+1 yılKendi davranışlarım , diğer insan ve canlı davranışları üzerinde araştırma yapıp bilgi toplamaya bayılırım. Gözlem yapıp bu gözlemler üzerinde düşünür; kişi, olay ya da durumları sosyolojik ve bütüncül bakış açısıyla değerlendiririm. Ortaya gerçekten ilginç sonuçlar çıkıyor.
Kısaca her canlı (kendimde dahil) benim tez ödevim gibi ')
04 Yorumla- +1 yıl
Ne iş yapıyorsun? Sosyolog musun?
- +1 yıl
Hayır sosyolog değilim. Benim hobim bunu yapmak öyle söyleyeyim
- +1 yıl
Jinekolog asistanlığı yapıyorum
- +1 yıl
Harikasın. İnsanın ilgi alanında araştırmalar yapması ve kendini geliştirmesi çok değerli
En İyi Cevaplar
+1 yılWar. Tarih, birz spor we gezi. Kışları mesela kitap ve dergiye yönelirim. İngikizce aöf okuyorum. Bunların hepsi prensesimden fırsat kaldıkça.
Mesela, istanbull ilgili yazılsr okuyup, gezerken boş geçmemek istiyırum, bilerek gezmek. Weya gittiğim yerlerin tarihi we detayı nedir, onlwrı not alıyorum. vs vs
03 Yorumla- +1 yıl
Bilerek gezmek kesinlikle keyifli katılıyorum
- +1 yıl
Evet. İlerde kızımı da o şekilde gezdireceğim. Voş büyümesin
- +1 yıl
Harika 🙏
+1 yılMotosiklet kullanıyorum, en büyük tutkum motosikletlerdir, dövüş sporlarına meraklıyım 20 seneyi buldu neredeyse Wing Chun yapıyorum sonra resim ve karikatür çiziyorum, rap müzik yapıyorum bolca sosyalleşmeye çalışıyorum, ikili diyaloglarımı geliştirecek ne varsa yapıyorum diyebilrim
03 Yorumla- +1 yıl
ne güzel... takdire şayan
- +1 yıl
Teşekkür ederim <3
- +1 yıl
rica ederim
+1 yılPuzzel
Eski ömrü biten ürünleri dönüştürme.
Örnek vermek gerekirse eve alınan ya da kendimize aldığımız eşyaların içine konulan kutuları kullanma.
En büyük uğradım puzzel
Terapi gibi geliyor.
Yeni bir tane aldım.
Yarın basliyacagim 10bin parça.010 Yorumla- +1 yıl
Hey maşallah 10000 neeeee ay ay ay.. Bi ara bne de heveslendim çocuklardan önce yaptık eşimle. Çocuklar olunca işler değişti
- +1 yıl
Güzel şeyler sabır ile daha güzel oluyor.
- +1 yıl
Haklısın. Ne kadar sürede yaparsın böyle bir puzzle'ı?
- +1 yıl
10bn sadece bir parçayı yanlış koyduğum için 15 gün sürdü.
Ama standart 1bin 3 saat 5bin 1 gün 10bin 3 gun - +1 yıl
Yok artık... Çok çok hızlı... Kaç saat yapıyorsun günde?
- +1 yıl
Tabi birazda resmin ayrıntısına bağlı.
Evime asmak için yağlı boya tablo yapmama gerek kalmıyor puzzel koyuyorum.
Çektiğim resimleri puzzel yaptırıyorum.
Efsane oluyor. - +1 yıl
Hele bir resim var onun aşığıyım.
Baktıkça içim açılıyor.
Manzaradan günbatımı resmi çekmiştim.
Offffff - +1 yıl
Ne güzel. 🙏 Ciddi kafa dağıtıyor olmalı
- +1 yıl
Hemde nasıl.
Sanki başka bir boyuta geçiriyorum.
Dış dünya ile iletişim sanki kopuyor. - +1 yıl
İhtiyaç duyuyor insan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 560 cevap paylaştı.
u +1 yılFilm ve dizi izlemeyi severim.
01 Yorumla- +1 yıl
Son izlediğin dizi / film neydi. Hepsini değil sonuncuyu istiyorum.
Fevkelade zekice, tam senlik bir soru.🙂👍
Bu ara değil ama sürekli çabaladığım bir şey bu. Okurum, merak ettiğimi araştırırım. Ha bide inistigrama bakeyyom orada herkes, her bişeyi çok bileyyo🙂
04 Yorumla- +1 yıl
İnstagramda herkes uzman 😄
- +1 yıl
Sanal alem yalan alem
+1 yılPsikanalizm ve insan anatomisi. Bunun yanında elektromekanik ve tarih. Özellşkle savaş sanat ve stratejileri. Sherlock ve house karışımı ve farklı bir freud yaklaşımı diyelim. Ama adaletten şaşmadan. Bir Pete Sampras olamasakta iyiyimdir.
