şu istemiyorum dediğin zibidiyi tanımadan önceki düşüncelerine bak ve şimdi ki düşüncelerine bak bir değişimin ve bir gelişimin farkındaysan gözlerini iyi aç ve aynaya bak 😅
sen bunları nerden biliyorsun diyecek olursan oluşturduğun cümleler içindeki eski sana bak sonra sen bir şey bilmiyorsun diyorsan kuracağın cümle tam gözüne isabetse kadere inanmayı bırak sadece iyiliğe bak 💏
tahmine gerek var mı biraz gerçekçi bakmalıyız bazı gerçeklere kimse kimsenin peşin de değil ki! Sen sana inanmadığın bir hayat içinde misin? Yoksa ben sana yeteri kadar gerçek gelemiyor muyum? Tahmin etmiyorum artık bazı şeyleri ne ısrarcıyım ne de kötülüğün tam göbeğindeyim beni bana getiren ALLAH'ıma şükürler olsun. Sana g3rizekalisin demedim ben ce a ne ı me demiştim ben o gün site sansürü yanlış algılatmış sana. Hadi kendi kendine yine tarot misali yaklaş bana da göstereyim sana benim içindeki bana özgü gerçekleri sonra istersen yine tahminen beni nasıl bırakacağını sen söyle bana 🦋
bırak engeli mengeli düş işte peşime sanki aynı kabusu yaşıyacakmış gibi yeni bir kabus içine bırakma kendini... Ulan ne çabuk unutuyorsun bazı gerçekleri! illa kafanın içini mı kurcalayım yoksa kalbinin için de vazgeçilmez olmuşken kalbinin için de sana yeni bir taht mı kurayım çocuk oyunu mu lan bu🌺
En İyi Cevaplar