Yapay zeka ile ilgileniyorum ve ileride bu alanda yurt dışında yüksek lisans yapmak istiyroum yapay zekayı sonuna kadar destekliyorum çünkü insan hayatını kolaylaştırıyor aşağıdaki arkadaşlar da örnek vermiş robotik cerrahide özellikle Tıpta çok faydalı olacak adil yargılama açısından da iyi olur Not:Yönetim Bilişim okuyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yapay zeka ile ilgileniyorum ve ileride bu alanda yurt dışında yüksek lisans yapmak istiyroum yapay zekayı sonuna kadar destekliyorum çünkü insan hayatını kolaylaştırıyor aşağıdaki arkadaşlar da örnek vermiş robotik cerrahide özellikle Tıpta çok faydalı olacak adil yargılama açısından da iyi olur
Not:Yönetim Bilişim okuyorum.
Evet tıpta büyük bir gelişme yaratacak cerrahi ve klinik bilimlerin insan elinden alınması iyi olur
Bence de doktorlara daha az iş yükü oluşur ve bence daha verimli araştırma yürütebilirler peki siz niçin böyle düşünüyorsunuz bir çok kişi buna karşı
Yenilik ve değişim kaçınılmazdır buna karşı durmayı mantıklı bulmuyorum.
www.trthaber.com/.../...ameliyat-yapti-649517.html
Amerika Birleşik Devletlerinde insansız ameliyat gerçekleştirildi
Neyse iyi ki cerrahlık seçmeyi düşünmüyorum sjsj
Tus a hazırlanan biri sanki
Ben TUS'a girene kadar cerrahi alanlar kalkar.
Niçin öyle dediniz?
Daha 2. sınıftayım çünkü
Hazırlık okudunuz mu yoksa mezuna mi bıraktınız?
İkisi de değil bu sene 3'e geçeceğim yani
Tamamen yok edeceğini düşünmüyorum
18. Yüzyılda sanayi devrimindeki gibi birçok kişi işsiz kalabilir
işsiz kalacak diye onlar, bu günlere gelmese miydik
hayat kolaylaşsın
Birçok kişi işsiz kalacak. Bunun dışında tam anlamıyla hakim olmasını sağlıklı bulmuyorum. İnsanların çalışması gerek.
İnsan daima başrolde olacak. Yeni sektörler keşfediliyor. Daha da genişleyecek.
İnsanlar robotlaşıyor, robotlar insanlaşıyor. Bu çok saçma
şu an bile insansız bir şekilde robotlar ile ameliyat yapılabiliyor üstelik çok ta başarılı olmuş ileriki zamanları düşünemiyorum
İnsalardan daha iyi olacakları kesin
Ele geçiremez
Olumlu
Yok öyle bişey