Hangi ilde daha rahat ederim
İzmir
Muğla
Eskişehir
Antalya
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben aile evinden yanayım. Ailen seni dışarı çıkma konusunda kısıtlamıyorsa onların yanında okumak zorlamaz. Zaten başka şehirde kyk'da kalacaksan aile evinden farkı olmayacak. Sadece orada arkadaş ortamında olacaksın tek güzel yanı bu. Ama başka şehirde okumak gerçekten çok zor. Hem maddi hem de manevi anlamda zor. Başına bir şey gelse, hasta olsan ailen yanında olamıyor ve bu insanı üzüyor. Bazen annene sarılmak istiyrsun ama yapamıyorsun. Ailenle sorunların olsa bile onların yanında olmasını istiyorsun. Maddi bakımdan o kadar çok para gidiyor ki 'ne aldım da param bitt?' diye soruyor insan. Okumak için en iyi yer aile evi. Daha rahatsın, yemek skıntın yok, para arttırma derdin yok. Oda da her seni rahatsız edecek insan yok, ışık açık diye kızacak arkadaşın yok.
şu an yaşadığın ile ve ekonomik durumuna göre değişir
Barınma ihtiyacını nerede daha rahat karşılayacaksan en rahat orası oluyor Ekonomik durumun aşırı iyiyse her yerde barınırsın
Aile yanında okumayı tavsiye etmiyorum ama ailenin yasadığı ilin çevre illeri her zaman daha rahat olur
Hepsi çok güzel şehirler fakat üniversite daha önemli isminin duyulmuş olması ve cv’nde seni daha öne taşıyacak üniversiteyi seçmen daha iyi olacaktır.
Teşekkür ederim
Cevap
21Cevap
İzmir ya da Eskişehir derim ben bu soruya ikisi de tam öğrenci kenti, başarılar...
Sonucu olan bir üniversite tercih edilmesi gerek çevrem de çok öğrenci görüyorum üniversite bitmiş a 101 de kasiyer adamın gittiği bölüm farklı olupta okulu bitirince kendisini a 101 de buluyor benim akrabam var hangi bölümden mezun olduğunu bitirdiğini söylemicem aylık aldığı maaş 20 30 k üstü aklını kullanmış boş şeylerden uzak durmuş bu duruma gelmiş dediğim gibi sonucu önemli üniversitenin ha sen gezmeye tozmaya arkadaşlık edinmek icin gidiyorsan bu senin tercihin fakat yapılan arkadaşlıklar sahte anlık yaşamayı seviyor yinede sen bilirsin ben olsam sonucu olan üniversite isterim çalışıp çabalayarak maddi açıdan da önemli bu arada o yüzden kendi tercihin kankam
Bu sana kalmış. Artık hangi yerde rahat ederim değil de, neresi olursa olsun nerede kendini geliştirebildigin önemli. Sırf gidip o kadar masraf yapmak saçma
İl olarak değilde sana eğitim açısından daha fazla katkı sağlayacak olan üniversiteyi tercih edebilirsin okula gidiyorsun eğlenceye değil
İstanbul'a göre hepsi ayni gelir. Eskisehir ya da İzmir hangisi gelirse oraya gidersin. Diğerinde ailene ve İstanbul'a sık sık geri dönemezsin. İstanbul'u özleyeceğinden fazla uzağa gitme derim
İstemiyorum artık biraz uzak ol ak istiyorum
Uzak zaten reis. Gitmesi en asa 3-4 saatini alacak. Izmirse baya zaman alır
Düzce yazma da neresi olursa olsun düzce olmasın 😄
Usta yobaz çomar başka bir şey demeye gerek var mi
Bende Düzce'de yaşıyorum olan neyse onu diyorum bende sana
😄😄
Muğla İzmit Antalya biraz turistik tatillik şehirler olduğu için orada hayat bi tık pahalı olabilir. Eskişehirin öğrenci şehri olduğunu duymuştum ama hiç girmedim görmedim bilemem.
Sonuçlar açıklanmadı ki daha. Bence puana göre hareket et bak istediğin yer çıkmıyorsa gene hazırlan sınava. Ben olsam Eskişehir derdim.
Teşekkür ederim
Bölüme göre tercih yap hepsi güzel şehirler
Eskişehir ya da muğla çünkü diğerleri daha pahalıdır bence
Eskişehir ogrenci sehri bence orayi tercih etmelisiniz
İl önemli değil, Üninin niteliği önemli. Okumaya gidiyorsun, gezmeye değil.
Bu sehirlerin hepsinde cok rahat edersin ve sürekli sevisirsin
Sevişmek ne alaka
İsin mihenk taşina nasıl ne alaka dersin
Git işine
Kendini kandırma sevişirken beni hatırla
Tekirdag/ çanakkale/yalova
Antalya en rahat edeceğin yer
Kendi maddi durumuna göre
Maddiyat sorunum yok
İstanbul
Orada yaşıyorum zaten
Nereyi istersen
İzmir bence
Evin olan doğuyu yaz hahahshshsjsh
İstanbul'da yaşıyorum
Bende İstanbul'da yaşıyorum memleketin doğudur dalga geçerim diye dedim
Yok kanks
Ben BEYAZIM Avrupalı ailemin bir kısmı
Dogudakiler siyah mı oluyor kanka? Ayrıca gö₺ünün beyaz olması ile Avrupa ne alaka?
Medeniyet renkle mi oluyor?
Belki Avrupalısın ama tam bir görgüsüzsün.
Kıza beyazım diyerek düşürmeye çalışmazsın beeee😅😅
bu kadar mı eziksin, valla sanki Ortadoğu'da şeriattan kaçıp gelmişsin gibi kıza asılıyorsun 🤣🤣🤣
Tatil koyüne git bence sen
Hepsinde
Eskişehir e gel
Eskişehir
Antalya’ya gel 😅😅
Londra
Eskişehir. Pompake
Ney
Ortam fena
Ortam değil okul nasıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?