Spor Fiziksel görünümünüz için spor yapar mısınız? karavanlagidelim Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Böyle erkekler nerdeee? Bugün birisini dizide gördüm omg aşırı iyiiydi Fiziksel görünümünüz için spor yapar mısınız? Cevapla Dizi Soruları Erkek Soruları Fizik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Yaparm ama mental saglıgm benm icin daha önemli 1 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl İşlenmemiş cevher gibiyim spor yapsam gerçekten çok iyi vücudum olur. 0 3 Yorumla karavanlagidelim +1 yıl Bu kadar inanca bence kendini göstermelisin Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl İnanç değil varolan sadece spor yapma hevesim yok Yorumla karavanlagidelim +1 yıl Agshdhd peki Yorumla
wcanesen Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl hayır, sağlığım için ve öz güvenim için yapıyorum. hayat şartları geceleri pek adil olamayabiliyor (: 0 0 Yorumla
SonDildarbesii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Fiziksel görüntü için yapmam kendim için yaparım sağlık için dinç olmak için 0 0 Yorumla
Ugrasamicam Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kendi görünüşüm kendimin hoşuna gitmeye başladıkça başlangıç sebebim yerini devamlılığa bıraktı 0 0 Yorumla
onlyjacknoice Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Vücut geliştirme bana ters gelen bi spor dalı ama gidip komando olucam rambo olucam dağdan dağa zıplıcam ağaç taşıcam diyen adamlara saygım var, ben de hafiften o kafadayım 0 0 Yorumla
sdfsdferw Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Psikolojik sorunlarımdan dolayı spor salonuna gidemiyorum 0 1 Yorumla sdfsdferw +1 yıl Fotoğraf atsam yorumlar mısın beni 24 yaşındayım mesaj atarsan sevinirim Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yapacam da para yokParaaaaaDeştin yaramı 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Parasız da spor yapılıyor Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl @birsuskuncicek parasız yaparsın Ama fitnes yapamazsın Kas kütlesi için ağırlık kaldırmak yetmiyorBeslenmede önemli Yorumla
unglücklicherMensch Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Kendi isteğim için yaparım ki yapıyorum da 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Yaparm ama mental saglıgm benm icin daha önemli
İşlenmemiş cevher gibiyim spor yapsam gerçekten çok iyi vücudum olur.
Bu kadar inanca bence kendini göstermelisin
İnanç değil varolan sadece spor yapma hevesim yok
Agshdhd peki
hayır, sağlığım için ve öz güvenim için yapıyorum. hayat şartları geceleri pek adil olamayabiliyor (:
Fiziksel görüntü için yapmam kendim için yaparım sağlık için dinç olmak için
Kendi görünüşüm kendimin hoşuna gitmeye başladıkça başlangıç sebebim yerini devamlılığa bıraktı
Vücut geliştirme bana ters gelen bi spor dalı ama gidip komando olucam rambo olucam dağdan dağa zıplıcam ağaç taşıcam diyen adamlara saygım var, ben de hafiften o kafadayım
Psikolojik sorunlarımdan dolayı spor salonuna gidemiyorum
Fotoğraf atsam yorumlar mısın beni 24 yaşındayım mesaj atarsan sevinirim
Yapacam da para yok
Paraaaaa
Deştin yaramı
Parasız da spor yapılıyor
@birsuskuncicek parasız yaparsın
Ama fitnes yapamazsın
Kas kütlesi için ağırlık kaldırmak yetmiyor
Beslenmede önemli
Kendi isteğim için yaparım ki yapıyorum da
Hayır.