Gençlik & Spor 2 ay Sizce paten kaymak buzda mı, açık havada mı daha keyifli? FitDilber Fenomen Takip Et FacebookTwitter 30 Sizce paten kaymak buzda mı açık havada mı daha keyifli? Buzda bence A seç Açık havada en güzeli B seç Cinsiyetini ve yaşını belirt, oyunu kullan: Yaşın KızımErkeğimLütfen yaşını seç Güncellemeler: Takip Et 30 Paylaş FacebookTwitter Sizce paten kaymak buzda mı, açık havada mı daha keyifli? 1216 Görüşünü yaz
birsuskuncicek Fenomen 2 ay Buz da cok iyi hem daha kaygan ve tenha Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
samedjackson Guru 2 ay Buz pateni daha bir havali gosteriyor dusunce en azindan bir sey olmaz dedirtiyir ama sokakta falan ben hep korkuyorum yapanlari gorunce dusuncede bir yeri kaniyor falan kotu Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
HesapsızHayat Master 2 ay Açık hava iyidir Sahil kenarı olsa tadından doyulmaz. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Nisabnl Xper 7 2 ay İkiside güzel ya ama açık havada daha çok sürüyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
ManyakBaron31 Master 2 ay Buzda toton donar açık hava iyi ama ben genelde böyle kaymam Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
serminakx Xper 4 2 ay açık havada daha mükemmel bence soğukdan hiç hoşlanmam. açık hava bol gıda demişler. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
wortexingılıcı Xper 2 1 ay kı yas la na maz bile buzda paten en iyisidir o çıkan ses serinlik sana yardım eden o güzel kadın sonrasında kadın hanımla kahve içmek Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Ceren0607 Xper 4 1 ay Ben ikisini de yaptım ama en çok açık hava da. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
AgresifKızıl Xper 7 2 ay Buzda daha guzel gorunuyor ama ikiside iyi. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Barış_LonelyForever Master 2 ay Bence buzda özellikle gece Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
__GAYGünlükleri__ Xper 7 2 ay Bence 2 sinin de ayrı bir güzelliği var Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Arnoise Xper 5 2 ay paten bilseydim gunun 5 saati sokakta olurdumm Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Gizli Üye 2 ay buz tabi ki hele profesyonel kaymak Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Görüş sahibi 2 ay açık havaya da buz pisti kursun belediyeler
seniseviyordumbe Xper 4 2 ay Açık havada en güzelli✌️✌️✌️ Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Daikisan Xper 1 1 ay Buzda sürülen patenin havası farklı oluyor ya Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1612Buz da cok iyi hem daha kaygan ve tenha
Buz pateni daha bir havali gosteriyor dusunce en azindan bir sey olmaz dedirtiyir ama sokakta falan ben hep korkuyorum yapanlari gorunce dusuncede bir yeri kaniyor falan kotu
Açık hava iyidir Sahil kenarı olsa tadından doyulmaz.
İkiside güzel ya ama açık havada daha çok sürüyorum
Buzda toton donar açık hava iyi ama ben genelde böyle kaymam
açık havada daha mükemmel bence soğukdan hiç hoşlanmam. açık hava bol gıda demişler.
kı yas la na maz bile buzda paten en iyisidir o çıkan ses serinlik sana yardım eden o güzel kadın sonrasında kadın hanımla kahve içmek
Ben ikisini de yaptım ama en çok açık hava da.
Buzda daha guzel gorunuyor ama ikiside iyi.
Bence buzda özellikle gece
Bence 2 sinin de ayrı bir güzelliği var
açık havada paten en iyisi
Küçükkende sahilde kayardık <3
paten bilseydim gunun 5 saati sokakta olurdumm
Açık havada Meltem’e karşı sürmek 😎
buz tabi ki hele profesyonel kaymak
açık havaya da buz pisti kursun belediyeler
Açık havada en güzelli✌️✌️✌️
Buzda sürülen patenin havası farklı oluyor ya
Mars’a da
Bence açık hava