Saç Bakım Saçlarınız genelde toplu mu olur açık mı? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 37 Yapay Zekaya Sor Saçlarınız genelde toplu mu olur açık mı?#Edamedasaçbakım 💇♀️ #Maruderm ❤️ Güncellemeler+1 yıl Günceldir 🙋🏼♀️ Saçlarınız genelde toplu mu olur açık mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Toplu Açık olunca pek rahat edemiyorum özellikle yazın 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Ev işleri yaparken toplu veya topuz. Gezmeye giderken dışarı çıkacaksam açık. 2 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Ben açık kullaniyorum hep toplayınca saclar cok yıpranıyor 1 0 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Saçlarım kısa toplanmıyor haliyle hep açık. 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Genelde toplu. İş yaparken elime dolanmasını istemiyorum 1 0 Yorumla
Bidolutatlılık Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Genelde olmasa da %60 toplu kullanıyorum 2 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Bugün açık bıraktım. Genelde toplarım. 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Toplu saç bayanlarda daha hoş duruyor 1 0 Yorumla
Tartini Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Evde toplu olur dışarda açık tercih ediyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Toplu
Açık olunca pek rahat edemiyorum özellikle yazın
Ev işleri yaparken toplu veya topuz. Gezmeye giderken dışarı çıkacaksam açık.
Ben açık kullaniyorum hep toplayınca saclar cok yıpranıyor
Saçlarım kısa toplanmıyor haliyle hep açık.
Genelde toplu. İş yaparken elime dolanmasını istemiyorum
Genelde olmasa da %60 toplu kullanıyorum
Açık kullanıyorum.
Çoğu zaman açık kalır
Genelde tararim
Evde toplu dışarda açık opuyor
Topuz yaparım genelde.
Bugün açık bıraktım. Genelde toplarım.
Toplu saç bayanlarda daha hoş duruyor
acık kulanıyorum
Açık olur hiç topladığımı görmedim 😂
Dışarda toplu evde açık