Dünyaları vadeden ama bir türlü saç problemlerini çözemeyen şampuanlardan sıkıldın mı? 👀
Güzel haber şu ki saç problemlerine iyi gelecek bir sorumuz var! 💗👱♀️
Hangi saç probleminden kurtulmak istersin?
Hemen, #GüçlüSaçlar diyerek cevabını paylaş, en çok like alan 5 cevaptan biri seninki olsun, Sebamed Şampuan Hediye Seti kazan! 🎁

Benzer şampuanlar kullanarak farklı sonuçlar elde edemeyiz. Öncelikle, saçlarının ve saç derinin ihtiyacını tespit etmeli ve sorununa yönelik bir şampuan kullanmalısın. Seçimini mutlaka medikal şampuanlardan yana kullanmalısın çünkü medikal şampuanların içerisinde bulunan aktif bileşenlerin etkili olduğu klinik olarak kanıtlanmıştır. Saç derini tahriş edebilecek sert kimyasallar ve kokular içermediği için saçlarını yormaz.
Sana ve saç problemlerine özel olarak üretilen Sebamed Şampuanlarını hemen incele!

Peki hangisi senin Sebamed’in? Hadi birlikte öğrenelim:
🧬 Eğer mevsimsel geçişlerde saçların çok dökülüyorsa Sebamed Saç Dökülmesine Karşı Şampuan tam senlik. Sebamed Saç Dökülmesine Karşı Şampuan Kafein ve Ginkgo Biloba NHE formülü sayesinde saçını korur, hacim ve güç kazanmasına yardımcı olur.
🧬 ’’Benim sorunum hala kepek, bir türlü kurtulamadım’’ diyorsan sana en uygun seçim Sebamed Kepeğe Karşı Şampuan olacaktır. 14 günde kepekli saçlarda gözle görülür şekilde azalma sağlıyor.
🧬 ’’Her şampuan saç derime iyi gelmiyor!’’ diyorsan, sana önerimiz Sebamed Her Gün Kullanım Şampuanı! Saçın nem dengesini beslerken bitkisel bazlı içerikleriyle hassas bünyelere gereken bakımı sağlar.
🧬 ’’Saçlarım boyadan ve işlemden çok yıprandı’’ diyenlere özel: Sebamed Yıpranma Karşıtı Şampuan! Sadece üç haftada daha kolay taranan ve yumuşak saçlara kavuşabilirsin.
Sana en uygun Sebamed’i seçtiysen, detaylı bilgi almak için hemen tıkla!
Sana ihtiyacın olacak Sebamed’i kazandıracak cevabı paylaşmayı unutma! 💗👩🦱👨🦱
@kalpsiz-melek
@xKimMiyimx
@Bahtıgüzel00
@яüүαмsı
@mekanınsahibinil
30 Mayıs Salı gününe kadar ad-soyad, adres ve telefon numarası bilgilerini @ksBence hesabına yazın lütfen. 💜
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
321Cevap
Yaklaşık 1 yıldır kullandığım şampuan. Annem sebamed kremlerini kullanıyordu ve çok memnun olduğunu söylüyordu. Bende reklamlarda falan sık sık şampuanlarını görüyordum saçlarım uzundu ve bir iki tel bile elime gelse dünyaları koparıyordum saçlarım dökülcek diye. Sebamedi denemek istemiştim elbette normal doğal dökülmeymiş benim ki djjff dökülmeye karşı olanını almıştım da. Her neyse saçımda bıraktığı hissiyatı seviyorum. Piyasada ki diğer popüler şampuanlara göre bir tık pahalı gelebilir ancak fiyatını hak ediyor. Hatta diğer ürünlerini denemek için ambalaj içerisinden çıkan kılavuz gibi şeyi bile saklıyorum o kadar kaliteli olduğunu düşünüyorum ^^
#GüçlüSaçlar
Sebamed markası ciltte alerjiye neden olmuyor mu?
Bende olmadı. Başkasından da hiç duymadım.
Bu markanın kaliteli olduğundan eminim ve doğal da fakat çok tuzlu
@Delikanlikiz19 Çok tuzlu derken?
@Behavaha pahalı demek istiyor dkfkg
Şimdi anladım 😅.
İyi güzel
yıpranmış saçlar
@Behavaha evet pahalı demek istedim
Saç dökülmesinden kurtulmayı çok istiyorum. Hem bende hem de kızımda oluşan bir olgu ve gün geçtikçe sinir bozucu hale geldi. Saçların su gibi akması taradıkça çok huzursuz edici bir şey. Sabamed'in adını çok duydum lakin kullanmak pek nasip olmadı açıkçası bu yüzden iyi ya da kötü diye bir yorumda bulunamayacağım açıkçası deneyip görmek lazım deneyimleyenlere sormak lazım memnuniyet dereceleri #GüçlüSaçlar 🤗
#GüçlüSaçlar
Öyle canımın her istediği her şampuanı kullanamıyorum. kullandığım zaman ise saç derimde ciddi hasarlar meydana geliyor. O yüzden benim tercihim sebamed her gün kullanım şampuanı.
