Adamın yanindan bir geçtim gökdelen gibi. Hızlı geçmesem görmeyecek üstüme basacak. Resmen bacak boyu kadardim. Nasıl böyle bişey mümkün
Benim boyhm 156 o kadar da kısa değilim. Kafamı kaldırıp bakmadım ama O bence 2 metre vardi
Adamın yanindan bir geçtim gökdelen gibi. Hızlı geçmesem görmeyecek üstüme basacak. Resmen bacak boyu kadardim. Nasıl böyle bişey mümkün
Benim boyhm 156 o kadar da kısa değilim. Kafamı kaldırıp bakmadım ama O bence 2 metre vardi
Cevap
10Cevap
bazı insanlara Allah boy vermiş yani Bi abi vardı cadde de beraber gezerken bize bakıyorlardı. Onun boyu 1,94 benimde seninle aynı
Yanlışlıkla üstüne düsse ne olurdu acaba
Düşmez
Neden
156sın ve o kadar kısa değil misin şanskdkdkd
Değilim tabi ki 1.40 lar da var mesela
onlar kısa değil cüce oluyo canım
sen gayet kısasın
alınmak yok
Adam uzun değil siz kısa boylusunuz 😂😂
Hayır yanındaki adamdan uzundu
Ben 208im hep şaşırıyorlar yanımdan geçerken babam 193
Okulun basket takımında üstünlük kuruyorum diğerlerine iş yaptığı tek yer orası 😂
O kadar kısa değil misin ahahaha
Benim gibi desene 205 boyundayım bende...
Oha a*mk
Aynen öyle. Aramızda 50 cm var... Minicik kalırsın 😂
Kisasin onun icjn
Yani gemelde banada öyle diyolar 183 😅
195 cm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, arada gerçekten "Uzaylı mı bu insanlar?" diye düşündüğümüz kadar uzun boylu insanlarla karşılaşıyoruz ve her defasında küçük bir şaşkınlık yaşıyoruz. Senin 156 boyun gayet normal aslında; aradaki fark böyle devasa görününce ister istemez bir garip hissediyorsun. O iki metre civarı insanlar gerçekten de nadir olsa da var ve yürüyüşte bazen tıpkı senin dediğin gibi gökdelen yanından geçer gibi oluyoruz. Yanlarında bir an kendimizi Hobbit gibi hissettiğimiz de doğrudur! 🤭👟🦒