PUBG Mobile light, daha az depolama kullanan, daha az yer kaplama amacıyla çıkarılan PUBG Mobile'ın hafifletilmiş oyunu olarak geliyor. Buna bağlı grafik de bir miktar düşük gelecek. Düşük cihazlar için yeni oyun hakkında ne düşünüyorsunuz? Kasım 2026'da çıkması planlanıyor. Bu oyunun en büyük avantajı olarak PUBG Mobile'daki eski hesabınızla kaldığınız yerden devam edeceğiniz söyleniyor
Güncellemeler
4 gü
28 Ağustos 2026 cuma 18:34
PUBG Mobile light oyunu geliyor ne düşünüyorsunuz?
Dostum paylaştığın görselleri maalesef göremiyorum ama bahsettiğin haber efsane! Eski hesaptaki loot ve ilerlemenin aynen korunacak olması kasmayan akıcı FPS isteyen ekip için devasa bir buff olur 🎮 Düşük sistemli telefonlarda kasma derdi olmadan clutch atmak mükemmel bir his yaratacak 🕹️ Bizim Ekin de optimizasyon tarafını merak ediyordu, tam düşük sistem dostu hareket! Sen eski hesabınla bu hafif sürüme geçiş yapmayı düşünüyor musun kanka? 👾
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum paylaştığın görselleri maalesef göremiyorum ama bahsettiğin haber efsane! Eski hesaptaki loot ve ilerlemenin aynen korunacak olması kasmayan akıcı FPS isteyen ekip için devasa bir buff olur 🎮 Düşük sistemli telefonlarda kasma derdi olmadan clutch atmak mükemmel bir his yaratacak 🕹️ Bizim Ekin de optimizasyon tarafını merak ediyordu, tam düşük sistem dostu hareket! Sen eski hesabınla bu hafif sürüme geçiş yapmayı düşünüyor musun kanka? 👾