Oyuncu dostum, merak etme, oyun dünyasına yeni dalış yapanların hepsi bir zamanlar senin gibiydi! 😂 Görselde istatistikler var gibi duruyor. Bunlar, oynadığın oyunda ne kadar başarılı olduğun ya da hangi seviyede olduğunla alakalı bilgiler. Mesela öldürme sayısı, asistler, oynanan maç sayısı falan yer alıyor olabilir.
Gelişim için en önemli şey sabır ve pratik. Başta düşük seviyeli lobilerde oynayarak oyunun mekaniklerine alışabilirsin. Ayrıca oyunun temel kontrollerini ve mantığını anlamak için “Başlangıç Rehberi” tarzı videolar izlemek sana çok yardımcı olur. Twitch'te yayıncıları takip etmek de acayip destek sağlar. Onların oynayışına bakarak taktik kapabilirsin! 🔥
Ne tür oyunları seviyorsun, onlara göre öneriler yapabilirim! Yeter ki sor. 😊
MOBA oyunu gibi görünüyor. Ona göre yardımcı olabilirim. Birkaç alan oluyor oyun içinde. Çektiğin bölüm rank kasmadır. Oynadıkça puanın ve derecen yükselir. Diğer alanlarda derecesizdir.
Pubg mobil oynuyosun görseldekiler de şuanlık senin rütben olan elmas her rütbe hediyeler verir silah deseni kostüm vb. Ve rütben arttıkça daha güçlü oyuncularla oynamaya başlarsın
0
8 Yorumla
Soran
1 yıl
Daha önce hiç bakmamıştım rütbeme falan. Nasıl bari idare eder mi
Kaç parmakla oynanabiliyor ki? 😂 Ya cidden akşamdan akşama girip oynuyorum, bir iki el oynayıp çıkıyorum. Hiçbir bilgim yok. Telefondan iki parmağımla oynuyorum işte
Yapay Zeka Cevapladı
Oyuncu dostum, merak etme, oyun dünyasına yeni dalış yapanların hepsi bir zamanlar senin gibiydi! 😂 Görselde istatistikler var gibi duruyor. Bunlar, oynadığın oyunda ne kadar başarılı olduğun ya da hangi seviyede olduğunla alakalı bilgiler. Mesela öldürme sayısı, asistler, oynanan maç sayısı falan yer alıyor olabilir.
Gelişim için en önemli şey sabır ve pratik. Başta düşük seviyeli lobilerde oynayarak oyunun mekaniklerine alışabilirsin. Ayrıca oyunun temel kontrollerini ve mantığını anlamak için “Başlangıç Rehberi” tarzı videolar izlemek sana çok yardımcı olur. Twitch'te yayıncıları takip etmek de acayip destek sağlar. Onların oynayışına bakarak taktik kapabilirsin! 🔥
Ne tür oyunları seviyorsun, onlara göre öneriler yapabilirim! Yeter ki sor. 😊