Hiç tavsiye etmiyorum benim saçım yandı ve 3'e vurdum saçımı. belimde olan saç ziyan oldu. ve çok döküldü avuç avuç dökülüyordu. boyalrin içindeki kimyasallar mahvediyor. bidaha düşün derim.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen bende ondan korkuyordum. Geçmiş olsun, teşekkür ederim.
Gri güzeldir ama çabuk akar.=\ Ben de çok düşündüm ama sonra çok uğraş gerektirdiği için vazgeçtim Boyatmak istiyorsan boyat bir daha mı geleceksin dünyaya. dd Bak bu Şa-Ha-Ne sacsirlari.blob.core.windows.net/.../...6dc458.jpg
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Boyatmak mesele değil ki. Mesele sonrası. Saçlarım aşırı ince ve uzun olduğu için dökülmeler oluyor. Benim korkum ya dökülme artarsa?
Öyle bir şey olacağını düşünmüyorum, hatta boya ince telli saçları kalınlaştırır diye bir inanış var ne kadar doğru bilmiyorum. Yani tabii ki belli bir zararı olur ama ne kadar zarar vereceğini pek kestiremiyorum.
Saçları boyattıktan sonra saçlarınıza daha fazla bakım yapmanız gerekir. Saç kremleri, saç köpükleri, yağlar... Tabii kullanılan boyanın markası ve ne kadar sıklıkla boyatacağınıza göre değişir.
Saçını gri yapmak için sarıya açman lazım yorumları okudum eger keseceksen sogan suyuyla hizli uzar. Ayrica sacini boyattiktan sonra keratin alip bakim yap doa kozmetikte vardi.
Hemen hemen her renge diyebilirim ama erkeklere daha rahat nasıl olsa sürekli kesiyosunuz ama kızlarda herhangi bir işlem süpürge gibi saçlara neden olabiliyor
Artmaz aksine boya saç telini sardığı için normalden biraz daha kalın telliymiş gibi hissediyorum ben dökülme veya beyazlama sürekli sürekli boyayan insanlar için geçerli sanırım 3 4 ayda bir boyanırsa zararı olmayacaktır
Bir de ppne baktım da bence saçlarının üstleri uzun ya hani yana atmışsın uçları baya incelmiş bence uçlarından aldır azıcık o kadar uzna gerek yok sağlıklı durusn daha iyi