bu Bir Darbe girişimi değildir. Bir senaryonun parçası. Zira darbe böyle yapılmaz. darbenin haberi duyurulduğunda iş çoktan bitmiş oluş. Mevzu bahis olay hükümet tarafından kurgulanarak manüple edilmiş olması kuvvet ile muhtumeldir.
@KaanHezeyan böyle saçma sapan şeyleri nasıl düşünüyorsunuz anlamıyorum adamlar 17 özel harekatçıyı şehit etti 100 vatandaşı yaraladı 6 kişiyi öldürdü tbmm mit Ankara emniyet güçlerini bombaladı. trt yi cnn i basıp yayına kapattı. Bu gece bu ülkeyi daha kötüden kurtaran halktır özellikle ankarada gösterilen direniş bu darbe girişiminin önüne geçmiştir ve başarılı olmamasının tek nedeni emir komuta zincirinde ilerlememiş olup 46 komutan taraffından planlanmış olmasıdır. böyle y*rak kürek yorumları nereden buluyorsunuz cidden anlamıyorum. Gezi olunca oo halk ayaklandı halk şunu yaptı halk bunu yaptı dediniz. Bugün kimse siyasi görüşünü yansıtmadan devletini koruyunca size battı neden istediğiniz gibi Tayyip'i düşüremediniz. Ezik çapulcular
@Atiyo Çok güzel bir cevap olmuş, fikrinize sağlık.
@KaanHezeyan Büyük ihtimalle Tayyip'in kendi halk kitlesini görmek amacıyla ortaya çıkarılan bir kurgudur. Böylece kendi tarafının sayısını ve ona olan bağlılığını görmüş oldu.
@Atiyo helal olsun agzina saglik savas ya da darbe olsa hala oyun adi altinda sevineck nankorler varmis bu sayede ogrenmis olduk
@KaanHezeyan sana katılıyorum. Henüz hiç şehit isimi de açıklanmadı. Ayrıca halk dışarıdaymış diye darbe olmadı diyorlar, darbe gerçekte olsaydı 80 dönemindeki gibi olurdu. Kimse de dışarı çıkamazdı.
Askerlere üzüldüm ben adamlar emir kulu diye oynuyorlar adamlarla
@Atiyo @kedivedeli @samyelii Arkadaşım sizin aklınızmı durdu beyin duraklaması mı yaşıyorsunuz. Kafanız mı çalışmıyor yoksa okuduğunuzu anlamaktan aciz misiniz. Dönün birdaha okuyun bakayım nerede darbeyi destekleyen birşey yazmışım. Yrrk yrrk yorum yapmayın önce okuduğunuzu anlayın. iki kelimelik cümleyi bile anlayabilecek kapasitede değilseniz gidin kendinizi geliştirin biraz. Siz anlayamıyorsanız anlayan birilerine sorun o satırlarda anlatılanlar ile sizin anladığınız arasında uçurum var. Ben ne diyorum siz ne anlıyorsunuz.
@Yeşilbaşlıördek bende onu diyorum ama bunu anlama kapasitesinde olmayıp yorum yazanlar var. Bü ülke darbeleri çok gördü. Darbeleri desteklemiyoruz karşıyız. Ama anlatmak istediğimiz olay şu. Bir ülkede darbe yapıldığında bunu insanlar öğrendiğinde iş çoktan bitmiş olur. Bu gün ollan olayda böyle bir durum yoktur. Askerye bu işe müdahil değildir. darbe bu şekilde yapılmaz. bu olay kontrolsüz yapılmış bir grub hareketidir. Mamafih bu hareketin ardında neler var kaynağı nedir bunu iyi irdelemek gerekir.
@KaanHezeyan ben darbeyi destekliorsun demedim ki senin gorusune katildigimi soyledim... ayriyeten darbe olsa sevinecrk cok insan varmis yorumlarda gorduk demek istedim nerede darbeyi destekledigini soyledigim cumle hangisi
@KaanHezeyan tayibin çağrısı üzerine sokağa dökülüp, emir kulu ve teslim olmuş askerleri öldüren, linç eden ve tayip erdoğan naraları atıp kendini ve tayibi kahraman ilan eden insan diyemediğim varlıkları görüyorum ben. Bu oyunla tayibin kuklaları artacak, olan iyine askere, polise ve bize olacak.
