20 Yaşında evlilik düşünen gençler sizi bu yaşta bu kadar dar ve vizyonsuz yetiştiren eğitim sisteminin içine eden idarecilere lanet olsun.

20 Yaşında evlilik düşünen gençler sizi bu yaşta bu kadar dar ve vizyonsuz yetiştiren eğitim sisteminin içine eden idarecilere lanet olsun.
20 yaşında evlenmek istemek dar görüşlülük, vizyonsuzluk değildir. Çünkü evlilik, evin içine tıkılıp kalmak değildir. Bekarken yapabildiğiniz her şeyi evliyken eşinizle de yapabilirsiniz. Hatta muhtemelen çok daha güzel olacaktır. Ayrıca evlilik bir sorumluluktur. Sorumluluklar da insanı geliştirir, olgunlaştırır.
Cevap
6Cevap
Hayatımda yapmadım hiç.
Vizesiz ülkelerden başlamak istiyorum ama ekonomik olarak TLnin değeri olmadığı için değil yurt dışına çıkmak şehir dışına çıkmak bile dert.
Gürcistan, Azerbeycan, Kıbrıs ve İspanya’yı gezme fırsatım oldu. Sıra da ki hedefim Ukrayna idi fakat son zaman da yaşananlardan sonra rotayı Yunanistan’a çevirdim. Yıl için de umarım ki gideceğim
Irak İran Gürcistan yurt dışı sayılmıyor bence ben gittim ama kendimi yurt dışına çıkmış olarak nitelendirmiyorum 😜
Dua ya amin diyorum. İtalya, Almanya, Çekya da bir çok şehir gezdim.
Ben değilim o kesin
Yapmadım ama yapmayı çok istiyorum.
Sıfr kisiyz
Ben 1 defa çıktım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?