Dövüş sporları için tavsiyeleriniz nelerdir?

Gençler şimdi şöyle belirtmek isterim benim öncesinde sağlam bi spor geçmişim var 2 yıl kadar diyim çok fazla dövüş sporlarıyla uğraştım ve boks, kickboks ve muay thai den lisansım var karantina dolayısıyla tekrar bırakmak zorunda kaldım şimdi tekrardan başlamak istiyorum ama şu an yaşta büyüdüğü için artık maddi gelir elde etmem gerekiyo ve profesyonel maçlar düşünüyorum ama bunun kola ve kısa zamanda olmıycağını bende biliyorum önceden idman yaptığım antrenöre sordum tekrar başlamak mantıklı hani ilerde maddi gelir elde edebilir miyim diye onun o şekilde hiç yaklaşma derim demesi biraz hevesimi kırdı çünkü bu sporlarda artık tamamen parası olanın yaptığı bir spora döndü ama yinede başlamak istiyorum ancak bizim burada ki kurs devlete bağlı ve idman için şu an torbamız bile yok yani sizce ne yapmalıyım tekrar başlama mı tavsiye eder misiniz ve bir gelir elde edebilir miyim bu spordan çünkü bu sporu cidden iyi yaptığımı ve potansiyeliminde çok fazla olduğunu düşünüyorum boyum 187 kilom 75 güç olarak sadece boynumla 100 kiloluk antrenörümü yerden kaldırabiliyodum tekniğimde iyi seviyede şu an sadece güç hız kondisyon olarak fazlasıyla düştüm o kadar ama onlar idmanlarla düzelir zaten yinede siz ne tavsiye edersiniz bilen birisi nolur yardımcı olsun bu konuda bana
Güncellemeler
+1 yıl
Yardımcı olucak kimse yok mu ya
Güncellemeler
+1 yıl
Kimsenin mi bilgisi yok ya
Dövüş sporları için tavsiyeleriniz nelerdir?