Uzun zaman sonra düz kesimden perçemli bir şeye döneceğim galiba🙄 kıyacam saçlarıma jxjxj

Uzun zaman sonra düz kesimden perçemli bir şeye döneceğim galiba🙄 kıyacam saçlarıma jxjxj

Evet ben çok beğeniyorum yani bence kadınlara çok yakışıyor. aslında benim en çok beğendiğim kakül modeli. ama bu resimdeki kadının saçlarını da oldukça beğendim özellikle turuncu kumral veya sarışın kadınlara çok iyi giderdi bu.. yani böyle dalgalı ve yeni yapılmış gibi yumuşak gözüküyor çünkü.. ayrıca gözlerini de ortaya çıkardığını düşünüyorum
Hep esen ama düz saça alışanların kolay yapamadığı bir eylem 🙃 sadece perçem yaptırıp geri kalanı katsız dümdüz yaparsan pek hoş durmayabilir. Yanları çok az kat verdirirsen omuz civarlarına kadar güzel olur sanırım 🤭
Cevap
10Cevap
Yoğun derecede pişmanlık içerir
Niyee
Kakül makül kesme kız işte pişman oluyorsun kdjdj
Yanları kısaltacam
Kahkülğ severim de perşembe pek bana hitap etmiyor be
Perşembe jfjfkf
Jdjdjxnx klavyemin azizliği
lise zamanında hem percem hem kahkul kullanmıstım gereksız bence cocuksu gelıyo benı duz kesım daha güzel percem cabuk uzuyo
Evet hoş duruyor da kendimde olunca daha ilk günden sıkılmaya başlıyorum ben. Kahkülde de aynı durum, perçemde de.🤷♀️
Aynı böyle duracaksa çok güzel olur ☺️ Kâkül saçta kimi kadında güzel duruyor
Bu kadarına cesaret edemem emre😂 belimi aşağı geçti saçım öyle pat diye şekle sokamam😂
Düz saçları biraz daha şekilli ve hareketli gösteriyor olabilir bence
Herkes yüzüne ve kafa yapısına uyanı seçerse daha da hoş olur.
He bende de var gözüme giriyor 🙄çalışırken zor oluyor gözlük takıyorum
Perçem herkese gitmiyor.
Bana gider
Hiç kullanışlı değil ya
Mesela
Ben uzun süre kahkul kullandim. Basta farklı ve kesiminden dolayı hoş hissettiriyor ama rüzgarda çok dağılıyor tek artı yani vantilatör görevi gormesi.
Bunun haricinde bazen toplamak istiyordum yaptığım ise engel oluyordu. Kestirmeden bağımsız konuşuyorum. Uzatmaya karar verince daha kötü oluyor.
Ayrıca saçlarının bir süre eşit uzunlukta olmasını istiyorum
Saçlarımın
Fotograftaki model gibi oldu bir süre sonra o kahkuller ama yüz tipime gitmiyor
Kahkül değil de katlı gibi arkayı düz yanları kısa tutmak hacim vermek istiyorum
Evet sonradan farkettim. Benim yüz tipime gitmiyor ve daha alnı açık modellerin hem konforlu hemde daha kendim gibi hissettirdiğini farkettim. Saçlarımı kulak arkası modeli beyaz renkte boyatmayi düşünüyorum değişiklik olarak.
Eğer yarışacağını dusunuyorsan dene senin sectigin model daha kolay uzar.
Yakisacagini
Sana yakışır gibi bi his var
Yakışır😂
Bencede 😁
Perçem ne bakayım google amcadan
Yakışana yakışıyor
Evet bende seviyorum ve çok yakışıyor
Modern durmuyor
Millet modern de ne oluyor
Çoğunluk modern değil, sana öyle gelmiş hanımefendi🤣 hemen gider yapma
Ben çok beğenirim
Yani iyi işte hoştur