Saç Bakım Cevabını ver, hediyeyi al! Mevsimsel dökülme, yıpranmış uçlar veya sönük saçlar; hangisinden kurtulmak istersin? (Sayfa 6) Sebamed Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3236 Cevabını ver, hediyeyi al! Mevsimsel dökülme, yıpranmış uçlar veya sönük saçlar; hangisinden kurtulmak istersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 68 kişi beğendi
mayztimes Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Ben kesinlikle dökülmeden kurtulmak isterim 0 0 Yorumla
senidertetmeler0 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl saçım dökülüyor çok bu ürünü denemek lazım 0 0 Yorumla
Kriminal_Kalp_2 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 82% +1 yıl Saç bakımımı ihmal ettiğim doğrudur 😅 0 0 Yorumla
LunaYoon Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 71% +1 yıl Hçbirisi yok bende sağlıklı beslendiğim için. 0 0 Yorumla
Tintantini Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl Saç bakımı önemli fazla abartmaya gerek yok 0 0 Yorumla
soline Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Çok iyi bir şampuan kullandım ben öneriyorm 0 0 Yorumla
yelbegen Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Yorumumu sonra yapacağım, şimdi gerek yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Mevsimsel dökülmelerden kesinlikle. Nereye baksam saç var. Her yerde saç var… 0 0 Yorumla
zamankaybııııı Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Mevsimler dökülmede sönük saç da olabilir 0 0 Yorumla
LaughedD Takip Et Xper 4 Yaş: 40 , eic 83% +1 yıl Ben ilkbaharda yaşıyorum dökülme sorununu 0 0 Yorumla
Hasan-ARSLAN Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Saç dökülmesinden kurtulmak tek istediğim❗❗❗ 0 0 Yorumla
Evlimusmutlucocuklu Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 55% +1 yıl Dökülmeden cok dertliyim #güçlüsaçlar 0 0 Yorumla
Amozonerkeği Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl Teşekkürler çok güzel paylaşımınız. 0 0 Yorumla
miyavlandınızzz Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl iyi ki sebamed kepege karşı etkili <3 0 0 Yorumla
doğuuuuuuuuu Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 82% +1 yıl Dökülme daha büyük bir problem bence. 0 0 Yorumla
DavidLuizx Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 73% +1 yıl en güzeli kısa saç hem bakımı kolay hem yıkaması 0 0 Yorumla
HakanUmraniye34 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 89% +1 yıl Herkesin bu tip bir sorunu var evet 0 0 Yorumla
gonegirl_ Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Kullananlar memnun mu acaba yorum yapabilirler mi 0 0 Yorumla
Deepergirl Takip Et Xper 3 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl ay bakımmm olmalı yıpranma rezil bir şey 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
322Cevap
Hepsinden de kurtulmak istiyorum
Ben kesinlikle dökülmeden kurtulmak isterim
Kırık saçlardan iyi olur 😂😂😂
Ben de almayı düşünüyorum
sampuan onemlı ama onemlı olan bakım
saçım dökülüyor çok bu ürünü denemek lazım
Severek kullanıyorum bu sampuani cok memnunum
Benim sacım çok dökülüyor
Saç bakımımı ihmal ettiğim doğrudur 😅
Geçici çözüm hepsi. Kalıcı lazım
Hçbirisi yok bende sağlıklı beslendiğim için.
Saç bakımı önemli fazla abartmaya gerek yok
Çok iyi bir şampuan kullandım ben öneriyorm
Dogal zeytin yagı kullanın sarmısaklı
Yorumumu sonra yapacağım, şimdi gerek yok
Saç kalmadı ki kafamızda kel olduk
Mevsimsel dökülmelerden kesinlikle. Nereye baksam saç var. Her yerde saç var…
Mevsimler dökülmede sönük saç da olabilir
Hepsi olsa güzel olurdu haha
Hepsinden kurtulmak isterim
Hepsindenn kurtulmak isterim
Ne iyi gelir acaba bilemedim
Saçın durduk yere kabarması
İkisinden de kurtulmak isterim tabiki
Ben ilkbaharda yaşıyorum dökülme sorununu
Hepsinden kurtulmak isterim ben.
Seba tek gecerim bir numara bayan konuda
ellerıne saglık guzel olmus
Mevsimsel dökülme diyebilirim 😊