Arkadaşlar bu saç kurumamasindan muzdaribim. Bi türlü kurumuyor. İşten gelince yıkamak zorunda oluyorum fakat yıkayıp 3 saat sonra yatağa yatıyorum bu sefer de ertesi gün başım agriyo. Normal gündüz de yıkasam hemen kurumuyor saç kurutma ile de kurutsam nemli kalıyor birde sürekli saç kurutma makinası mı kullanmam gerekiyo? Ayrıca saç kurutma ile de kurutsam arkadaşlar yine nemli kalıyor kafayı yicem kurumuyor bu saç öneriniz nedir? Not: saçımı kendi haline kurumaya bıraksam bu sefer de sinirli oluyorum 😅😅
Dustan çıktıktan sonra saçlarım 8 saat geçse de nemli kalıyor, çözümü nedir?
Saçım diplerden kuruduğu için vücut isim düşüyor böylece saç kurutma ile kurutmazsam başım ağrıyor
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Önce havlu ile sonra 15 dk falan kurutma makinesine tutarsan kupkuru olur bence
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Olmuyor kaç kere denedim böyle saçıma dokundugumda ıslak kalıyor yani yinede ıslak oluyor böyle nemli kaç kere denedim küçükken böyle biseyim yoktu benim
Cevap sahibi
+1 yıl
Küt kestir saçını en azından kolaylık olur ve şıktır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bunun için önce havlu ile iyice durula ama çok sıkma saçlarını. sonra da çok sıcak olmadan saç kurutma ile kurut geçmesi lazım zaten.
Durula derken saçlarımı sarayım mı yoksa yavaş yavaş suyunu mu alayım elimle
Geçmiyor her yolu denedim kupkuru olmuyor maalesef
Kendiniz yavaş yavaş suyu alın
Saçım diplerden kuruduğu için vücut isim düşüyor böylece saç kurutma ile kurutmazsam başım ağrıyor
Önce havlu ile sonra 15 dk falan kurutma makinesine tutarsan kupkuru olur bence
Olmuyor kaç kere denedim böyle saçıma dokundugumda ıslak kalıyor yani yinede ıslak oluyor böyle nemli kaç kere denedim küçükken böyle biseyim yoktu benim
Küt kestir saçını en azından kolaylık olur ve şıktır
Acık bırak bi süre
Olmuyor açık kalınca dışarı çıkıyorum oda olmuyor
Pamuklu havlu al bambu vs diil