Eğitim & Kariyer Üniversite harçları geri getirilmiş, bu konuda ne düşünüyorsunuz? benyoğom Takip Et Yoda Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Üniversite harçları geri getirilmiş, bu konuda ne düşünüyorsunuz? Üniversite harçları geri getirilmiş, bu konuda ne düşünüyorsunuz? Cevapla Üniversite Soruları Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 560 cevap paylaştı. Harçsız sistem iyiydi. 0 0 Yorumla
KennethDT Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Hazineye para lazım. Bu daha fragman asıl filme henüz gelmedik. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İkinci ogretimler harçlık ödüyordu ya her ay artık 1. ogretimlerde odicek bu nasıl oluyo? Doğru mu bu 0 1 Yorumla benyoğom +1 yıl Maalesef doğru. Genelgeyi okursunuz baya bir şey yazıyor Yorumla
YalvarBarışalımk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Kalkmıs mıydı ki hiç haberim yok 1 3 Yorumla benyoğom +1 yıl Sen 4-5 yaşında falandin büyük ihtimal kalktığında Yorumla YalvarBarışalımk +1 yıl Allah belamı vereydi de o yaşta kalaydım abi niye öyle dedin şimdi Yorumla benyoğom +1 yıl 😂😂 üzülme be genco. Çok gecirmezler sürümden kazanırlar zaten Yorumla
ViiDe Takip Et Xper 6 Yaş: 103 , eic 95% +1 yıl Deprem bölgesi için mi 1 2 Yorumla benyoğom +1 yıl 😂😂 yok Türkiye geneli saplamış Yorumla ViiDe +1 yıl Kaldırıldığını vs bilmiyordum eh normal değil mi Yorumla
Senicilginseyseni Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bu geri gelince ne oluyor simdi 1 3 Yorumla benyoğom +1 yıl Bahar ve güz dönemlerinde üniversite harcı altında para yatiracaksin. Yorumla Muhammet43 +1 yıl Ne kadar Yorumla benyoğom +1 yıl @Muhammet43 yayınlanan genelgede liste var. Hangi bölüm ne kadar ödeyecek belirtilmiş. Ama bu sene başlamıyor sanırım baya uzun okumak lazim Yorumla
whitecatt Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 1. öğretim de mi harç ödeyecek şimdi? 1 1 Yorumla selenaturals +1 yıl Evet Yorumla
Serein Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Anlamadım hazırlıkta harç yatırdık biz zaten 1 0 Yorumla
Verrücktes1Mädchen Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl Artık okumak bile lüksleşti😅 okumayın 1 0 Yorumla
nur584t3 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Ciddi mi bu bir bu kalmıştı 1 1 Yorumla benyoğom +1 yıl Evet ciddi ama önümüzdeki seneden itibaren başlıyor olabilir okumaya üşendim maddeleri Yorumla
sekanonim Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Okuma hahahah 1 1 Yorumla benyoğom +1 yıl Valla tuzum kuru ama işte vicdanli olunca üzülüyor insan 😂 Fakir kardeslerime üzülüyorum Yorumla
uncigta4 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl 1. Öğretim için mi ücret ne kdr 0 1 Yorumla benyoğom +1 yıl Genelge liste yayinlamislar hangi bölüm ne kadar ödeyecek yazıyor hepsi Yorumla
Coololdusername Takip Et Xper 7 Yaş: 24 +1 yıl Şaka mı 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ 0 1 Yorumla benyoğom +1 yıl Keşke öyle olsa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Harçsız sistem iyiydi.
Hazineye para lazım. Bu daha fragman asıl filme henüz gelmedik.
İkinci ogretimler harçlık ödüyordu ya her ay artık 1. ogretimlerde odicek bu nasıl oluyo? Doğru mu bu
Maalesef doğru. Genelgeyi okursunuz baya bir şey yazıyor
Kalkmıs mıydı ki hiç haberim yok
Sen 4-5 yaşında falandin büyük ihtimal kalktığında
Allah belamı vereydi de o yaşta kalaydım abi niye öyle dedin şimdi
😂😂 üzülme be genco. Çok gecirmezler sürümden kazanırlar zaten
Deprem bölgesi için mi
😂😂 yok Türkiye geneli saplamış
Kaldırıldığını vs bilmiyordum eh normal değil mi
Bu geri gelince ne oluyor simdi
Bahar ve güz dönemlerinde üniversite harcı altında para yatiracaksin.
Ne kadar
@Muhammet43 yayınlanan genelgede liste var. Hangi bölüm ne kadar ödeyecek belirtilmiş. Ama bu sene başlamıyor sanırım baya uzun okumak lazim
1. öğretim de mi harç ödeyecek şimdi?
Evet
Harçsız sistem iyiydi.
Anlamadım hazırlıkta harç yatırdık biz zaten
Artık okumak bile lüksleşti😅 okumayın
Ciddi mi bu bir bu kalmıştı
Evet ciddi ama önümüzdeki seneden itibaren başlıyor olabilir okumaya üşendim maddeleri
Okumayın
Okuma hahahah
Valla tuzum kuru ama işte vicdanli olunca üzülüyor insan 😂 Fakir kardeslerime üzülüyorum
1. Öğretim için mi ücret ne kdr
Genelge liste yayinlamislar hangi bölüm ne kadar ödeyecek yazıyor hepsi
Şaka mı 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Keşke öyle olsa