Saç Bakım Cevabını ver, hediyeyi al! Mevsimsel dökülme, yıpranmış uçlar veya sönük saçlar; hangisinden kurtulmak istersin? (Sayfa 4) Sebamed Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3236 Cevabını ver, hediyeyi al! Mevsimsel dökülme, yıpranmış uçlar veya sönük saçlar; hangisinden kurtulmak istersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 68 kişi beğendi
timeisflying Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Yipranmis uclar kiriklar tamamen kurtulanin yolu ne kesmekten baska? 1 0 Yorumla
asenasoruyorrr Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Saçlarım çok dökülüyor ve aşırı yıpranmış.. kurtulmak istiyorum 1 0 Yorumla
Zeyyneppshyy38_ Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Yıpranma kesinlikle mevsim geçişlerinde çok sertleşiyor ve yıpranıyor 1 0 Yorumla
onlyeladuygu Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Saçlarım çok sağlıklı ama kimyasal ürünlerden çok korkuyorum 1 0 Yorumla
noinforest Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl saçım ara sıra kepekleniyor ama dökülmesi de var combo bir ürün var mı? 1 0 Yorumla
Kendinesanatci Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl her şey çok pahalı nasıl iyi bir şey alalım ki 1 0 Yorumla
Hiçliklerdekaybolmak Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Dökülen saçlar çünkü hergun süpürge atmaktan sıkıldım 1 0 Yorumla
Maviduslerhayaller Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Saç dökülmesi sacalrim çok dökülüyor bı çözümü olması lazım 1 0 Yorumla
Benimolsadecebenim Takip Et Master Yaş: 36 , eic 63% +1 yıl Memnun kalan hastalarım var 😊 2 0 Yorumla
Arda_ateş Takip Et Xper 7 Yaş: 48 , eic 49% +1 yıl Dene ve gör diyorlar bide baya iddialılar 🤔 2 0 Yorumla
Gamsızkedersiz46 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 69% +1 yıl Güzel bir paylaşım olmuş elinize sağlık 2 0 Yorumla
tuhafzade Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Kepeğe karşı sebamed şampuan benim için allahın bir lütfudur 😂 yaklaşık 1 aydır kullanıyorum 😊 0 0 Yorumla
mmert_01 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl 18 senedir saclarım aynı sıklıkta umarım ilerdede böyle kalır 0 0 Yorumla
Adanalıhamide Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Kepeğe karşı Sebamed kullanmak isterim #Güçlü saçlar 0 0 Yorumla
seerrtteeerrkek Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl İsterim ne yapmalıyım saçlarım çok yağlı günlük iki defa banyo yapiuorm 0 0 Yorumla
reismurad Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Saçlarından memnunum ama yinede kullanmak isterim ne onere bilirsiniz bana 0 0 Yorumla
murdadbazar Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Ne diyelim ki var mi acaba ulastimi size özel fırsatlardan yararlanın 0 0 Yorumla
Ruyaaamm Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Sebamed iyi marka ben ama yuzume bisey kullanmiyorum bi arkadasim kullaniyo ordanbiliyom 0 0 Yorumla
leylamcnn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl sebamed ile gür ve özgür saçlara merhaba dedim eskiden kışları özellikle kapatıp gezerdim. 0 0 Yorumla
elmasyns Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl sebamed ile hem kafam hem saçım rahat çok dolgun gösteren ve canlılık katan tek şampuan. 0 0 Yorumla
selengunr Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl saçlarım çok kırık ve yıpranmıştı sebamed ile önce tanışsaydım ışıl ışıl oldular saçlarım 0 0 Yorumla
nerminalnnn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl sebamed ile saçlarıma kan geldi desem yeridir ya baka baka bir kalıyorum. 0 0 Yorumla
eminedlk Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl sebamed gerçekten daha önce denemediğime pişman etti beni harika bir sonuç verdi. 0 0 Yorumla
merveeeeeemerve Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Dökülmesinden kepeklenmesinden ve çabuk yipranmasindan kurtulmak isterim 0 0 Yorumla
