Kültür & Sanat Gelecek korkun var mı? 1Pandora Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Geleceğe umutla mı bakıyorsun karamsarlıkla mı?Gece ve gündüzde fikrim değişiyor Gelecek korkun var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 560 cevap paylaştı. Hayır yok çünkü umursamıyorum 0 0 Yorumla
dobraerkek1 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Gece aklıma yaşamış olduğum kötü şeyler geliyor gündüz aklımı başka yerlere veriyorum 1 0 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Meslek kaygım yok yurtdışına çıkma kaygım var. 0 0 Yorumla
xomerfarukyavuzx Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Geleceğe Açıkça Söylemek Gerekirse Umutla Bakkyorum 0 0 Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Geleceğin umudu mu kalmş 🤦🏻♂️ Allah sonumuzu Hayretsin 0 0 Yorumla
VolkanSHNN Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl yok pozitif hep eninde sonunda öleceğiz cok sey yapmamak lazım. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl var tabi üstelik maddi durumum hiç fena değil ama kaygı duymamak elde değil belirsizlik ortamında 0 0 Yorumla
Üniformalıçocuk Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Geleceği düşünmüyorum artık. Anı yaşıyorum. Carpe Diem yani 1 0 Yorumla
Smts98 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Psikolojik sorunlarım ve dış görünüşümü beğenmediğim için geleceğe umutsuz bakıyorum ( Ailemin maddi durumu iyi olmasına rağmen ) 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Korkularım vaar diyor Şura İskenderli 1 0 Yorumla
bahadirTEK Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Var Hergün yatarken b. ku ne zaman yiyecem acaba diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
ahme123 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Evet var tuhaf bir şekilde peki senin ne kadar var? 0 0 Yorumla
Devrimosmanli Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 37% +1 yıl Yarın ne olacağını tahmin edemiyorum 0 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Türkiyede yaşayan herkesin vardır gelecek kaygısı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Hayır yok çünkü umursamıyorum
Gece aklıma yaşamış olduğum kötü şeyler geliyor gündüz aklımı başka yerlere veriyorum
Meslek kaygım yok yurtdışına çıkma kaygım var.
Geleceğe Açıkça Söylemek Gerekirse Umutla Bakkyorum
Geleceğin umudu mu kalmş 🤦🏻♂️ Allah sonumuzu Hayretsin
yok pozitif hep eninde sonunda öleceğiz cok sey yapmamak lazım.
var tabi üstelik maddi durumum hiç fena değil ama kaygı duymamak elde değil belirsizlik ortamında
Geleceği düşünmüyorum artık. Anı yaşıyorum. Carpe Diem yani
Psikolojik sorunlarım ve dış görünüşümü beğenmediğim için geleceğe umutsuz bakıyorum ( Ailemin maddi durumu iyi olmasına rağmen )
Korkularım vaar diyor Şura İskenderli
Var
Hergün yatarken b. ku ne zaman yiyecem acaba diye düşünüyorum
Evet var tuhaf bir şekilde peki senin ne kadar var?
Umutsuzlukla bakıyorum maalesef
Yarın ne olacağını tahmin edemiyorum
Yarını düşünen toptur
Türkiyede yaşayan herkesin vardır gelecek kaygısı
Pek umutla bakamıyorum.
Çok kafaya takmamak lazım stres yapar
Evet var
Karamsarlikla
Yokttıt
Allaha emanet
Maaşım iyi işim iyi korkmuyorum ondan fazla