#GüçlüSaçlar
#GüçlüSaçlar Ben hepsinden kurtulmak istiyorum aslında. yani mevsimsel olarak mevsimlerin değişmesi veya havaların ısınması veya soğuması gibi nedenlerden dolayı bazen saçlarımdan bende şikayetçi oluyorum. Ailede saç dökülmesi olan kişilerde saç dökülmesi daha yaygındır. bu yüzden bence şampuan kullanmadan önce ilk bir doktora gidip hem hormonlarınıza hem de bence vitamin değerlerinizde baktırmanız gerekebilir :) eğer her hangi bir sorununuz yoksa o zaman iş şampuan seçmek de bitiyor ben bu zamana kadar genel olarak sürekli şampuan değiştiren birisi olmadım. ama Sebamed ürünleri kalitesini duyduğum bir markadır
Sebamed Saç Dökülmesine Karşı Şampuan
Peki neden Sebamed Saç Dökülmesine Karşı Şampuan?
Sebamed saç dökülmesine karşı şampuan, saç dökülmesi sorunu olan kişilerin kullanabileceği bir şampuan markasıdır. Bu şampuan, saç derisini temizlemek ve saç dökülmesine karşı korumak için özel olarak formüle edilmiştir. Sebamed saç dökülmesine karşı şampuan, pH değeri 5.5 olan özel bir formülasyona sahiptir. Bu pH değeri, saç derisinin doğal pH değerine uygun olarak ayarlanmıştır ve bu nedenle saç derisini tahriş etmeden temizler. Şampuanın içeriğindeki aktif bileşenler, saç köklerini besler ve saç dökülmesini önlemeye yardımcı olur.
Açıkçası saçlarım da bir sorun yok ama ben yine de bakımlı olmak istiyorum diyorum bu yüzden de benim ikinci seçeneğim Sebamed Her Gün Kullanım Şampuanı...
Çünkü bu şampuan aslında bir çok özelliği bir arada bulundurduğu için benim de açıkçası çok tercih ettiğim bir ürün oluyor. hem de içeriği de oldukça zengin buluyorum... Sebamed Her Gün Kullanım Şampuanı, günlük kullanım için uygun bir şampuan seçeneğidir ve hassas saçlı kişilerin kullanabileceği güvenli ve etkili bir üründür. Ancak, saç problemleri olan kişilerin özellikle saç dökülmesi gibi ciddi bir sorunu varsa, uzman bir dermatologa danışmaları önerilir.
Ayrıca saçlarınız uzun süre bakım yapmadıysanız ya da yıllardır yıpranan saçlara sahipseniz saçlarınız da değişiklik ve artık yenilik bekliyorsanız kesinlikle benim de tercihim Sebamed Yıpranma Karşıtı Şampuan olurdu. içeriğindeki keratin kompleksi, saçların yapısını güçlendirerek saç kırılmasını ve yıpranmasını önler. Ayrıca, saçlara derinlemesine nüfuz ederek saçları besler ve saçların daha güçlü ve sağlıklı görünmesine yardımcı olur. içeriğindeki bitki özleri sayesinde saçlara doğal bir parlaklık kazandırır. Aynı zamanda, saçların nem dengesini korur ve saçları kurutmadan temizler, yıpranmış ve kırılmış saçlar için etkili bir tedavi seçeneği olarak önerilir. Ancak, şampuanın etkisini artırmak için düzenli kullanım gereklidir
Selâmm 🧚🏻
Saçlarına birazcık bile olsa işlem yapan bakımlı her kadının saç uçları da kalpleri gibi çabuk kırılıyor maalesef. Benim de sık sık ısısal işleme maruz bırakmasam da her boyamadan sonra fön çektirdiğim ve kendimi iyi hissetmek istediğim anlarda düzleştirdiğim saçlarımın uçlarında yıpranma mevcut tabii 💔 O yüzden ilk olarak yıpranmış saç uçlarımız için, ardından; kadınların sadece ayrılık sonrası soluğu kuaförde alıp saçlarını kestirdiğini sananlara gerçeğin hiç de öyle olmadığını tokat gibi yüzlerine çarpmak için yaratılmış başarılı her kadının terfi ve tebrikler sonrası da kendini ışıl ışıl parlayan saçlarla görmek adına hemen kurtulmak istediği sönük saçlarımız için ve ve ve… en önemlisi de kalbi olan her canlının mevsim geçişleri sırasında yaşadığı o duygusal iniş ve çıkışların saç diplerimizden tutun da tırnak uçlarımıza kadar bizi etkilediği o dönemlerde yaşadığımız talihsiz dökülmeler için bize hizmet edecek bakım ürünlerine ihtiyacımız var. 💁🏼♀️