@Yeşilbaşlıördek ne yazakki ama davul zurnayla karşılanan pkk itlerine birşey yok
@samyelii Atiyoya doğru yorum yapmışsın helal olsun diyen sen değilmisin.
@Red_bull84 kesinlikle, adamlar resmi olarak bize ateş açıp yıllarca askerlerimizi şehit etti. Dağdan iniyoruz dediler. Karşılamaya gitti başımızdakiler.
Şimdi de çıkmış dün gecekiler asker değildi, asker kıyafeti giyen darbecilerdi diyorlar. Bu zamana kadar hiçbir şehidimiz için sela okunmadı ama dün camilerden sokağa çıkın çağrısı yapıldı. Artık haber izlemek istemiyorum sinirlerim bozuluyor izledikçe.
@KaanHezeyan Darbe böyle yapılmaz darbede fiş hemen çekilir demişsin. Ve işte bu ülkenin temiz askeri ve halkı buna izin vermedi. Ve 1960 a dön bak ben o zamanlarda doğmadım ama internette gördüğüm haber 60 darbesinin 37 düşük rütbeli subayla yapılmış olması adamlar başbakanı astı neden biriside çıkıp demedi ki sen napıyorsun kardeşim bu bir kurgu olamaz 2500 hakim -savcı gözaltı, 2800 asker gözaltı var hala gelmiş kurgu felan diyorlar abicim yavaş sallayın anlıyorum hükümeti sevmiyorsun ama bari en azından vatanını sev vatanını
@Atiyo Dünyanın hicbir yerinde iki ucak 20 tane tannkla bu iş yapılmaz. hükümetin açıklamaları ve yönlendirmelerine dikkat et. ne manüplasyonlar dönüyor. darbe saat 9 gibi saçma sapan bir saatte yapılıyor 10 da herkesin dışarıda oldugu saatte sokağa dökülün talimatı geliyor. Vatandaşın top yekün dışarıda olduğu saatte darbe gibi bir atılımın imkansız olacağını çoçuklar bile bilirler. Yani bunu yapanlar bu durumu göremediler mi yoksa o saat sokağa dökülün sözünün etki edilmesi için mi seçildi. Bir darbede bu kadar kritik olaylar olurker bunu yapan kuvvet gidip te neden cnn gibi kıytırık bir yayın organı ile uğrassın. ama sadece 1 tane yayın organı. bu söylediklerim dışarıdan bakılırken cocukların dahi görebilecekleri şeyler. konunun daha siyası daha istihbarat içeren taraflarına ise hiç dokunmadım bile. Bu güne kadar ne yorum yaptı isek haklı çıktık. Bu yorumlarımızı kiminiz bilirsiniz kiminiz bilmezsiniz. lakin bu olayda çok çok açıkca görülen şudur ki hükümetin bu ğı var.
nedenlerine gelirsek bu konuda amaç nedir gibi onu yazmaya kalksak burada satırlar yetmez ki zira bu hususada çok değinmek istemiyorum. Çünki türkiyede yönetim ve hükümet değme filmlere tas çıkaracak bir senaryo kullanmaktadır.
@KaanHezeyan Haberleri izlediysen duymuş olacağını düşünüyorum. Bu darbe planlaması 1 2 haftalık ya da aylık bir olay giib durmuyor ve MİT bu darbenin geleceğini zaten biliyordu çünkü dışarından istihbaratı vardı. Ve o rütbeliler hakkında araştırma başlatıldı. Onlar ise en sonunda yakalanmadan girişimde bulundular ve şunu bil TSK olaya destek vermedi bu yzüden bu bir darbe olmadı. Ve her darbe başarıyla sonuçlanır diye bir kural mı var bilmiyorum açıkçası. Adamlar başaramadılar yenemediler ve siz hala darbe böyle olmaz şöyle olmaz. Bu bir darbe değil buna girişim ya da kalkışma denir tekrar diyorum TSK desteklemedi destekleseydi eğer görürdük gerçek darbeyi. Ama ne olursa olsun olan masum insanlara vatanını seven insanlara oldu.
