Saç Bakım V kesim saç modeli güzel mi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Saçlarda V kesim sizce güzel mi? V kesim mi yaptırsam acabası :/#Edamedasaçbakım 💇♀️ #Maruderm 💕 Güncellemeler+1 yıl Güncelleme V kesim saç modeli güzel mi? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl En sevdiğim kesim sekli. En son kuaföre gittiğimde v kesimi yaptırmayı unuttum. 1 0 Yorumla
zsrndr Takip Et Guru Yaş: 76 , eic 97% +1 yıl Ben begeniyorum ozellikle de dalgali karisik saclarda 1 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Bu kadar keskin olmamalı. Farki az bir v kesim guzel olabilir. 1 1 Yorumla immuslimdontpanic 8 ay V kesim böyle olur zaten adı üstünde V yani, sizin dediğiniz V değil U kesim olurdu Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Bu kesim V miymiş :) Gayet hoş duruyor. 06 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
En sevdiğim kesim sekli. En son kuaföre gittiğimde v kesimi yaptırmayı unuttum.
Ben begeniyorum ozellikle de dalgali karisik saclarda
Bu kadar keskin olmamalı. Farki az bir v kesim guzel olabilir.
V kesim böyle olur zaten adı üstünde V yani, sizin dediğiniz V değil U kesim olurdu
Dalgalisi daha doğal görünüyor
Bu kesim V miymiş :) Gayet hoş duruyor. 06
Kadınlarda çok güzel buluyorum
Ben beğeniyorum
Bu kadına yakışmış beğendim 🙂
V kayış anladım aklım motora gitti
Uzun düz saçlılar deneyebilir
Guzel perçem de severim
Evet güzel beğeniyorum ben
Uzun saca yakışır bence
Güzel bence
Hoş duruyor