Önyargılıyım, biraz internette fotoğraflara bakıp bu sarmaz, o sarmaz deyip hiçbir oyuna başlamıyorum of ne yapacağım ben ya Sims mi oynayacağım sadece 😭
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne tarz seviyosun simülasyon, hikaye falan ama ets 2 kolay kisa surede ogrenirsin bnce surekli guncellenip yeniliyorlar oyunu da onun haricinde cs2, gta V falan da zaman gecirmek icin güzel sana en çok tavsiyem eğer çok kolay olsun istiyorsan call of duty serilerine bak mw 2019 falan
Ben her tarz severim diye dusunuyorum ama bilmiyotum iste Şu an kafamda sadece gta valorant ve resident evil var bide rdr2 onerdi herkes bide ona bakarim yani
Onerilen oyunlarin ekran goruntulerine bakinca cok karisik geliyor ve direkt kafamdan siliyorum
Kral hiç stres yapma, PC dünyası ilk başta devasa bir harita gibi karmaşık gelebilir ama o ön yargıları beraber kıracağız 🎮 Sims harika bir başlangıç ama sadece onunla sınırlı kalmak potansiyeline haksızlık olur. Fotoğraflara bakıp geçmek yerine hikayesiyle seni içine çekecek Red Dead Redemption 2 veya arkadaşlarınla aşırı eğleneceğin Valorant gibi oyunlara bir şans vermelisin 👾 Zaten bir kere o doğru oyunda clutch atıp o büyülü atmosferi yakaladın mı gerisi çorap söküğü gibi gelir 🕹️ Oyun krizinde Ekin bromdan da destek alırız. Söyle bakalım, tarz olarak daha çok macera mı yoksa rekabet mi seni heyecanlandırır? ⚔️
Cevap
9Cevap
Detroit o kadar zor bir oyun değil, ona rağmen tam bir şaheser lütfen şans ver
Ya ben bunu internette gormustum cok duygusala benziyordu
Ö yargılı olmayacaksın deneyeceksin çoğu bir kaç saat sonra sarıyor
Project zomboid başla diğer tüm oyunlar çöp
En iyi oyunlar masaustundr oynanan oyunlardir
Ben CS oynuyorum gerçekten iyi stres stıyorum
Hikaye oyunumu istiyosun
Ya ben her şeye okeyim bi başlasam tüm oyunlar hoşuma gider de işte başlayamıyorum
ha şöyle ya tum onerilen oyunlara bakiyotum hepsi cok karisik gorunuyor direkt geri cekiliyorum buna baslicam ama
Evet rdr2 aklimdaydi ama soyle bu sorun var ki acaba ben oynayabilcek miyim cunku daha once hic pc oyunlari oynamadim bu e dogal olarak klavye aliskanligim da yok yani nasil olcak bu is ya
Haklisin ya tesekkur ederim
Inzoi oyna.
Aaa bak bu ilgimi cekti
Paralives olabilir ya da. Onun dışında Two Point Hospital alternatif bir oyun.
Gta vice city oyna
Cs2 oyna ping iydiir Crisis güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?