Saç Bakım Uzun sacli insanlar garip gelmeye basladi sizce normal mi? xnsksjnd Takip Et Xper 6 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Insanlari nedense hep kisa sacli falan hayal etmeye basladim. Kendi sacimi 3 numara yapicam mesela. Uzun sac komigime gitmeye basladi artik. Güncellemeler+1 yıl 3 numara super biseymis 🥺 Uzun sacli insanlar garip gelmeye basladi sizce normal mi? Cevapla Fal Soruları Numara Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 353 cevap paylaştı. Normal değil bence 0 0 Yorumla
severobeni Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl kesiyosan kes bu nasıl bahane komik geliyomuş shshhs 1 1 Yorumla xnsksjnd +1 yıl Evet insanlarin saclari komik gelmeye basladi nedense hep 3 numara hayal ediorm hepsini Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Soldaki hatuna "günaydın çiçeğim" derim.Sağdakine "naber tertip" derim 0 4 Yorumla xnsksjnd +1 yıl Eeee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ee bebeğim? Yorumla xnsksjnd +1 yıl Yurdum abazani herkese yazar.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne diyorsun çitlenbik? Neyin kafasındasın Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Harbi kısa daha iyi oldu shshsh 0 2 Yorumla xnsksjnd +1 yıl Senin nasi modeli Yorumla helene1 +1 yıl Uzun Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kısa çirkin be. 0 1 Yorumla xnsksjnd +1 yıl Yoo gayet iyi oldu Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kısa küt sac kullan 0 1 Yorumla xnsksjnd +1 yıl Komik geliyo uzun sac Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Normal değil bence
kesiyosan kes bu nasıl bahane komik geliyomuş shshhs
Evet insanlarin saclari komik gelmeye basladi nedense hep 3 numara hayal ediorm hepsini
Soldaki hatuna "günaydın çiçeğim" derim.
Sağdakine "naber tertip" derim
Eeee
Ee bebeğim?
Yurdum abazani herkese yazar..
Ne diyorsun çitlenbik? Neyin kafasındasın
Harbi kısa daha iyi oldu shshsh
Senin nasi modeli
Uzun
Bakımı zor tabii
Aynen
Kısa çirkin be.
Yoo gayet iyi oldu