Para & Ekonomi Gelecek için ne tür yatırımlar düşünüyorsunuz? ByAkrepp Takip Et Xper 3 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben toprak alma taraftarıyım sürekli şu an en mantıklısı bu bence :) Gelecek için ne tür yatırımlar düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Yabancıbiri_ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Iyi insanlar ama yok.. çıkar menfaat olmadan 1 22 Yorumla ByAkrepp +1 yıl Bı iki kişi bulsan yeter emin ol fazlası zarar oluyor sonra Yabancıbiri_ +1 yıl Evet öyle ama bir iki kişide zor insanlar oyuncu olmuş karakterleri degisiveriyor ByAkrepp +1 yıl Bende onu diyorum zaten bi iki kişi de olsa kafi yani ByAkrepp +1 yıl O yüzden insanları izle uyanık ol :) Yabancıbiri_ +1 yıl Haklisin bakalim😄 ByAkrepp +1 yıl Hayırlısı be ya 😅 Yabancıbiri_ +1 yıl Öyle tekrardan hosgeldiinn😇 ByAkrepp +1 yıl Seni gördüm hoşbuldum pozitifsin :) ama içinde bu mutsuzluk var belli Yabancıbiri_ +1 yıl Doğru evet 😅 ByAkrepp +1 yıl Mutsuz olmak için bu dünya çok küçük ona göre 😅 Yabancıbiri_ +1 yıl Biliyorum dengesizim aslında küçük şeylerden bile mutlu oluyorum sonra mutsuz oluyorum yaşayıp gidiyorum ByAkrepp +1 yıl Kova burcu musun 😅 Yabancıbiri_ +1 yıl Hayır oğlak. ByAkrepp +1 yıl Kova bildiğim o durumlara giriyorda o yüzden sordum Yabancıbiri_ +1 yıl Ahhaha yok yok burçlara gore söylemek yanlış bence değişiyor bende bilmiyoum ByAkrepp +1 yıl Tabikide orası öyle kişilik meselesi bu o bı tahmindi sadece 😅 Yabancıbiri_ +1 yıl Öyle teşekkürler sohbet için ByAkrepp +1 yıl Rica ederim görüşmek üzere iyi geceler 🙏 Yabancıbiri_ +1 yıl Görüşmek üzere, iyi geceler ve gününüz güzel geçmesi dileğiyle 🙏😇 ByAkrepp +1 yıl Sizinde aynı şekilde gül yüzlü ol ☺️ Yabancıbiri_ +1 yıl Inşallah 🙏 ByAkrepp +1 yıl ☺️👍
Lavinia_23 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzel bir iş, ve eş 0 1 Yorumla ByAkrepp +1 yıl Hayırlısı olsun 🙏
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Dua almaya çalışıyorum.. 0 2 Yorumla ByAkrepp +1 yıl Dua' bol olsun kardeşim :) Yorumla Eray-Demirci +1 yıl Amin ecmain. 😊 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Döviz ve altın. 0 1 Yorumla ByAkrepp +1 yıl Bence gereksiz sürekli al sat yapmalısın ya da yüksek kârlı bı yatırım olarak görmüyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Iyi insanlar ama yok.. çıkar menfaat olmadan
Bı iki kişi bulsan yeter emin ol fazlası zarar oluyor sonra
Evet öyle ama bir iki kişide zor insanlar oyuncu olmuş karakterleri degisiveriyor
Bende onu diyorum zaten bi iki kişi de olsa kafi yani
O yüzden insanları izle uyanık ol :)
Haklisin bakalim😄
Hayırlısı be ya 😅
Öyle tekrardan hosgeldiinn😇
Seni gördüm hoşbuldum pozitifsin :) ama içinde bu mutsuzluk var belli
Doğru evet 😅
Mutsuz olmak için bu dünya çok küçük ona göre 😅
Biliyorum dengesizim aslında küçük şeylerden bile mutlu oluyorum sonra mutsuz oluyorum yaşayıp gidiyorum
Kova burcu musun 😅
Hayır oğlak.
Kova bildiğim o durumlara giriyorda o yüzden sordum
Ahhaha yok yok burçlara gore söylemek yanlış bence değişiyor bende bilmiyoum
Tabikide orası öyle kişilik meselesi bu o bı tahmindi sadece 😅
Öyle teşekkürler sohbet için
Rica ederim görüşmek üzere iyi geceler 🙏
Görüşmek üzere, iyi geceler ve gününüz güzel geçmesi dileğiyle 🙏😇
Sizinde aynı şekilde gül yüzlü ol ☺️
Inşallah 🙏
☺️👍
Güzel bir iş, ve eş
Hayırlısı olsun 🙏
Dua almaya çalışıyorum..
Dua' bol olsun kardeşim :)
Amin ecmain. 😊
Döviz ve altın.
Bence gereksiz sürekli al sat yapmalısın ya da yüksek kârlı bı yatırım olarak görmüyorum