@Atiyo evet onda haklısın tsk desteklemedi. bu yüzdende darbe başarısız oldu. belki tsk desteklesede başarısız olacaktı. ve iyikide başarısız oldu. bizler darbelerin sonuçlarını bedellerini yaşamış bir toplumuz. darbeyi desteklemiyoruz. ama senin ile ayrıldığımız nokta şudur. bu darbe girişimi birşeylere zemin hazırlamak adına bizzat hükümet güdümlü olarak organize edelme ihtimali muhtemeldir. Bana söylermisin bir hükümet neden ısrarla günlerce sokakta kalın der halka. bir hükümet bir saat içerisinde görevden alınacak 3000 savcı hakim listesini nasıl hazırlar. bu istihbaratı nasıl tamamlar. Birader açıkca ortada ki yapılacak bir operasyon için zemin hazırlanmıştır. ve hatta bu operasyon böyle görevden alma felanda değildir. Ama ne olduğunu ilerleyen günlerde göreceğiz. Ve tekrarlıyorum Biz ülkede darbe olsun demiyoruz. İyi ya da kötü ne olursa olsun diplomasinin yetki verdiği hükümet görevi başında olmalıdır.
@KaanHezeyan Bekleyip göreceğiz bakalım ben hükümet kaynaklı olduğunu düşünmüyorum ama eğer öyle bir şeyse hükümet kendi ipini çekmiş olur. İlla ki gerçekler gün yüzüne çıkar.
@Atiyo Zaman gerçekleri herzaman ortaya çıkarmıştır. hep birlikte göreceğiz. bu sav doğru ise yapılacaklar elbet yine bazı kamuflajlar altında olacaktır. ama aklı selim bir analız gerceği daima gün yüzüne çıkarır. benim kanaatim odur ki ilerleyen zamanlarda birşeyler olacak. ve bu kargaşa sırasında bir referanduma gidilerek başkanlık sistemine geçiş de sağlanacaktır. bak bu linkteki twitlerde yazılanlar tamamen çıktı bir tane bile eksik yok. Başkomutanlık dahil olmak üzere.
@Atiyo www.birgun.net/.../...zirliginda-sirada-93669.html
@Atiyo ve son olarak tekrarlamak istiyorum ülke bünyesindeki bütün hukuksuzluğun bizzat karşısındayız. kaynağı adı şemli uygulaması ve amacı ne olursa olsun. zira hukuk herkese bir gün lazım olacaktır.
@KaanHezeyan askeriyenin 3te 1 i tutuklandı mal nası bir sanaryo
@fbpat çok toysun zamanla öğreneceksin. Allahın verdiği o kafayı boşuna taşımayın biraz kulanmayı deneyin.
@KaanHezeyan nasıl böyle düşünüyon rte nın çiçeğine koyceklerdi otelden cıkmasaydı cahil
@KaanHezeyan o subaylara tayip dedi darbeyi yapin diye ve onlarda kabul etti. makam , rutbe , mevkilerini kaybetme pahasina hatta vatana ihanetten idamla bile yargilanmalari olasiligini bile bile o subaylarin zihinsel ozurlu olmasi lazim bu teklifi kabul etmeleri icin ve hatta beyinsiz olmalari lazim
Ne şimdi Doğudaki askerler PKK ile savaşmayı bırakıp gelip kendi halkınamı silahı çevirecek Darbeyi iyi bir şey sanan cahiller hiçmi tarihten geçmişten ders almaz
Darbe'nin ülkeye zarar verdiğini söyleyen mahluklar, bu ülkeye tayipten daha fazla zarar veren yok. ALLAH ASKERİMİZE YARDIM ETSİN. Dış güçlerin Piyonu tayip ülkeyi orta doğu ülkesi yapamıcaksın, bugün son günün olacak 😀
Allah askerimize yardım etsin, Askerlerimiz bugün yine bizim için canını feda etmeye hazır. Bu ülke hepimizin, ülkeyi dingonun ahırına çevirenler inecek bugün , türkü sunnisi çerkezi kürtü, alevisi bugün tek yumruk oldu bizim için sevinçten ağlıyorum.
Bizi şeriatla yönetilen, peçe takan kadinlarin yaşadiği,. medeniyetten ve cunhuriyetten çok uzaklasmiş bir ulke haline getirmeye çalisanlar... hala bu ulke için canini feda etmeye hazir onlarca, yuzlerce, binlerce, milyonlarca insan ve askerimiz var.
Allah önce Askerimize, sonra milletimize yardim etsin.
