Saç Bakım Cevabını ver, hediyeyi al! Mevsimsel dökülme, yıpranmış uçlar veya sönük saçlar; hangisinden kurtulmak istersin? (Sayfa 5) Sebamed Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3236 Cevabını ver, hediyeyi al! Mevsimsel dökülme, yıpranmış uçlar veya sönük saçlar; hangisinden kurtulmak istersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 68 kişi beğendi
Banamibakiyon Takip Et Xper 5 Yaş: 48 +1 yıl Mevsimsel Dökülme, sönük saçlar.. Yıpranmış saçlar.. Kısaca komple saç bakım istiyorum.. 0 0 Yorumla
medineeenurrr Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Arkadaşmdan görüp kullanmıştım iyi ki kullanıyorum dediğim bir şampuan 0 0 Yorumla
Mhmtg48 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Hiç bu şampuanı kullanmadım ama şimdi tavsiyeniz ile kullanmak istiyorum 0 0 Yorumla
BirDanışan Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Sönük saçlar açıkcadı yıpranmış sönük saçlardan kurtulmak isterim 0 0 Yorumla
Falanfistan123 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Saçlarım hep kuru kalıyor. Hangi şampuanı kullanırsam kullanayım 0 0 Yorumla
Gecesende Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Kesinlikle yıpranmış uçlar ve sönük saçlardan kurtulmak isterdim 0 0 Yorumla
Paltolucocukk Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Şampuanımdan sıkılmadım ama bunu da denemeyi düşünüyorum 0 0 Yorumla
Bozkurt92 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Sebamed ürünleri gerçekten de çok etkili. Şimdiye kadar hangisini kullandıysam pişman olmadım 0 0 Yorumla
tuanagedik Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Yıpranmış uçlar çok faydalı olmuş paylaşm teşekkürler 0 0 Yorumla
savas1616 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Benim saçımda cansız teller çok fazla, ondan kurtulmak isterdim 0 0 Yorumla
nondiar Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl hepsinden kurtulmak isterim hangisini almamız gerekir 0 0 Yorumla
anononimdegeç Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Kepeklerden nefret ederim bazen fazla oluyor ve sinir bozuyor 0 0 Yorumla
nanelimon000 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Saçımın dökülmesinin ve yağlanmasının sonlanmasını isterdim. Çok çabuk yağlanıyor. 0 0 Yorumla
webben Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl mevsimsel dökülmeden kurtulmak daha mantıklı geliyor 0 0 Yorumla
Cicikussss Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Bende aşırı kepek var kullanan var mı önliyor mu kepeği? 0 0 Yorumla
GüneyinEnHizlisi Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Güzel şampuan bence kullanmak lazım. 1 0 Yorumla
caglosdiyebilirsiniz Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Mevsimsel dökünme ve yıpranmış saçlar:( 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hiç bilmiyorum.Çok fazla sorun var lakin saçlarim nasıl toparlanır ki. 2 0 Yorumla
KafamdakiSorular12 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl Yıpranmış uçlar kesinliklr aggsgsgs 1 0 Yorumla
Bagdex Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yıpranmış saçlarımdan ve mevsimsel dökülme 🤦🏼♀️ 1 1 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Çok var mı dökülme Yorumla
Ebediyyecey Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Mevsimsel dökülme bu ara çok saçım dökülüyor 1 0 Yorumla
UmutUzaylı Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 78% +1 yıl Kerastase tavsiye ederim brnde ise yariyor 0 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Ben kabarık saçlardan kurtulmak istiyorum 0 2 Yorumla Ebediyyecey +1 yıl Saç kremi kullanıyor musunuz Yorumla gokhaniscimen +1 yıl Evet Yorumla
loseyourself Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 53% +1 yıl Yıpranmış uçlardan tamamen kurtulmak istiyorum 0 0 Yorumla
Co__pilot Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 50% +1 yıl Böyle bir şeye ihtiyacım vardı, denenebilir 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kepek en büyük sorunum, ondan bi kurtulsam 0 0 Yorumla
meroo613435 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Sonuk saçlar dan kurtulmak istiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
322Cevap
Mevsimsel Dökülme, sönük saçlar.. Yıpranmış saçlar.. Kısaca komple saç bakım istiyorum..
Arkadaşmdan görüp kullanmıştım iyi ki kullanıyorum dediğim bir şampuan
Hiç bu şampuanı kullanmadım ama şimdi tavsiyeniz ile kullanmak istiyorum
Sönük saçlar açıkcadı yıpranmış sönük saçlardan kurtulmak isterim
Saçlarım hep kuru kalıyor. Hangi şampuanı kullanırsam kullanayım
Kesinlikle yıpranmış uçlar ve sönük saçlardan kurtulmak isterdim
Şampuanımdan sıkılmadım ama bunu da denemeyi düşünüyorum
Sebamed ürünleri gerçekten de çok etkili. Şimdiye kadar hangisini kullandıysam pişman olmadım
Yıpranmış uçlar çok faydalı olmuş paylaşm teşekkürler
Benim saçımda cansız teller çok fazla, ondan kurtulmak isterdim
hepsinden kurtulmak isterim hangisini almamız gerekir
Kepeklerden nefret ederim bazen fazla oluyor ve sinir bozuyor
Saçımın dökülmesinin ve yağlanmasının sonlanmasını isterdim. Çok çabuk yağlanıyor.
mevsimsel dökülmeden kurtulmak daha mantıklı geliyor
Bende aşırı kepek var kullanan var mı önliyor mu kepeği?
Hepsinden :) hediyem nerde? 🤣
Mevsimsel dokulmeler kotu
Güzel şampuan bence kullanmak lazım.
Hepsinden ama para sorunn
Mevsimsel dökünme ve yıpranmış saçlar:(
Çok güzel ürünlere benziyor
Hiç bilmiyorum.
Çok fazla sorun var lakin saçlarim nasıl toparlanır ki.
Yıpranmış uçlar kesinliklr aggsgsgs
Yıpranmış saçlarımdan ve mevsimsel dökülme 🤦🏼♀️
Çok var mı dökülme
Kullanmadım ama kullanmak isterim
yıpranmış sac uçları kesinlikle
Mevsimsel dökülme bu ara çok saçım dökülüyor
Güzel bir paylaşım olmuş elinize sağlık
Doğal zeytinyağlı sabun kullanın
Çok iyi ürün herkese tavsiye ederim
Kerastase tavsiye ederim brnde ise yariyor
Evet hepsinden kurtulmak isterim
Ben kabarık saçlardan kurtulmak istiyorum