Saç Bakım Hangi saç rengini tutturmak daha zor? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Hangi saç rengini tutturmak daha zor?#Edamedasaçbakım 💇♀️ #Maruderm 🍂 Güncellemeler+1 yıl SüperS ✨ Hangi saç rengini tutturmak daha zor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et FenomenGuru Yaş: 82 +1 yıl Sarı gibi sanki. Büyük fedakarlık istiyor, bir türlü cesaret edemiyorum saçım yanacak diye. 1 0 Yorumla
Alieñ9 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kızlar daha iyi anlar , fotorafdakı da zor gibi duruyor 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Benim saçım küçükken sapsarıydı, yıllar içinde kendiliğinden kumrala döndü. Bildiğim şey budur 😂 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bakır rengini tutturtamadık bi zamanlar 1 0 Yorumla
GGwrRespectGG Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% +1 yıl Resimdeki kızın saçları sana çok yakışırdı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sarı gibi sanki. Büyük fedakarlık istiyor, bir türlü cesaret edemiyorum saçım yanacak diye.
Kızlar daha iyi anlar , fotorafdakı da zor gibi duruyor
Benim saçım küçükken sapsarıydı, yıllar içinde kendiliğinden kumrala döndü. Bildiğim şey budur 😂
Bakır rengini tutturtamadık bi zamanlar
Platin sarı daha zordur bence
Resimdeki kızın saçları sana çok yakışırdı
Sanırım kızıl rengi tuturmak zor
Sanırım sarı birde karamel
Beyaz
Kestane rengi zor diye biliyorum.
Kızıl
Küllü sarı.
kızıl ve sarı bence
Platin
değil