Bence al babanı karşına neden okumamı istemiyorsun de. İlerde evlenince eşim şöyle böyle çıkarsa bana kim bakacak de. Eğer hiç birşekilde izin vermiyorlarsa o evden ayrılmanı tavsiye ediyorum. Çünkü bende ailemle yaşıyorum ve ailenin yaptığı şey seni düşünmek değil. Bazı konularda aile dinlenmeli ama bu konuda onları ikna etmelisin ikna olmuyorlarsa oku bence. Bu arada bölümün ne? Yani ilgi alanınsa oku eğer yoksa seneye daha iyi hazırlan hemde daha iyi bir bölüm gelir. İyi derken kastım şu; hem işsiz kalmayacağın hemde ilgi duyduğun sevecek yapacağın bir meslek olmalı. Eğer şuanki meslek bu dediğim tarzda bir meslek ise oku bence. Sonrada kyk başvurusu yaparsın. Hatta işe gir bence 1 ay da olsa eline para geçer. Sorun olursa bana yaz. Şimdi aileni al karşına güzelce konuş bence.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- 1 yıl
Ne olursa olsun ısrar et oku erkekler acımasız olmasanda işe git çalış kendi ayakların üstünde dur hiç-bir erkeğe muhtac olma bosansan bile ayakların üstünde durursun altın bilezik olmalı kolumuzda ben de okumiycam diyordum şimdi okumaya karar verdim guclu kadın olmaliyiz💪💪🌸
10 Yorumla - 1 yıl
Bunun nedeni nedir bilmiyorum buradan olumlu olumsuz yönde yorumlar yapmak çok hoş değil, ancak bir aile büyüğü varsa o konuşabilir
00 Yorumla Okuyanların çoğu şuanda burada iş arıyor şu an için okumak mantıklı gelmiyor
00 Yorumla- 1 yıl
Ne demek üniversite okumama izin vermiyorlar. Hangi devirde yaşıyoruz ya bu senin tercihin onlara mı kaldı? Seni evlendirmek mi istiyorlar?
00 Yorumla Hangi devirde yaşadığımızı hatırlat bir.
00 YorumlaEvlatlık alalım seni
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Dışardan gizlice oku uzaktan yani
00 Yorumla evlen öyle oku
00 Yorumla- 1 yıl
Güvendiğin kimse varsa evde durma hemen ayrıl
00 Yorumla - 1 yıl
Eşin okutur umarım
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Dinlememelisin
00 Yorumla - 1 yıl
Okumicaksin