@miss_sporty malesef herşey bir tiyatro, bir projenin parçasıymış, Başkanlığa kılıf giydirmek için yapılmış bir hareket. Bu koyunlar olduğu sürece bir bok olmaz 😥😢
akp yi sevmem desteklemem. ancak bir şekilde gideceklerse bu fetocuların ülkeyi karıştırmasıyla değil halkın oyuyla bilinçlenmesiyle gitmeliler. umarım kısa sürede alaşağı ederler olmasa da halk buna izin vermez. akplilsi chplisi birleşir.
Bu Bir Darbe girişimi değildir. Bir senaryonun parçası. Zira darbe böyle yapılmaz. darbenin haberi duyurulduğunda iş çoktan bitmiş oluş. Mevzu bahis olay hükümet tarafından kurgulanarak manüple edilmiş olması kuvvet ile muhtumeldir.
Güzel oyundu herkes ayaklandı. Polisin Jandarmayı tutukladığını gördüm ya artık her b*ku beklerim bu insan müsveddelerinden. İnşallah koltuk sevdalıların çıkardığı kaostan yahut savaştan ölmeyiz de ecelimizle ölürüz, tek dileğim bu.
Kes
@hacılallı
dilini mi?
Kardeşim şu anda Ankara'da asker o kadar çok aradık ki sonunda zar zor mesaj attı iyiyim şimdilik diye. F16lar hazırlık yapıyor diyor çatışma olasılığına karşılık, Allah sonumuzu hayır etsin, tüm vatan evlatlarını korusun inşallah.
Askerin karşısında hiçkimse duramaz. Askere kurban olayım. Bu ülkenin buna ihtiyacı vardı
Senin de beyne ihtiyacin var belliki
@MrSHAFAK? senin de onura gurura Türk benliğine milliyetçiğe yatkınlığın olsaydı. daha bişey demicem
ülkemizin yükselmesini istemeyenler kına yaksınlar.. Başka şeyler de söylenir ama susmak lazım. İzleyip görelim.
Allah sonumuzu hayır etsin. İçimizdeki düşmanlar yine harekete geçti halkımız buna izin vermez.
Bravo size iktidar partisi bravooooooo. İşte sizin başarınız bu... Ülkeyi ne hala getirdiniz bakın da görün.
Daha 19 yaşındayım gördüğüm şeye bak bunların eskilerin anlattığı olaylar olarak kalması lazımdı. şu an şaka maka korkuyorum gidişatımız için.
Darbeyi yanlış yere yaptılar yeni körfez köprüsüne yapsalardı orası daha pahallı köprü. Köprü tutunca yönetime el mi konuluyomuş başkanlık sevdası için o kadar insanın canına kıydın en buyuk terorist sensin
Bir darbe diyorlar 90kişinin öldüğünü söylüyorlar. peki cumhurbaşkanı meydanlarda olacağını belirtiyor. Fakat kendisine veya ailesine gelen bir zarar görmüyoruz. Kameralara çıkan sokaklarda bulunan başbakanlar milletvekilleri görmüyoruz. Peki nasıl oluyorda askerini polisini kontrol altında tutamıyor. Ve bu yüzden Türk vatandaşının , sokaklara çıkıp ölmesine göz yumabiliyor. Eğer ki her şey oyunsa Türk milletinin askere olan güvenini sorgulatıyorlar. https:// i. hizliresim. com/qBOkrd. png
Hükümet iktidardan düşsün yeter ki diye vatanının karışmasına müsaade eden, hala bütün olup bitenlere giden canlara verilen kayıplara tiyatro diyen kansızlar oldukça bu ülke bir yere varamaz.
Allah yardımcısı olsun milletimizin.
Ak Parti nin oyunudur bu akıllı zeki aptal ve ahmak insanlar da var ne yazık ki ve bence ortada koca bir yalan ve oyunda var. Darbe falan uydurulmuş bir hikaye Ak Parti nin yalanı
Bu olayı paralele yıkıp kendini masum gösterirse başkanlık tamamdır
Hükümet beni darbeden daha çok korkutuyor. Hepsi başbakanın oyunuysa şaşırmam. Millet mal oldu. herkes gruplara ayrıldı bir azınlığın ortalığı duman etmesine ancak salaklar şaşırır
Hükümetten korkuyorsan kapı açık hatta kork iidir korkmak
@deliprenses0 haklısın sonuçta şeref yoksunu hırsızlar. Korkmaya hakkım var.