012 Yorumla- +1 yıl
İlginç. Okuyor musun? Bu alanda eğitim mi görüyorsun yoksa kendin araştırmalar mı yapıyorsun?
- +1 yıl
Lisans eğitimim var. Stanford Medicine takip ediyorum. Berlin ünivetsitesinin online serbest kitaplarıda var. Mikro ve makro dünya arasındaki farklar benzerlikler, quantum dünyası ilgimi çekiyor. Yaratılışçı bakış açımla evrimi inceliyorum. Bir ara amerika adalet sistemini araştırmıştım. Hukukçuların yetkileri çok inanılmaz gelmişti.
- +1 yıl
Takdir ettim.
Yargı sisteminde silahların eşitliği, çelişmeli yargılama, yasak delil meselelerini ciddi önemsiyorlar.
Bizde bu eksende sıklıkla kayma oluyor.
- +1 yıl
Chicagonun doğusu bizim doğumuzdan daha beter. Silah taşımak serbest. Avmlerde yasak. Yasak delil kavramı bizde yok sanırım. Juri sistemini geçtim. Hakimler ciddi dokunulmaz ve çok asiller.
- +1 yıl
Bizde var yasak delil kavramı ama bazı suçlarda esnek yaklaşılıyor.
- +1 yıl
Ama sanırım düntanın en güzel 2 yeri var. Koordinat olarakta ekvatora göre simetri olabilirler. Edinburgh ve Madagaskar.
- +1 yıl
Avukatsınız. Savaşçı ruhunuz nerden geliyor acaba.
- +1 yıl
Bilmem ki.. Yaratılışım böyle. Kendimi bildim bileli adalet benim için önemli Bi kavram oldu 😊 insan, fıtratını gerçekleştirmek istiyor... Ona yöneliyor..
- +1 yıl
Babanız, güçlü bir babaymış. Sizi iyi yetiştirmiş. Eşinizide siz seçmişsiniz. Kesin ve net konuşmayı seviyorsunuz. Özellikle emin ve doğru davalar peşindesiniz. İçsel kahramanlık içgüdünüz var. Bilinmeyen kahraman...
- +1 yıl
Sanırım erken yorum yaptınız. 😄 Ama ayrıntıya girmeyeceğim. Yine de yorum için teşekkür ederim. Uygun olanları alacağım içinden
- +1 yıl
İyi geceler, madam.😊
- +1 yıl
İyi geceler 🙏
+1 yılArduino gibi elektronik ekipmanlarla bir şeyler yapmayı seviyorum mesela. Keza makettir, puzzle tarzı bir şeylerle uğraşmak da güzel. PC donanımları tabii doğal olarak ilgimi çekiyor. Daha soyut şeylerde var ama çok uzatmak istemiyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl2 yıldır latin dans eğitimi alıyor ve arada eğitmenlik yapıyorum.
Bu yıl da yaratıcı drama ve kısa film çekimi eğitimlerine katılacağım.
Ayriyeten masaj terapisi konusunda oldukça iyiyim.
15 Yorumla- +1 yıl
Ooo ne güzel uğraşlar bunlar. Çok değişik. Profesyonel mesleğiniz nedir
Cevap sahibi+1 yılEmekli denizde kurtarma personeli.
- +1 yıl
Emekliliği harika değerlendiriyorsunuz. Takdir ettim. Ne mutlu size ve elbette sevdiklerinize. Zira masaj terapisi sevdikleriniz için en dikkat çekici ve mutluluk verici ilgi alanınız olmalı 😄
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim.. Maalesef evdekiler masajı pek sevmiyorlar. 💁
- +1 yıl
:)))) anlıyorum
Rusça öğrenmeye çalışıyorum farklı iş fikirlerine ilgi duyuyorum kendimi bulmaya çalışıyorum daha ya siz avukat hanım 🙂
06 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel. Ben de motosiklet ehliyeti aldım. Aöf sosyoloji okuyorum. Arabuluculuk sınavını kazandım eğitimleri tamamladım. Şimdi bakalım neler olacak
- +1 yıl
Estağfurullah.
