+1 yılBence eğer söz konusu tatil, deniz tatili Türkiye'de daha güzel tatil yerleri var. Ama tarihi, vb., farklı amaçlı bir tatil yapılacaksa olabilir. Sonuçta her yerin kendisine ait farklı bir tarihi, kültürel yapısı var.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
- Tatil & Seyahat konusunda 23,3b cevap paylaştı.
u +1 yılBen tamamen uzağım maalesef
00 Yorumla
+1 yılHenüz yurtiçini yapamadım.. Piknik yapacak bile vaktim yok..
yurt dışı tatilinin hayalini bile kurmuyorum.. Boş hayali sevmem..
00 Yorumla
+1 yılHayatımın %70 i yurt dışında ve farklı ülkelerde geçtiği için, yurt dışı tatiline oldukça uzağım. Evde yatmak en güzeli.
010 Yorumla- +1 yıl
@benibo-lebil Dostum, evde yan gelip yatarken tek başına canın sıkılmasın. Buyur tam aradığın gibi bir hatun; twitter.com/yetoahir/status/1668301364550676484
- +1 yıl
@DarkDesire Eyvah yakalandım :) Sen yanımda olursan evde duramayacağıma emin ol ;)
- +1 yıl
@benibo-lebil Peki yanında olursam mütemadiyen ''100 den fazla ülkeyi görmüş birisi olarak'' diye lafa başladığını duyacak mıyım? :D :D Girizgah babında burada yazıyorsun. Normal tabii insanlar avantajlarından bahsetmeyi severler ;) :)
- +1 yıl
@DarkDesire Sen yanımda olursan tüm gördüklerimi unutacağımdan emin olabilirsin :)
- +1 yıl
@benibo-lebil Bak sen... Hafızanı mı silmek mümkün müymüş? :)
- +1 yıl
@DarkDesire Hafıza ne ki... Aklımı alacağını biliyorum... :D
- +1 yıl
@benibo-lebil Doğru ;) Yanına kâr kalacak sananın aklını başından alırım :D
- +1 yıl
@DarkDesire Yeniden doğmak denir buna :)
- +1 yıl
@benibo-lebil Belki Başka Hayatta...
- +1 yıl
@DarkDesire Bu hayatta da tekrar doğabiliriz.. Yeter ki iste :*
+1 yılYurt dışı tatili o kadar güzel bir şey değil inan temin ederim memleketim kadar güzel bir ülke yok tatil yeri
00 Yorumla
+1 yılBı ihtimal balayında Batum dahil doğu Karadeniz tarzı tür yapabilirim. O yüzden o kadar da minik sayılmaz, %40 diyelim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEror verdim neden mi? Çünkü o kadar uzağım ki % olarak ifade edebileceğim bir değer yok İstanbul'da yaşıyorum daha kıçı kırık şileye günübirlik gidip tatil yapacak param yok yurt dışı hayal bile olmaktan uzak benim için
00 Yorumla
+1 yılYurt dışı tatiline gidicem bir hafta sonra 1 haftalık süre yüzde 5 olabilir
00 Yorumla%1.000.000 uzağım
Hatta yüzdelik değil de başka bir deyimle de
Çıkmaz ayın son Çarşambası )))00 Yorumla
+1 yıl%100 uzağım. Tatil sevmem çok yorucu, yolculuk sevmem, uçak hiç sevmem 😂
03 Yorumla- +1 yıl
Neyseki evliyim 😂
- Tatil & Seyahat konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılParaya acımaz isem %1.
Fakat asıl istediğim yerlerde vize sıkıntıları var.00 Yorumla
+1 yılYıllık iznimi alabilsem, Mykonos olabilirdi aslında.
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 943 cevap paylaştı.
+1 yıl%100 uzağım. Yurt içi farklı bir il tatiline bile.
00 Yorumla
+1 yılönümüzde bikaç aylık süreç için yüze yüz uzağım. çünkü daha iki gün önce geldim yurtdışından
030 Yorumla- +1 yıl
Rusya. ne o sne suriyeden mi geldin
- +1 yıl
:/ moskovada ve perestburgda mı... Putine camdan el sallarken bomba yiyecek değildik herhalde
- +1 yıl
Putinci olduğmu nerden çıkardın m.. K şu önyarglarnz bitmedi bi. Rusları da sevmem ama Rusyaya gitmeme engel değil BU. ırkçılar mı bilemeyecem ama kaba saba insanlar orası kesin. birbirlerine karşı da öyleler. Yolda biri ölse dönüp bakmazlar. Yol sorsan yardım alma ihtimalin sıfır.
