Eğitim & Kariyer Kurumsal bir şirkette kariyer peşinde koşmak mı yoksa yurtdışına mı gitmek? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hangisi sizce burada kalıp kariyer mi yapmak yoksa sıfırdan yurtdışından mı başlamak Türkiye de kal Yurtdışına çık Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kurumsal bir şirkette kariyer peşinde koşmak mı yoksa yurtdışına mı gitmek? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ҽυɳσια Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Şirkete bağlı. Kendinizi geliştirebileceğiniz, sağlam bir iş yeriyse orası. Lakin Türkiye'de.. gelişime açık ve çalışanlara köpek muamelesi yapmayan bir yer? Biraz imkansız geldi bana.. 0 0 Yorumla
ozgurprofesor Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İmkanın varsa yurtdışına çık derim. yurt dışı derken de 3. sınıf bir dünya ülkesi değil tabi. İyice araştırmalısın. 0 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yurt dışını tavsiye ederim. Türkiye de kurumsal firmaların ne zaman kapıya koyacağı belli olmuyor güvenmemek gerek. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Şirkete bağlı. Kendinizi geliştirebileceğiniz, sağlam bir iş yeriyse orası. Lakin Türkiye'de.. gelişime açık ve çalışanlara köpek muamelesi yapmayan bir yer? Biraz imkansız geldi bana..
İmkanın varsa yurtdışına çık derim. yurt dışı derken de 3. sınıf bir dünya ülkesi değil tabi. İyice araştırmalısın.
Yurt dışını tavsiye ederim. Türkiye de kurumsal firmaların ne zaman kapıya koyacağı belli olmuyor güvenmemek gerek.
Yurt dışına gidip kurtar kendini
Şirketine bağlı bence
yurtdışına git
Yurt disi