Saç Bakım Tek renk saçlar mı daha güzel, ikili renkli mi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 38 Yapay Zekaya Sor Tek renkli saçlar mı daha iyi, ikili renkler mi ombre, röfle, balyaj gibi vs.#Edamedasaçbakım 💇♀️ #Maruderm 🌹 Güncellemeler+1 yıl Güncels Tek renk saçlar mı daha güzel, ikili renkli mi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Ben ikili kullanıyorum her zaman. Ombre balyaj. Bunlar tarzım. 1 0 Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Hmm valla uzun ve bakımlı olduktan sonra çift renk denenebilir. 1 0 Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl bence kumral ve siyah saç karışımı güzel meçli saç diyorlardı sanırım 1 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Tek renk ve bal rengi 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Benim orjinal saç rengim ve göz rengim bal hıhh 🤭 Yorumla oɿƚꙅɘɒm +1 yıl Çok etkileyici 👌 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😊🙈 Yorumla
monicavespuccci Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl iki rengin modasi 2016/17de kaldi 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Fark etmiyor kadınlara her saç yakışıyor bence 😊 1 0 Yorumla
Dertlikız42 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Tek renk 2 1 Yorumla sk0634 +1 yıl bence de Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Çift renk güzel bence
diloş
Ben ikili kullanıyorum her zaman. Ombre balyaj. Bunlar tarzım.
Hmm valla uzun ve bakımlı olduktan sonra çift renk denenebilir.
bence kumral ve siyah saç karışımı güzel meçli saç diyorlardı sanırım
Tek renk ve bal rengi
Benim orjinal saç rengim ve göz rengim bal hıhh 🤭
Çok etkileyici 👌
😊🙈
Tek renk kullanmayı tercih ediyorum :))
Ombre de çok güzel ya
iki rengin modasi 2016/17de kaldi
Fark etmiyor kadınlara her saç yakışıyor bence 😊
Tek renk opak renkli olan daima
Röfleli saçları beğeniyorum
Ombre güzel