YağmurElaNur Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Bu markayı ilk defa öğrendim deneyeceğim seversem hep alırım. 0 0 Yorumla
İsmiilazimmdegill Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Sebamed ile sönük ucu kırık kupkuru saçlara artık son 0 0 Yorumla
AtiniyiyenKeoboy Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Sebamed her gün kullanıyorum, memnunum.. Çok gıcık saç derim var sanırım. 0 0 Yorumla
Mgedikli Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Epey faydalı bir bilgilendirme olmuş, teşekkürler 0 0 Yorumla
azra__genc Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Kullanıyorum çok güzel yapıyor saci saç dokulmesini durdurdu kepeği yok etti 0 0 Yorumla
blackboyy10 Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Kaliteli ve doğal ürünler kullanacaksın hiç bir şey olmaz 0 0 Yorumla
sdnrwx Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Denemedim hiç belki denerim kokusunu merak ettim şampuanın 0 0 Yorumla
seymusssss Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım tarafından çok güzel olduğunu duydum 0 0 Yorumla
thedifferenceds Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Ben banyodan yarm saat kadar önce Hindistan cevizi yağı uyguluyorum, çok faydasını gördüm. Öneririm. 0 0 Yorumla
pembemikrofon313 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Ay benim saçlarım çok kuruyor, böyle kötü kötü oluyorlar hep. yardımmmmmm! 0 0 Yorumla
Emreerhan Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Kesinlikle Sönük saçlar o ne öyle sönük böyle havalı olcak 0 0 Yorumla
кıямızı_уакамоz_ Takip Et Xper 1 Yaş: 37 +1 yıl Saçlarım için müthiş bakım ürünleri buldum. 0 0 Yorumla
gececi0_0 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl yıpranmış saçlar.. çok kırık ve sert saçlarım var.. 0 0 Yorumla
zerootsknn Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Seba med sac uzatan şampuan var mı acaba haha keşke olsa 0 0 Yorumla
DrMuzaffer Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Yıpranmış uçlar belki bu şampuanı hastalarıma çok tavsiye etmiştim 0 0 Yorumla
Kevserymsn Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl kepek dökülmesini nasıl durdurabilirim saçımı baya yıkıyorum köpük kalmıyor 0 0 Yorumla
ladiesblonde Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Mevsimsel dökünme kötü kedi kılı gibi her yerden saç kılımız çıkıyor 0 0 Yorumla
Cinocannn Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Mevsimsel dökülmeden gerçekten çok sıkıntı birsey 0 0 Yorumla
mikasin Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Kendim kullanmadım ama çevremde bazı olumlu cevaplar aldım 0 0 Yorumla
Oznuurr11 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Saçlarımdaki yıpranmadan şikayetçiydim mutlaka deneyeceğim 0 0 Yorumla
aslan-m Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl ne yaptıysam bu saçımın yağlanmasını çözemedim dökülmeyi az buçuk çözdüm de bunu bulamadım 0 0 Yorumla
mermaid_11 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Sebamed'in yüz köpüğünü kullanıyorum aşırı iyii 0 0 Yorumla
Defne34ky Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Sönük saçlar benim saçlarım berbat olmuş boyadan ötürü 0 0 Yorumla
MelehatUwU Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl saçlarımda çok şükür sorun yok hiç boyamadım bile daha da boyamam heralde 0 0 Yorumla
üzgünkız3 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Benim saçlar kepekli ya. 1 2 ay temiZleniyor sonra yeniden geliyor😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
322Cevap
Yipranmis uclar kiriklar tamamen kurtulanin yolu ne kesmekten baska?
Saçlarım çok dökülüyor ve aşırı yıpranmış.. kurtulmak istiyorum
Yıpranma kesinlikle mevsim geçişlerinde çok sertleşiyor ve yıpranıyor
Saçlarım çok sağlıklı ama kimyasal ürünlerden çok korkuyorum
saçım ara sıra kepekleniyor ama dökülmesi de var combo bir ürün var mı?
