Spor Sizce paten kaymak buzda mı, açık havada mı daha keyifli? FitDilber Takip Et FenomenBilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Sizce paten kaymak buzda mı açık havada mı daha keyifli? Buzda bence Açık havada en güzeli Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce paten kaymak buzda mı, açık havada mı daha keyifli? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Buz da cok iyi hem daha kaygan ve tenha 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bence buzda özellikle gece 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Buz pateni daha bir havali gosteriyor dusunce en azindan bir sey olmaz dedirtiyir ama sokakta falan ben hep korkuyorum yapanlari gorunce dusuncede bir yeri kaniyor falan kotu 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Açık hava iyidir Sahil kenarı olsa tadından doyulmaz. 0 0 Yorumla
Nisabnl Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İkiside güzel ya ama açık havada daha çok sürüyorum 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Buzda toton donar açık hava iyi ama ben genelde böyle kaymam 0 0 Yorumla
serminakx Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl açık havada daha mükemmel bence soğukdan hiç hoşlanmam. açık hava bol gıda demişler. 0 0 Yorumla
wortexingılıcı Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl kı yas la na maz bile buzda paten en iyisidir o çıkan ses serinlik sana yardım eden o güzel kadın sonrasında kadın hanımla kahve içmek 0 0 Yorumla
Ceren0607 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Ben ikisini de yaptım ama en çok açık hava da. 0 0 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Buzda daha guzel gorunuyor ama ikiside iyi. 0 0 Yorumla
__GAYGünlükleri__ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Bence 2 sinin de ayrı bir güzelliği var 0 0 Yorumla
Arnoise Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 33% +1 yıl paten bilseydim gunun 5 saati sokakta olurdumm 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl buz tabi ki hele profesyonel kaymak 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl açık havaya da buz pisti kursun belediyeler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Buz da cok iyi hem daha kaygan ve tenha
Bence buzda özellikle gece
Buz pateni daha bir havali gosteriyor dusunce en azindan bir sey olmaz dedirtiyir ama sokakta falan ben hep korkuyorum yapanlari gorunce dusuncede bir yeri kaniyor falan kotu
Açık hava iyidir Sahil kenarı olsa tadından doyulmaz.
İkiside güzel ya ama açık havada daha çok sürüyorum
Buzda toton donar açık hava iyi ama ben genelde böyle kaymam
açık havada daha mükemmel bence soğukdan hiç hoşlanmam. açık hava bol gıda demişler.
kı yas la na maz bile buzda paten en iyisidir o çıkan ses serinlik sana yardım eden o güzel kadın sonrasında kadın hanımla kahve içmek
Ben ikisini de yaptım ama en çok açık hava da.
Buzda daha guzel gorunuyor ama ikiside iyi.
Bence 2 sinin de ayrı bir güzelliği var
açık havada paten en iyisi
Küçükkende sahilde kayardık <3
Açık havada en güzelli✌️✌️✌️
paten bilseydim gunun 5 saati sokakta olurdumm
Açık havada Meltem’e karşı sürmek 😎
buz tabi ki hele profesyonel kaymak
açık havaya da buz pisti kursun belediyeler
açık havada o hafif rüzgarla çok zevkli oluyor
Buzda sürülen patenin havası farklı oluyor ya
Mars’a da
Bence açık hava