- +1 yıl
yine erkekleri biraz kibar. kadınlar beter beter. yaşlı bir adam genç bir kızdan yardım istedi, kız max 26 yaşnda filan, dönüp baktı, sonra çekip gitti ırıspı
- +1 yıl
ne bilim tatlım putine el sallarken falan deyince , el sallama gitmiş dedim , adam gayet iyi en azından sözünü tutuyor , geri vites yok , bizimki faiz asla yükselmeyecek dedi bak şimdi şimşek bilir faiz yükseltebilir diyo , eyt asla cıkmayacak seçim kaybetsem bile dedi , cıkardı , geri vites edene asla sevmedim sevmemde , putini seviyorum adam da geri vites yok lider dedigin böyle olur
- +1 yıl
ben sevmem. ne putişi ne rusları. ama kaldğmz konum kremlinin dibiydi. baya baya dibi. ondan dedim. hani güvenlidir anlamında.
- +1 yıl
Antalyada dolu rus hiçte sevmiyorum şaka diyom ya , en nefret ettigim millet arap birde rus , çıkarcı menfatçi ikiside , ruslar antalyada Türk erkekleri parmagında oynatıyor hepside mal , bugün senle yarın benle para kimde onla , bu saftirikler benden hoslanıyor sanıyor 😁 paran yoksa yüzüne bakmaz rus
- +1 yıl
sen emin ol antalyaya gelen ruslar bin kat daha iyidir. turist kafasıyla geliyorlar çünkü ve mesela Petersburglular filan biraz daha sıcak kanlılar, nedeni basit. Avrupanın dibindeler ver ordan etkileniyorlar. ama gerçek rusları ya da rus kültürünü moskovada daha iyi tanırsın. cehennem zebanileri gibiler... benim için hava hoştu, her işimi garantileyp öyle gittim. uygulamaya uygula VS. zira yol sorsan cidden yanıtsız bırakırlar. Moskovada gezmediğim az yer kalmıştır. metrosuna da bindim şu meşhur aziz vasil katedraline de girdim vs vs vs
- +1 yıl
uygulamaysa uygulama demiştim. hani metro uygulaması filan iyi indirip rahat hareket edebilyordm.
- +1 yıl
sor hepsini burdan, yanıtlarm
- +1 yıl
bende yok. ama 3 kişiydik ve biri zaten rusyada doktora vs yapmış bir insan. evet dil cidden sorun. zira İngilizce bileni pek yok. hoş, bilseler de bilmemezlikten gelecek kadar egoistler. genel olarak kafede vade de inglzce bilen garson filan hiç görmedim. o yüzden dil cidden problem OLACAKTIR. tek güzel tarafı moskova gezmesi çok rahat bir şehir, çünkü her şey merkezde bribirne yakın. evet istanbuldatım ama köylü biri niye gitsin Rusyayalara 😂 iş gücü bahane değlse turistik olarak rusyaya gitmeyin boşa bence.
- +1 yıl
ah şu telefon klavyesi...
- +1 yıl
Hani köylü antalyada ruslara yediriyor ya domates biber paralarını , sonra şeytana uyup bunların merkezine gideyim taze meyva gibi kendim seçeyim dese yapamaz yani , antalyada adam akşama kadar serada çalışıp satıyor malları , sonra rus geliyor yedir içir dobra veçir 😁 restorant da götür yeee sonra bunlar içmeyi seviyor fil gibi içiyor bi hesap bol 000000 lı , canım eglence lazim diyor , disco misko orada dans ederken başka erkeklerede göz kıpıyor 😁 saat oldumu 04-5 canim uykum geldi ben yorgun , bizim köylü baktı olmuyor dogru seraya domates topla 😁😁 ey köylü bak dilin yoksa öperler akıllı ol , ruslar cüzdana bakıyormuş cüzdan boşaldımı rusun uykusu gelir kaçar 🤪
- +1 yıl
antalyayı bilemem ama geçenlerde bu sitede biri antalyada turistlere o kadar yalakalar ki sen Türk olunca umursamyorlar dedi. özellikle esnaf vs için dedi. yani işte bunda para yoktur bu Türk, onda para vardır o rus diye Antalya esnafı vs böyle bir şey yapıyorsa hiç umursamam orada olan biteni. genel olarak şu bir gerçek ki bizim millet kendi değerini de gram bilmiyor. hiç haketmeyen yabancıya karşı aşırı iyi davranıyorlar. turist parasını bel bağlamak zaten ayrı sorun, yabancı özentisi olmak apayrı bir sorun. oysa bir gitseler nefret edecekler birkaç saat içinde.
- +1 yıl
moskova inanılmaz pahalı. hani yer yer İstanbul bile başedemez. nedenini de anlamadm çünkü turist yok şehirde. ama bir bardak çay ya 50 lira verirssin. bir haftada 20 bin gitti mesela ye iç gez derken.