her şey çok pahalı nasıl iyi bir şey alalım ki
Dökülen saçlar çünkü hergun süpürge atmaktan sıkıldım
Saç dökülmesi sacalrim çok dökülüyor bı çözümü olması lazım
bıraz daha gur saçlarım olsun ısterdım cok dokuluyor
Bilgiler için teşekkürler
Memnun kalan hastalarım var 😊
saç dökülmesi sıkıntı maalesef
Özellikle stres döneminde
Dene ve gör diyorlar bide baya iddialılar 🤔
Güzel bir paylaşım olmuş elinize sağlık
güzeeeel olmuş eline sağlık
Kepeğe karşı sebamed şampuan benim için allahın bir lütfudur 😂 yaklaşık 1 aydır kullanıyorum 😊
18 senedir saclarım aynı sıklıkta umarım ilerdede böyle kalır
Kepeğe karşı Sebamed kullanmak isterim #Güçlü saçlar
İsterim ne yapmalıyım saçlarım çok yağlı günlük iki defa banyo yapiuorm
Saçlarından memnunum ama yinede kullanmak isterim ne onere bilirsiniz bana
yaz geliyor bere ilk saclarmızı saklayamıyoruz
Ne diyelim ki var mi acaba ulastimi size özel fırsatlardan yararlanın
Güzel marka özellikle rollon ve güneş kremi
Sebamed iyi marka ben ama yuzume bisey kullanmiyorum bi arkadasim kullaniyo ordanbiliyom
sebamed ile gür ve özgür saçlara merhaba dedim eskiden kışları özellikle kapatıp gezerdim.
sebamed ile hem kafam hem saçım rahat çok dolgun gösteren ve canlılık katan tek şampuan.
saçlarım çok kırık ve yıpranmıştı sebamed ile önce tanışsaydım ışıl ışıl oldular saçlarım
sebamed ile saçlarıma kan geldi desem yeridir ya baka baka bir kalıyorum.
sebamed gerçekten daha önce denemediğime pişman etti beni harika bir sonuç verdi.
Cok iyi urunler ya umarim ihtiyaci olana gider
Dökülmesinden kepeklenmesinden ve çabuk yipranmasindan kurtulmak isterim
Bu markayı ilk defa öğrendim deneyeceğim seversem hep alırım.
Sebamed ile sönük ucu kırık kupkuru saçlara artık son
Sebamed her gün kullanıyorum, memnunum.. Çok gıcık saç derim var sanırım.
Epey faydalı bir bilgilendirme olmuş, teşekkürler
Kullanıyorum çok güzel yapıyor saci saç dokulmesini durdurdu kepeği yok etti
Sebamed Her Gün Kullanım Şampuanı!
#Güçlüsaçlar
Kaliteli ve doğal ürünler kullanacaksın hiç bir şey olmaz
Denemedim hiç belki denerim kokusunu merak ettim şampuanın
Saç dökülmesinden kurtulmayı baya istiyorum.
Kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım tarafından çok güzel olduğunu duydum
Ben banyodan yarm saat kadar önce Hindistan cevizi yağı uyguluyorum, çok faydasını gördüm. Öneririm.
Ay benim saçlarım çok kuruyor, böyle kötü kötü oluyorlar hep. yardımmmmmm!
Kesinlikle Sönük saçlar o ne öyle sönük böyle havalı olcak
Saçlarım için müthiş bakım ürünleri buldum.
yıpranmış saçlar.. çok kırık ve sert saçlarım var..
Seba med sac uzatan şampuan var mı acaba haha keşke olsa
🤔 büyük ihtimal kullanmam
#GüçlüSaçlar
Yıpranmış uçlar belki bu şampuanı hastalarıma çok tavsiye etmiştim
kepek dökülmesini nasıl durdurabilirim
saçımı baya yıkıyorum köpük kalmıyor
Mevsimsel dökünme kötü kedi kılı gibi her yerden saç kılımız çıkıyor
Mevsimsel dökülmeden gerçekten çok sıkıntı birsey
Kendim kullanmadım ama çevremde bazı olumlu cevaplar aldım
Saçlarımdaki yıpranmadan şikayetçiydim mutlaka deneyeceğim
ne yaptıysam bu saçımın yağlanmasını çözemedim dökülmeyi az buçuk çözdüm de bunu bulamadım
Sebamed'in yüz köpüğünü kullanıyorum aşırı iyii
Sönük saçlar benim saçlarım berbat olmuş boyadan ötürü
saçlarımda çok şükür sorun yok hiç boyamadım bile daha da boyamam heralde
Benim saçlar kepekli ya. 1 2 ay temiZleniyor sonra yeniden geliyor😂