#GüçlüSaçlar İçin Güçlü Markaları Hak Ediyoruz! 😎❤️🔥 #Sebamed 💪🏼
Merhaba,
Saç rengimi bu aralar biraz fazla sık değiştirdim bu nedenle saçlarım ister istemez yıprandı ve hafif tüleren bir görüntü aldı. Ben de çareyi biraz kestirmekte buldum. Buradan benim saçım için en uygun seçeneğin sebamed yıpranma karşıtı şampuan olacağını düşünüyorum. Yılların tecrübesi Sebamed'e güveniyorum 🧚♀️
#Güçlüsaçlar
@Kibar4154
Kafein ve Ginkgo Biloba NHE formülü içeren Sebamed Saç Dökülmesine Karşı Şampuan tam benlik diyebilirim. Çünkü mevsim geçişlerinde saçlarımın iyi bir korumaya ihtiyacı var. Ayrıca hacimli ve güçlü saçlar hep benimle. Üstelik saç derimi tahriş edebilecek sert kimyasallar da yok. 🧜♀️
#GüçlüSaçlar
#GüçlüSaçlar 'a sahip olmamın tek nedeni Sebamed Şampuan diyebilirim. 10 yılı aşkın bir süredir Sebamed Kepeğe Karşı Şampuan kullanıyorum. Ara ara da Saç Dökülmesine Karşı Şampuanı'nı kullanıyorum. Sebamed gerçekten şampuan markasında bir numara diyebilirim. Saçlarımı asla yıpratmıyor. Yumuşacık, kepeksiz, gür saçlara sahip olmamın ve de saç derimin tertemiz olmasının tek sebebi Sebamed olduğu için çok mutluyum.
Banyommdan hiç eksik olmayan Sebamed şampuandan şaşmamalı, kullanmayanlara kesinlikle tavsiye ediyorum. Anlatılmaz, yaşanır derler ya işte tam olarak Sebamed'in şampuanlarını kullanırken bunu hissediyorum.
Sebamed ile her zaman #GüçlüSaçlar.
Saçlarımı taramaya korkar olmuştum arkadaşlar, öyle bir dökülmek! Çok kısa bir süredir Sebamed'in Saç Dökülmesine Karşı Şampuanını kullanıyorum ve tarağım bile şaşkın! 😂 Tıpkı benim hayata tutunma hevesim gibi saç diplerime tutunan #GüçlüSaçlar mümkünmüş, duyurulur! 💃❤️
Benim en büyük saç problemim kepek, her mevsim ne olursa kepekten kurtulamıyordum. Her gün yıkayarak saç derimin dengesini iyice bozdum. Sonra #GüçlüSaçlar için bazı sırlar keşfettim. Şampuanın pH değeri ve içeriğinin saçımıza uygun olması gibi.
Sebamed kepeğe karşı şampuan, kurtulamadığım kepek sorunun önüne geçti. Ayrıca, verdiği temizlik hissi diğer şampuanlardan çok farklı ve güzel. Saçlarım Sebamed'le güvende ve güçlü :)
#GüçlüSaçlar
Sebamed'in bütün ürünlerini kullandım. Çok köpürtmediği için güzel yıkamadığını düşünen bir sürü cahil insan var ki şampuan dediğin çok köpürmemelidir.
Kepeğe karşı etkili olan şampuanı egzamaya da iyi geliyor, sebamed kullanmadığım zaman kaşlarımda bile kabuk kabuk kepekler oluyor.
Benim de saçım çok fazla dökülüyor taramaya korkuyorum şu anda bioxcin forte kullanıyorum ama pek bir faydası olmadı sence şampuanımı değiştirip sebamed kullanmalımıyım?
@Sadece_İnsanım0 buna ben karar veremem ne yazık ki.
Hangi saç sorunumdan bahsedeyim ki..🥲 Saçlarımda dökülme yaşanıyor. Mevsimsel geçiştir dedim, durmadı. Sınav stresine bağladım. Saçlarımda boya var. Bu durum da saç dökülmesine sebebiyet veriyor. Tarayınca koparak dökülmeyi artırıyor. Keratin bakıma başvurdum dökülmeyi azaltsın diye. O da pek etki etmedi. Velhasıl bu problem hiçbir zaman bitmeyecek gibi. Umarım bu şampuan ile bir an önce güçlü ve sağlıklı saçlara kavuşuruz. #GüçlüSaçlar
Güçlü Saçlar hashtag'iyle paylaşılan cevaplar arasından seçilebilecek şanslı beş kişiden biri olma fırsatı çok heyecan verici! Saçlarımın sönük ve yıpranmış görünmesinden şikayetçiyim, dolayısıyla Sebamed Yıpranma Karşıtı Şampuan benim için ideal bir seçim olabilir. Üç hafta gibi kısa bir sürede daha yumuşak ve kolay taranabilir saçlara sahip olmak harika olurdu. Sebamed'in medikal şampuanlarının içerisinde bulunan aktif bileşenlerin etkili olduğunu ve klinik olarak kanıtlandığını öğrenmek de çok güven verici. Bu nedenle Sebamed'in farklı şampuanlarını incelemek istiyorum. Teşekkürler Sebamed!
