Saç Bakım Dağınık saçlar daha mı havalı? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 47 Yapay Zekaya Sor Yapılı olmayan ve hatta özensiz, dağınık saçlar daha mı havalı?#Edamedasaçbakım 💇♀️ #Maruderm ❣️ Güncellemeler+1 yıl Ss. Mersi Güncellemeler+1 yıl Güncelleme. Dağınık saçlar daha mı havalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
GeceFısıltısı Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Düz saç güzel seninki gibi. Mayruşka biri ne demek 1 9 Yorumla Edameda06 +1 yıl Düşün bul Yorumla GeceFısıltısı +1 yıl Türkçem zayıf anlamıyorum, bir anlamı mı var Türkçe Yorumla Edameda06 +1 yıl Internetten bak Yorumla GeceFısıltısı +1 yıl Doğurgan kadın demekmiş Yorumla Edameda06 +1 yıl Ay ben o anlamda yazmadım 🤦♀️ Yorumla GeceFısıltısı +1 yıl Doğurgan kadın olmak da çok tatlı ama, sen ne anlamda yazdın? Yorumla Edameda06 +1 yıl İçinden bir sürü farklı kadın çıkan kadın Yorumla GeceFısıltısı +1 yıl Hmmm esrarengiz. Sürprizli. Güzelmiş. Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet.. Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Dagınık degılde hani boyle ıslak gibi gozuken arkaya dogru taranan sac var ya onun cekıcılıgı dıye bırsey gercek ten var kadında... zaaf demıyımde kendıne baktırıyor. 1 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Ben dağınık saçları toplu olanlara tercih ediyorum. Bi de mümkünse düz ve uzun, çok olmayacaksam koyu renkler, azcık da güzel kokarsa yeterli. 1 0 Yorumla
Bidolutatlılık Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Doğal bence en güzeli, kabarmış dalgalanmış daha hoş geliyor bana <3 2 0 Yorumla
UnMoved Takip Et Master Yaş: 37 , eic 47% +1 yıl Özensiz ile daginik bir degil ki..Bazen salaş olmak güzeldir :/ 1 0 Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sabah uyandıklarında dağınık oluyorya çok hoşuma gidiyor. 1 0 Yorumla
РΣΛΓĿΡοШΣR Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl ne demiş eskilerbırak dağınık kalsın asddfjgdfsdgh 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Havalı ve hacimli saçlar dogurganlk semboluyms 1 0 Yorumla
Tartini Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Evet daha doğal bir görünüm oluyor hoşuma gidiyor. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Düz saç güzel seninki gibi.
Mayruşka biri ne demek
Düşün bul
Türkçem zayıf anlamıyorum, bir anlamı mı var Türkçe
Internetten bak
Doğurgan kadın demekmiş
Ay ben o anlamda yazmadım 🤦♀️
Doğurgan kadın olmak da çok tatlı ama, sen ne anlamda yazdın?
İçinden bir sürü farklı kadın çıkan kadın
Hmmm esrarengiz. Sürprizli. Güzelmiş.
Evet..
Dagınık degılde hani boyle ıslak gibi gozuken arkaya dogru taranan sac var ya onun cekıcılıgı dıye bırsey gercek ten var kadında... zaaf demıyımde kendıne baktırıyor.
Ben dağınık saçları toplu olanlara tercih ediyorum. Bi de mümkünse düz ve uzun, çok olmayacaksam koyu renkler, azcık da güzel kokarsa yeterli.
Doğal bence en güzeli, kabarmış dalgalanmış daha hoş geliyor bana <3
Özensiz ile daginik bir degil ki..
Bazen salaş olmak güzeldir :/
Sabah uyandıklarında dağınık oluyorya çok hoşuma gidiyor.
ne demiş eskiler
bırak dağınık kalsın asddfjgdfsdgh
Havalı ve hacimli saçlar dogurganlk semboluyms
bence evet havalı geliyor
Evet daha doğal bir görünüm oluyor hoşuma gidiyor.
Kişiye ve duruşa göre
Evet fakat bakımlı olmalı
Sana çok yakışıyor mis gibi oluyorsun 🌺
Dağınık hacimli olanlar havalı duruyor
Bence biraz daha havalı
Yağlıysa olmaz
Bazılarına yakışır bazılarına yakışmaz.
bence evet
Evet guzel
Hayır
Evet
Bence pek değiller