🙏 - +1 yıl
Teşekkür ederim. Bilmukabele
Genelde dinlemeyi severim , konuşmaktan çok dinlemeyi, metalürji, mekanik, dişli çarklar, hobi olarak çok çok amatörce resim yapmak, ve dil farketmeksizin şarkı ezberlemek
00 YorumlaKişisel ilgi alanlarımızı ülkeyi yönetenler aldı götürdü. Sinema hayal. Tiyatro rüya! Konser uzaktan seyir!
01 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın
+1 yılİş ev ev iş çocuklar... vaktim kaldığında debizdeyim ilginalanim çocuklarımın muutlulugu , deniz ve balık tutma
05 Yorumla- +1 yıl
İnsanın denize ihtiyacı var kesinlikle.
- +1 yıl
Hemde oyle ihtiyacım oluyor ki bazen bohuluyorum şu an olduğu gibi nefsinm daralıyor insanın üzerimdeki yük eziyor bazen ama ben deniz yerine kistirip kuyruğu işe gidiyorum...
- +1 yıl
İnsanın ömrünün büyük çoğunluğunu ve gününün büyük bölümünü çalışarak geçirmesi çok sıkıntı.
- +1 yıl
Sevdiklerimize ayiracagimiz vakti oara kazanmaya ömrümüzü satıyoruz işte
- +1 yıl
Haklısın. Düzen böyle kurulmuş.
Hayalim belediye başkanı olup ihalelerde hile hurda yapmak bütün paraları çepeçevre indirmek nede olsa neden buldun yasası kaldırıldı herkese tavsiyem kısa yoldan zenginlik kapısı
00 Yorumla
+1 yılEvet var. Bir kaç gün sonra vakit ayırmaya yeniden başlayacağım diye umuyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
hıımm ne güzel. insanın kendini gerçekleştirmesi gerçekten çok önemli
İşten güçten pek zaman olmasada spor yapmak iyi geliyor bana
02 Yorumla- +1 yıl
evet halı saha senin nefes alma alanın olmalı
Yan flüt, ingilizce kelime öğreniyorum ve savunma sporuyla ilgileniyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Oo ne güzel uğraşlar bunlar.
Gündemi takip ederim siyaset , tarih kitapları okurum
01 Yorumla- +1 yıl
Yakın tarih mi yoksa daha önceki dönemler mi? Belli bir alanın var mı?
+1 yılKod yazmaya ve kitap okumaya bayılırım bence ikisi de geliştirici şeyler
02 Yorumla- +1 yıl
Developer müsün
- +1 yıl
Kesinlikle geliştirir. Severek yaptığın şeylerden para da kazanırsan mükemmel olur
+1 yılMutfakta vakit geçirmeyi seviyorum en son supangle yaptım😃🍀🗝️
04 Yorumla- +1 yıl
Mutfak keyifli. Ellerine sağlık
- +1 yıl
Günaydın.. teşekkürler
- +1 yıl
günaydın :) rica ederim,
- +1 yıl
🙂🦋☕🌺
İlgi alanımı meslek olarak icra ediyorum zaman ve imkan kendiliğinden oluşmuş oluyor haliyle
01 Yorumla- +1 yıl
Mesleğiniz nedir?
Resim yapmayı severim ama fırsatım olmuyor. Türk Sanat müziği korksunlar görev alsam diyoruz zamanda olmuyor
00 YorumlaBowling turnuvalarına katılıyorum, fotoğraf çekmeyi çok seviyorum genellikle doğayla ilgili , Zaman ayırıyorum
00 YorumlaEvet ilgi alanım yemek yapmak onuda mesleğim gereği her gün yapıyorum
00 YorumlaDiksiyon kursuna ve işaret dili kursuna gidiyorum. Kitap okumayı çok seviyorum o yüzden bol bol kitap okuyorum. Örgü işi yapmaktan hoşlanıyorum bir şeyler üretmek hoşuma gidiyor. Nasip olursa dikiş kursu a yazılmak istiyorum bir de.
01 Yorumla- +1 yıl
Üretmek insanı mutlu ediyor 💙
+1 yılhafta sonları izinli günüm rahat rahat zaman ayırabiliyorum
00 Yorumla
+1 yılHipergamiyi araştırıyorum. Hergün yeni şeyler öğreniyorum.