- +1 yıl
kesinlikle , ruslar içtiklerinde bile Türkiyede olay cıkarıyor , orada sen aynısını yap öldürürler , adam bizim ülkemizde gelip içip yakıp yıkıyor , milliyetçiyiz falan diyoruz ya çok korkak bizim insanımız , saf cahil , rusyada sen höyttt de orada öperler , zaten cahil korkak olmasak 20 yıldır ekonomi batırmıs ülkeyı fakirlige sürüklemiş birini hala secmeyiz,, esnaf haklı dolar euro uçtu kiralarda uçtu antalyada , rusların zenginide zengin adam 4000 tl ye istakoz yiyor , hangi Türk yer , esnaf kirayı cıkarma derdinde
- +1 yıl
ben vazgectim tayland da gitcem , ruslarda Türkiye pahalı diye tayland da kaçtı , yerliler kaldı Türk evlenmiş yarım yamalak türkçesi oglunun adını Türkçe koymuş , dolar 18 oldugunda evler 300-400 bin tl di antslyada asırı ev aldı ruslar , antalya hurma full rus , alanya mamutlar full rus bitane Türk göremessin caddelerde , evleri 30_40 bin dolara almıslar , akp yabancıya konut satısını serbest etti yabancı aldı Türk baktı 😡
- +1 yıl
ruslar cidden cehennem zebanileri gibiler. boşa yapmadım bu tanımı. havalimanına iner inmez az işitmeye başlarsın. orada anlarsn pek iletişim kurmamak gerektiğini. ama bunu Petersburglu bir arkadaş da söylemişti. Moskova insanları çok kötü çok kaba diye.
- +1 yıl
az=azar
- +1 yıl
sırf yabancıyı değil, direkt insan sevdiklerini sanmyorm. yürüyen tiripler hepsi 😂
- +1 yıl
derdin nataşaysa moskovadan çok buralarda bulursun. 100 dolarn varsa okdir. malum o işi yapanlar genelde yurtdışında yapar.
Yurtdışında yaşıyorum zaten çokta uzak olmasam gerek 🤔
00 Yorumla
+1 yılÖncelik ülkemin, sonrasında ise küçük kaçamaklar olabilir
00 Yorumla
+1 yılYurt dışından kastinin neresi olduğuna bağlı.. Herkesin tatil anlayışı farklidir.
00 Yorumla
+1 yılUzak değilim düşünüyorum
00 YorumlaSağlığıma yatirirdim o parayi
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılYüzde yüz ne yazık ki
00 Yorumla %100 maalesef ekonomi sağ olsun
00 Yorumla
+1 yılMesleğim gereği uçaklar evimiz
00 Yorumla10 felan tereddütlerim den oda
00 Yorumla
+1 yılÇok istiyorum da imkanlar işte
10 Yorumla
+1 yılBen kim yurt dışı kim 🥲
00 Yorumla%0 uzağım en kötü iş gereği çıkıyorum
00 Yorumla
+1 yılYüzde 72 sankş
00 Yorumla
+1 yılHenüz o kadsr zengin değlim
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılYüzde sıfır uzağım çünkü bayramda gidiyorum.
00 Yorumla
+1 yılyüzde 1651651111981718187178416513432 kadar
00 Yorumla
+1 yılAraf gibi. Hem yakın hem uzak cozemedkm
00 Yorumla5 yıl sonra %70 şimdi %0
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl315 gün sonra pasaport sürem dolacak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu an %80 uzağım. İleride belki olabilir
00 Yorumla
+1 yılYurt dışına gerek duymuyorum
00 YorumlaYasadigim şehirden çıkamıyorum
00 Yorumla%1 Hahaa
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılsıfır
00 Yorumla - Tatil & Seyahat konusunda 920 cevap paylaştı.
+1 yılYüzde 10
00 Yorumla
+1 yıl100.
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 530 cevap paylaştı. Yüzde 85
00 Yorumla%0 uzak
00 Yorumla
+1 yılÇok yakınım zaten Yurt dışındayım
00 Yorumla
+1 yılSıfır
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 811 cevap paylaştı.
+1 yıl%100 uzağım
00 Yorumla Hiç uzak değilim
00 Yorumla
+1 yıl%100 uzağım maalesef
00 Yorumla
+1 yıl%99,9
00 Yorumla
+1 yılSıfır
00 Yorumla
+1 yılGüneşin Uranüse uzaklığı kadar uzağım tatile 😒
00 Yorumla%15000000
00 Yorumla
+1 yılYüzde 50 50
00 Yorumla
+1 yıl%5 en fazla
00 Yorumla
+1 yıl%0 uzağım
00 Yorumla5 yıl sonra %50 şu an 0
00 Yorumla%bir milyon
00 Yorumla
+1 yıl%100 uzağım
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 949 cevap paylaştı. Binde 1500
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl%15 kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzak degilim
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Atlas_du yurtdisinda yasiyorum + vatandaslik var
Cevap sahibi+1 yıl@Atlas_du Luxembourg
Cevap sahibi+1 yıl@Atlas_du burada maaslar daha yuksek sadece kirada yasayanlar icin biraz zor
Gizli Üye(25-29)+1 yılVu yurtdisi sevdasi da bi bitmedi..
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne