Saç Bakım Fön saçlara zarar veriyor mu? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 46 Yapay Zekaya Sor Düzleştirici değil de "Fön" saçlara zarar veriyor mu?#Edamedasaçbakım 💇♀️ #Maruderm 🐞 Güncellemeler+1 yıl Güncel 💤 Fön saçlara zarar veriyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşırı fön olmaması gereken bir uygulama.. Her gün fön aşırı fazla, haftada bir daha iyi hatta ayda bir.. 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Fazla sıcak gelen hava ile saç yanabilir aynı yere çok tutmak zararlı 1 0 Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Lise zamanlarında çok yapardım.Saçlarımı ve saç derilerimi yakardı şuanki yaşlarda ise dökülüyor güzelim saççıklarım😭😭 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Tarama dışında saçlara yapılan her müdahalede saçlar görür bence 2 4 Yorumla Bidolutatlılık +1 yıl Yanlış tarakla taramak bile saçları yıpratıyor Yorumla uusluu +1 yıl Kesinlikle 👏👏👏 Yorumla Bidolutatlılık +1 yıl 😄✨ Yorumla uusluu +1 yıl 😀🥹😀 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Fönü geç ütülemek zarar verir mi njkkj 1 7 Yorumla Bidolutatlılık +1 yıl 😂 Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Ah iki gözümün çiçeği 2000 li yıllar da ütülemek modaydi😀😀 Yorumla Bidolutatlılık +1 yıl Ayy o zamanın kızları da kel miydi abla 😑 Saç bırakmaz bence o çünkü 😂 Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Jsjsjs😀yok pro olmuştuk Yorumla Bidolutatlılık +1 yıl Uuu ben de yapiim o zaman 😃 Bir şey olursa senden bilirim ama 😁jhghfjh Yorumla u inciitanesiii +1 yıl 😀yutubdan aç izle once Yorumla Bidolutatlılık +1 yıl Olur 😂 Yorumla
Oskibey Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Sen neden bu kadar kokoşsun🙂 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Sanane Yorumla Oskibey +1 yıl Ben ne kadar kibar bir soru sordum birde senin verdiğin cevaba bak ne kadar kaba 😏 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Aşırı fön olmaması gereken bir uygulama.. Her gün fön aşırı fazla, haftada bir daha iyi hatta ayda bir..
Fazla sıcak gelen hava ile saç yanabilir aynı yere çok tutmak zararlı
Lise zamanlarında çok yapardım.
Saçlarımı ve saç derilerimi yakardı şuanki yaşlarda ise dökülüyor güzelim saççıklarım😭😭
Tarama dışında saçlara yapılan her müdahalede saçlar görür bence
Yanlış tarakla taramak bile saçları yıpratıyor
Kesinlikle 👏👏👏
😄✨
😀🥹😀
Çok sık yapılırsa evet
versin o görüntüye değer
Yıpratır , kurutur saçları
Fönü geç ütülemek zarar verir mi njkkj
😂
Ah iki gözümün çiçeği 2000 li yıllar da ütülemek modaydi😀😀
Ayy o zamanın kızları da kel miydi abla 😑 Saç bırakmaz bence o çünkü 😂
Jsjsjs😀yok pro olmuştuk
Uuu ben de yapiim o zaman 😃 Bir şey olursa senden bilirim ama 😁jhghfjh
😀yutubdan aç izle once
Olur 😂
Sık yapılırsa zarar verir.
sıklığına bağlı
çok sık yapılırsa zarar verebilir
Sen neden bu kadar kokoşsun🙂
Sanane
Ben ne kadar kibar bir soru sordum birde senin verdiğin cevaba bak ne kadar kaba 😏
Aşırıya kaçılmadığı sürece bir şey olmaz
doğal olarak verir
Veriyor 😕
Veriyor tabi
Hayir
Evet
Sık yapılırsa evet.
Dozunu kacirmassan hayir
Evet