00 Yorumla
+1 yılSpor, dans, ve meslegım bunlar ıcın yeterlı zamanım var zaten çok şükür
00 Yorumlaİlgi alanından para kazanıyorsan sürekli içiçe olursun, hem sevdiğin işi yaparsın hem eğlenirsin.
03 Yorumla- +1 yıl
Evet ama insan bazen değişiklik istiyor. Hep aynı şeyler tatmin etmeyebiliyor. Sınırları zorlamak lazım. Yeni şeyler keşfetmek denemek lazım
- +1 yıl
Bence de
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlgi alanım seks ama buna zaman ayıramıyorum. Çünkü işi verecek kimse yok
01 Yorumla- +1 yıl
hıımmm pekii
+1 yılKarı kız, kumar, alkol, mahallede cekirdek kola, 1 lira isteme, mahallede insan darlama, kelebek sallama, envai cesit zevkler
10 YorumlaVallah bu devirde maalesef zaman yaratamıyorum ama edebiyat, tiyatro, müzik ve doğa yürüyüşü bunları çok seviyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Haklısın. İşler neredeyse tüm zamanımızı esir alıyor
+1 yılPiano saz çalarım, resim çizerim şu son zamanlarda pek vakit ayıramıyorum maalesef
02 Yorumla- +1 yıl
Enstrüman çalmak bence çok güzel ve özel
- +1 yıl
Arada garlara gidip çalıyorum ayrı bi his
Şu aralar sadece pilates e gidiyorum
12 Yorumla- +1 yıl
hıımm yeter zaten. pilates çok güzel
+1 yılDoğa yürüyüşü yapıyorum, kitap okuyorum
06 Yorumla- +1 yıl
Düzenli yürüyüş yaptığın bir gruba dahil misin? Bireysel mi yapıyorsun?
- +1 yıl
Bireysel yapıyorum ama düzenli
- +1 yıl
Parkurları neye göre belirliyorsun? Kaç km yürüyorsun? Genelde hangi günler nerelerde yürüyorsun?
- +1 yıl
7 km yürürüm. Genelde hergün. Deniz kenarındaki yürüyüş yolunda
- +1 yıl
Hıımm. Harika.
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
Var ama pek ayıramıyor6m sanırım
00 YorumlaEvet yaratıyorum.
00 YorumlaDikiş dikmek evet zaman imkan oluşturuyorum
00 Yorumla
+1 yılPek yok, zamanım da yok açıkçası.
00 YorumlaMaalesef zamanım yok.
00 Yorumla
+1 yılSizin var mı
05 Yorumla- +1 yıl
Var bir şeyler. Mesleğimle komşu alanda temel eğitim ve uzmanlık eğitimleri aldım. Ayrıca aöf sosyoloji okuyorum. Farklı alanlarda eğitim almak keyifli
- +1 yıl
Harikasınız tebrik ederim
- +1 yıl
Günaydın
- +1 yıl
Günaydın size de
- +1 yıl
Teşekkür ederim
+1 yılBenim yolum başarıların yoludur.
01 Yorumla- +1 yıl
Ne mutlu sana
+1 yılHiççç
010 Yorumla- +1 yıl
İlk zaman ayırabilmen lazım
- +1 yıl
Önce karar vermelisin bence. Ne istediğinden emin olmalısın.
- +1 yıl
Siz karar verdiniz mi
- +1 yıl
Evet. Siz?
- +1 yıl
Vakit bulamadığımdan düşünemedim. Neyekararverdiniz
- +1 yıl
İkinci üniversite okuyorum. Ders çalışmak için ayırdığım zamana genelde ev halkı müdahale ediyor ama kabulleniyorlar mecburen.
Motosiklet kursuna yazıldım a2 ehliyet aldım
Mesleğime paralel başka bir mesleğin eğitimlerini aldım tamamladım şimdi sıra ileri uzmanlık eğitimlerinde.
- +1 yıl
Hedeff belli
- +1 yıl
Bence çok güçlüsünüz
- +1 yıl
Evet. Farklı şeyler denemek güzel.
- +1 yıl
Bir ordan bir burdan başım döndü 😄
Çok fazla bi şey yapmıyorum artık
07 Yorumla- +1 yıl
Neden?
Konfor alanından çıkmak gerekli bence. Hep ertelediğin o şey ne? Bence zaman ve imkan yaratmalısın. - +1 yıl
Evet ama o alan bir yerde esir alıyor insanı.
- +1 yıl
Yaşlanma, konfor alanından çıkmayı reddetmek olarak tanımlanıyor. 😄 Elbette yaşlanıyoruz ama yaş almak ile yaşlanmak arasında fark var. Henüz yaş almaya devam edelim yaşlanmayalım 😊
- +1 yıl
Peki o halde ne mutlu size. 🙏
+1 yılbu sartlar altında cok zor ama vok hayalim var
00 YorumlaSpora aşığım ama olmuyo
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası