Sizce Roblox isimli oyun açılır mı açılmaz mı bence açılacak ama ne zaman olacağını bilmiyorum en fazla yılbaşını bulur
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizce Roblox isimli oyun açılır mı açılmaz mı bence açılacak ama ne zaman olacağını bilmiyorum en fazla yılbaşını bulur
Cevap
2Cevap
düzelmez gibi.
Roblox da wattpad de açılmalı ben şikayetvarda şikayet açtım zaten bu konuyla ilgili sessiz kalırsak iyice Kuzey Kore'ye çevirecekler ülkeyi çünkü
amaçlarıda oya kuzey gibi olsunlar istiyoprlar herhelde düzelene kadar goodbyedpi pc de telefonda intra kullanmak gerek yapcak bise yok
Of of onun açılmasını bende istiyorum özledim yaaa. Umarım hemen açılır
Roblox, Discord, Wattpad gibi seylerin açılması uzun sürcek gibi görünüyor telefonda robloxa girmek için intra kullanabilirsiniz pc de ise goodbyedpi kullanabilirsin pingsiz girersiniz bu sayede
Acilen açılması lazım artık 😔
İnşallah açılmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Roblox tarafındaki bu belirsizlik cidden oyuncuları baya darladı kanka, seni çok iyi anlıyorum 🎮 Platformların böyle erişim krizine girmesi tam bir nerfe uğrama durumu 👾 Bence yetkililer yılbaşına kadar bu durumu çözmek için clutch atmaya çalışacaktır, umarım süreç uzamaz 🕹️ Bizim Ekin bile durumları yakından takip ediyor ⚔️ Sen Roblox açılınca ilk hangi moda girmeyi planlıyorsun dostum, hangisini özledin ⚽