Aynaya bakıyorsun gibi geldi ya böyle tüm dünya ya korku salan hırsızlarımız olmasını çok seviyorum artık senn gibilerinn olmasından iidir
Bu darbe girişimi değil kamuoyu yoklaması geçmiş olsun kandırıldınız. Darbe girişimi diye birşey yoktur darbe başlarsa devamı gelir. Darbe öyle olmaz bu sadece bir isyan belki de.
Darbeyi savunan beyinsizler sanmayın ki o darbe size dokunmaz tayyip gitsinde ülke ne hale gelirse gelsin diyenler kalkıp ben TÜRKÜM demesin kişiler gelip geçer bu ulke hepimizin
Bu darbe girişimine alkış tutan oh çeken ve isteyen herkesin CANI CEHENNEME!
Ve umarım canı yananlar ilk bunlar olur.
Ama umuyorum ki sabaha kadar herşey yolune girer ve hiç bir sıkıntı kalmaz.
Bu kötü oldu. O kadar insan tekrardan aynı şeylerin yaşanması Türkiye'yi 100 sene geriye götürecek. O senelerde olan bütün işkenceler tekrar gelirse insanlığımız bitmi şolacak. böyle olması hiç kimse için iyi olmadı.
Neler oluyor? ben anlayamadim? darbe ne demek?
@Cherry70 asker yönetiyor ülkeyi devlet diye birsey kalmaz.
@Cherry70 sıkı yönetim oldu asker hükümete el koydu.
Yan binamızda akpci komşularımız darbe oldu diye sevindiler @mk sokaklara çıkıp sözde vatanlarını koruyup orda burda bağırıp kendileriyele övünme fırsatı geldi diye seviniyolardı... Ülkenin gidişatı hiç iyi değil
Olacağıda buydu. Allah belanızı versin. Askerle polisi karşı karşıya getirmek nedir. Böyle mi yönetiyorsunuz ülkeyi? Bravo
Darbe sevicileri dün gece başlarında ellerini ovuşturuyorken sanırım kursaklarında kalan bir lokma olmalı sabahın bu saatlerinde...
Bu bir tiyatrodur. Editörler siz yapmayın bari, hadi şu koyun sürüsü inanır. Hükûmet kendi gücüne güç katmak için ve başkanlık sistemini getirmek için yaptığı bir tezgahtır, senaryodur.
Ben hayatımda bu kadar saçma bir darbe girişimi daha görmedim hayır iki yol kapatıp 3 5 boş kamu binası ele geçirmek ile darbemi gerçekleşir.
Resmen tiyatro. Böyle darbe mi olur? Buna kim inanır diyecem de sokaktakileri gördükten sonra lafımı geri alıyorum.
Asker polis, doğuda sırt sırt'a görev yapıyor. birbirlerine kurşun sıkmaları ne kadar acı bir durum değil mi?
Ben asıl bu olaylar durulduktan sonraki karşı darbeyi merak ediyorum. Çok insanın burnundan fitil fitil getirelecek bu girişim. Ayrıca bursa darbe lehinde propaganda yapanları da tek tek kayıt ediyorum, hepsini tek tek şikayet edeceğim
Durum onun bunun şunun lehine olmasından ziyade;
Vatandaşlarım, Kardeşlerim, Tinerdaşlarım...
Bu gala gaşlı gala cingılı daşlı gala. korkarım yar gelmeye gözlerim yaşlı gala..
Hepinize teşekkürü borç bilirim..
Devlet destekli bir senaryodur askeri polise kırdırmaya çalışmak da cabası şu an ki hükümetin ex kankası şimdiki yeni düşmanı Gülen cemaati taraftarlarının Erdoğan'ı bitirme planının sonuçsuz kalmasıdır
Allah'ımıza şükürler olsun halkımız darbe işini kendi halletti. Bu ülkeyi Allah istemedikçe kimse düşüremez bir Dadaş olarak diyorum feto ermeni bir şerefsiz bir vatan hainidir onuda bitirecez inşallah halkımıza Kürtüne Türk üne hepsine teşekkür ediyoruz ülkemiz sahipsiz bırakmadılar.
@Maldini22 sence cevabını vermiş mi bay canım oku bakem yukarıyı siz bir dadaşla baş ede bilir misiniz vatan hainleri darbeci kopekler ancak şikayet edersiniz siteye ama bn yine sizi rahatsız ederim size rahat yok ayrıca biraz daha devlete hakaret edinde boşu boşuna adliyeye gitme
@GüneşimiKaybettimm oku oku
Ben seni hiç bir yere şikayet etmedim bu 1... 2. si de şu sen adliyeden bahsedyrsun ama etmedğin hakaret kalmamış kim kimi adliyeye sevk eder belli olmaz ;) Aklını başına al.