Mevsimsel dökülmeden kesinlikle. Çünkü her mevsimde saçlarım döküldüğünde kendimi yapraklarını döken ağaç gibi hissediyorum. Ve pek güzel bir duygu da değil.
Yıpranmış saçların çaresi bir şekilde bulunur da dökülen saçlar.. biraz zor. Çünkü saç dökülmelerine karşı diye geçen çoğu şampuan daha da yıpratıyor saçı ve daha çok dökülmeye sebep oluyor ‽
#güçlüsaçlar sağlam bağlar
Saçlarım sık sık ısı işlemi görmekte. Uzun süredir ısıtıcı ürünler kullanıyorum. Saç maşası, fön makinesi, saç düzleştirici gibi ısılara maruz kalmakta.
Bu nedenle saçlarımda kopukluklar, yıpranmalar meydana geliyor. Bunları engellemekte ise Sebamed Yıpranma Karşıtı Şampuan! yardımıma koşuyor. Sadece şampuan değil, diğer ürünlerinizide severek ve memnun kalarak kullanıyorum. Teşekkürler Sebamed ! 🌸👱🏻♀️
#GüçlüSaçlar
Sebamed şampuanının pH değeri, saç derisinin doğal pH seviyesine uygun olduğu için saç derisine zarar vermiyor ve saçın doğal yapısını koruyor. Ayrıca şampuanın içeriğinde herhangi bir sabun, alkol veya alkali madde bulunmadığı için de saç derimizi tahriş etmiyor.
Sebamed saç dökülmesini önleyen şampuanın içeriğindeki etken maddeler arasında keratin, pantenol, kafein, B6 vitamini ve niacinamide bulunuyor. Bu maddeler saç tellerini besliyor, saç derisini güçlendiriyor ve saç dökülmesini önlüyor. Bu yüzden, #GüçlüSaçlar denilince aklıma başka seçenek gelmiyor. :)
Güneşten yıpranan saçlarım için yıpranma karşıtı baya ilgimi çekti böyle medikal bir ürün…
Tebrik ettim @Sebamed
Selam gadası 🙃
Güçlü saçlara sahip olmak için saç tipine uygun şampuan seçmek gerekiyor. Sebamed markası kişinin saç sağlığını kişilerden daha çok düşünüyor. Ben küçükken Sebamed markasının varlığını hatırlıyorum. #GüçlüSaçlar'a sahip olmak isteyen, saçlarım dökülmesin diyenler Sebamed markasının ürünlerini gönül rahatlığıyla kullanabilirler.
#Güçlüsaçlar
Ben kesinlikle çabuk dolaşan saçlardan kurtulmak isterdim yarım saat önce taramış oldugum saçımın en azından biraz daha uzun olacak şekilde karışmamasını isterdim ve ek olaraktan şekil verirken kalıcı bir şekil elde etmek için kullandığımız ürünlerin daha sonra ısı ile birleşince kötü bir koku oluyor maalesef bundan dolayı hiç bir ürün kullnmadan kısa sürede şekil alan saçım olsun isterdim son olarak mevsimsel ya da degil saç dökülmesinden ve her taramada artık taramaktan korkarak saç taramayı istemezdim güçlü saçlarım olsun isterdim tarakta saç görmek gerçekten üzücü. Sebamed denenebilir
#GüçlüSaçlar Ben hepsinden kurtulmak istiyorum aslında. yani mevsimsel olarak mevsimlerin değişmesi veya havaların ısınması veya soğuması gibi nedenlerden dolayı bazen saçlarımdan bende şikayetçi oluyorum. Ailede saç dökülmesi olan kişilerde saç dökülmesi daha yaygındır. bu yüzden bence şampuan kullanmadan önce ilk bir doktora gidip hem hormonlarınıza hem de bence vitamin değerlerinizde baktırmanız gerekebilir eğer her hangi bir sorununuz yoksa o zaman iş şampuan seçmek de bitiyor ben bu zamana kadar genel olarak sürekli şampuan değiştiren birisi olmadım. ama Sebamed ürünleri kalitesini duyduğum bir markadır