Saf kan Türküm.
Ülkem arap çakması bir ülke olmasın diye darbeyi destekliyorum.
Cihadın anlamını biliyorum, akşam yapılan şey savas çağrısı idi. Kendi askeri ile savaşmaya çağırdılar halkı.
Emir gelip ne için gittiğini bile bilmeyen günahsiz askerlerin kafasını kesen Menemenden kaçan vatan hainlerinin torunusunuz siz!
Hakaret edince haklı olduğunu sanan zihniyet 👏👏👏
@Maldini22 seni darbeye destekten beni hakaretten din bakalım
ne saçmalyrsun sen ya :D
Bunun garantisi yok sadece kimse birbiriyle atışmasın, kırıcı konuşmasın lütfen. Ülkemizdeki çoğu insan hangi partili olursa olsun bu ülkenin iyiliğini istiyor.
Yokyere birbirimizi üzmeyelim...
Bu darbe girişimi başarısız olamaz. Olursa da kayıplarımız her açıdan olacaktır. Kesinbilgiler yok ama Vatan caddesinde Emniyet müdürlüğünde havaya ateş açılıyor. Asker ve Polis karşı karşıya.
teslim ol uyarısı yapılıyordur veya yolu boşaltmak için vatan caddesi zamanında jetlerin iniş yapabilmesi için tasarlandı
koskoca türk silahlı kuvvetlerini polis mi durduracak
uzak dur ateşi
TSK'NIN yanındayız
@shrkhan aynen katılıyorum
@shrkhan 1. Ordunun ve genellurmayın desteği yok. O tsk dedipin tsk nın ufak bir parçası
@Barkın69 aynen öyle TSK onurumuzdur
@Adımmehmett onu biliyoruz işbirlikçi atanmış başa getirilmiş hainler olmasa çoktan iş bitmişti, fazla sevinme eryada geç gidecek
Herkes sakin olsun Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan'ın yanında olduğumuzu bildirmemiz gerekiyor bütün herkesi meydanlara davet ediyoruz
arkadaşlar akp milletvekili metiner gerekirse milyonları sokaga dökeriz dedi sakın oyuna gelmeyin ayaklanmayın iç savaş çıkarmanın peşindeler
Anayasal duzen kurulur mu bilmem ama dunyaya yeniden rezil olduk..
Bu sitede edarbeye sevinen kisiliksizler varken. İş bize düşer. Buraya helal olsun çok güzeldi. Ve diğer tüm vatanini savunan kardeslerime
Bizim gibi gençlerin gelecekleri mahvoldu. Ben salı günü lise tercihi yapacaktım. Ve belkide istediğim lise tutacaktı. Allah Fethullah Gülen'in belasını versin. Allah sonumuzu hayır etsin.
TRT yayını kapanmış
Amin
Asker evlerinize girin diyor
Cumhurbaskani sokaklara dokulun diyor
Anlamadim ben
Ne yani sokaga dokulsek eve girin diyen asker bize silahmi cekecek
Bazı kanı bozuklar da darbeyi desteklemiş. Tüküreyim sifatiniza. AKP yandaşı falan da değilim. Ulan ülke elden gider, neler neler olacak haberiniz var mı? Böyle beyinsiz hainler temizlensin. Delirdim, çıldırdım.
ksbence sen siyasete karışmasan olmaz sanki. işinizi yapın siz. bırakında siyaseti siyasetçiler, ks de ise kullanıcılar yapsınlar. gerekli görmediğiniz görüşleri kaldırırsınız olur biter...
biri arkadaşına ait bir şeyi alıyor saklıyor arkadaşı onun aldığını anlarsa bu şaka oluyor. ama arkadaşı durumu anlamadı ve olay yerinden ayrıldı o zaman alınan (çalınan) şey cepte!!! şimdi durum böyle birşey darbe gerçekleşmiş olsaydı muhalefet yaşasın darbe diyecekti. ama olmadı ve bu durum tiyatro oldu bu hep böyledir. canın acımıyorsa buna tiyatro diyebilirsin. birileri ölmüyor yaralanmıyorsa buna tiyatro diyebilirsin.
https://www.tsk.tr/BasinFaaliyetleri/BA_186
bu bildiri ne oluyor